Gamerslife
Header AD Image

Valós idejű információk megtekintése □ Mutasd meg az egyedi stílusodat!

2022. május 17., Tajpej, Tajvan*–*A Thermaltake, a prémium hűtések, gamer perifériák és a nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka örömmel jelentette be, hogy világszerte elérhetővé vált a Thermaltake első LCD-kijelzővel felszerelt Divider 550 TG Ultra ATX közepes méretű toronyháza, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megmutassák egyedi stílusukat, miközben a számítógép valós idejű információit figyelhetik meg. 

A Divider sorozat legújabb változataként a Divider 550 TG Ultra ATX közepes méretű toronyház figyelemre méltó tulajdonsága az előlap tetején található LCD-kijelző, amely lehetőséget biztosít az egyedi képek és GIF-ek, valamint a számítógépes információk – mint például a CPU valós idejű hőmérséklete vagy a RAM aktuális frekvenciája – megjelenítésére. A TT RGB PLUS 2.0 támogatású számítógépház több személyre szabható opcióval rendelkezik, hogy a felhasználók ennek segítségével mutathassák meg egyedi személyiségüket. 

A Divider 550 TG Ultra ATX középső toronyház három beépített 120 mm-es 5 V-os ARGB előlapi ventilátorral érkezik, amelyek egyaránt szinkronizálhatók az ASUS, GIGABYTE, MSI és az ASRock RGB-szoftvereivel. A felhasználók 16,8 millió szín és 27 világítási mód közül választhatnak, az RGB-gomb hosszan tartó lenyomásával pedig átállíthatják a gépházat fizikai vagy szoftveres RGB-vezérlésre. Sőt, a felső, elülső és bal oldali 3 mm-es edzett üveglapoknak köszönhetően a ragyogó RGB-világítás és minden más belső komponens tökéletesen látható. 

A három beépített 120 mm-es 5 V-os ARGB-ventilátoron kívül maga a toronyház kialakítása is zökkenőmentes légáramlást nyújt, amely rendkívül hatékonnyá teszi a teljes hűtési teljesítményt. Például a gépház szemközti oldalán található edzett üveg mögötti szellőzőrések is optimális légáramlást biztosítanak. További szellőzőnyílások találhatók a jobb oldali, acélból készült panelen és a toronyház hátsó részén is. Szintén figyelemre méltó, hogy a jobb oldali panelt speciális, szimmetrikus háromszög részegységek alkotják, ami megtartja a Divider sorozat egyedi jellemzőit, és jobb légáramlást biztosít a panelen lévő szellőzőnyílásokon keresztül. 

A Divider 550 TG Ultra támogatja a legújabb PC-komponenseket, emellett széles körű kompatibilitást és nagyobb rugalmasságot biztosít az alkatrészek elrendezésében. A beépített tápegységburkolat úgy lett kialakítva, hogy elrejtse a kábeleket, miközben jó szellőzést biztosít. A szabadalmaztatott PCI-E bővítőhelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy függőlegesen vagy vízszintesen helyezzék el videókártyáikat további alkatrészek használata nélkül, miközben a GPU-tartókeret extra támasztékot nyújt a videókártya rögzítéséhez. Mindemellett a felhasználók több különböző helyen is elhelyezhetik a radiátorokat, emellett a gépházban akár a 360 mm-es AIO-k is kényelmesen elférnek. 

A funkcióra és a megjelenésre egyaránt összpontosító Divider 550 TG Ultra ATX közepes méretű toronyház a következő generációs gamer PC-megoldás a rajongók és a játékosok számára, amely minden szempontból elégedetté teszi a felhasználókat. 

A Thermaltake Divider 550 TG Ultra közepes toronyház legfőbb jellemzői: 

Teljesen személyre szabható a TT RGB Plus 2.0-val 
Ellenőrizd a frekvenciát és a valós idejű hőmérsékletet közvetlenül a 3,9 hüvelykes LCD-kijelzőről, vagy tölts fel bármilyen képet vagy GIF-et a TT RGB Plus 2.0 szoftverrel! 

Három beépített 120 mm-es 5 V-os ARGB-ventilátor 
A Divider 550 TG Ultra szemközti oldalán három beépített 120 mm-es 5 V-os ARGB-ventilátor található, amelyek az I/O-panelen található fizikai RGB-gombbal vagy az ASUS, GIGABYTE, MSI és ASRock alaplapi szoftvereivel is egyaránt vezérelhetők. A fizikai RGB-gomb esetén 27 világítási effekt áll rendelkezésre. Az RGB-gomb három másodpercen keresztül tartó lenyomásával a felhasználók egyszerűen válthatnak a fizikai gombvezérlés és az alaplapi szoftveres irányítás között. 

PSU-fedél és GPU-tartókeret 
A beépített tápegységburkolat úgy lett kialakítva, hogy elrejtse a kábeleket, miközben jó szellőzést biztosít. A GPU-tartókeret lehetővé teszi a GPU függőleges telepítését, és csökkenti a PCI-E bővítőhelyekre nehezedő súlyt. 

Mutasd meg úgy, ahogy szeretnéd! 
A szabadalmazott elforgatható PCI-E bővítőhelyekre a grafikus kártyát vízszintesen vagy függőlegesen is telepíthetjük, így rendkívüli rugalmasságot biztosít a rendszer számára. 

Edzett üveglapok 
A Divider 550 TG Ultra oldalán három 3 mm-es üveglap található, amely vastagabb kialakítással és nagyobb karcállósággal rendelkezik, mint egy hagyományos akril. Az ablakos kialakítás emellett lehetővé teszi, hogy az összes belső alkatrészt teljes RGB pompájában csodálhasd meg. 

Kiemelkedő porszűrés 
A Divider 550 TG Ultra jól átgondolt porszűréssel rendelkezik. A két kivehető szűrő a jobb oldali panel belső oldalán és a tápegység alatt található, por- és szennyeződésmentes környezetet biztosítva. Emellett a felső és a szemközti panelek oldalán található szellőzőrések nemcsak extra légáramlást biztosítanak a még jobb szellőzés érdekében, hanem a szűrők segítségével megakadályozzák a por belső térbe történő bejutását. 

Kiváló hardveres és hűtési kompatibilitás 
A Divider 550 TG Ultra kiemelkedő hardveres bővíthetőséget biztosít. Támogatja a maximum 170 mm-es CPU-hűtőket, az akár 390 mm-es VGA-kat (radiátor nélkül), a maximum 220 mm hosszú tápegységeket (HDD-rekesz nélkül), valamint összesen két 3,5 hüvelykes-es HDD és öt 2,5 hüvelykes SSD vagy összesen hét 2,5 hüvelykes SSD beszerelését is. Ami a hűtési megoldást illeti, a Divider 550 TG Ultra három beépített 120 mm-es 5 V-os ARGB-ventilátora felel a hideg levegő beszívásáért, míg a meleg levegő kifújását egy 120 mm-es hátsó ventilátor biztosítja. A szemközti oldalra a beépített megoldásokat leszámítva maximum két 140 mm-es ventilátor helyezhető el. Ezenfelül a ház felső részén két 140 mm-es, az alaplap jobb oldalán pedig két 120 mm-es ventilátor fér el. A Divider 550 TG Ultra a léghűtésekre és a fejlett AIO-folyadékhűtések használatára egyaránt optimalizálva lett. A szemközti oldalon egy maximum 360 mm-es, felül 280 mm-es, az alaplap jobb oldalán 240 mm-es (függőlegesen telepített GPU esetén), hátul pedig 120 mm radiátor szerelhető be. 

Praktikus I/O-portok 
A gépház tetején két USB 3.0 és egy USB 3.2 (Gen 2) Type C port található a közvetlen hozzáférést érdekében. 

DMD: szétszerelhető moduláris kialakítás 
Bontsd elemeire a toronyházat és használd a számodra szükséges részeket, amikor szükséged van rájuk a moduláris kialakításnap köszönhetően! A Divider 550 TG Ultra moduláris paneleket, állványokat, kereteket és előre megtervezett rögzítőfelületeket tartalmaz. Nincs többé nehezen hozzáférhető csavarfurat vagy hézag; a szétszerelhető moduláris kialakítás révén a teljes összeszerelés gyerekjáték. 

Szinkronizáld az alaplapod RGB-szoftverével! 
Arra tervezték, hogy támogassa az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome szinkronizálást. Támogatja az 5 V-os ARGB-csatlakozóval rendelkező alaplapokat, amelyek lehetővé teszik a világítás közvetlenül a fent említett szoftverből történő kezelését anélkül, hogy bármilyen másik kiegészítő szoftvert vagy vezérlőt telepíteni kéne. További információért látogass el az ASUS, a GIGABYTE, az MSI és az ASRock hivatalos weboldalára! 

Elérhetőség, garancia és árazás 
A Thermaltake Divider 550 TG Ultra közepes toronyház már elérhető a Thermaltake világszerte működő hivatalos kiskereskedelmi és disztribútori csatornáinak kínálatában. A termék hároméves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A termékek naprakész árazásáért, kérjük, látogass el a Thermaltake weboldalára, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi értékesítési- vagy PR-képviseletével. 

Thermaltake Divider 550 TG Ultra közepes toronyház videó: https://youtu.be/3jcnLgpptXE 

Ha szeretnél többet tudni a Thermaltake Divider 550 TG Ultra közepes toronyház, kérjük, látogass el a következő oldalra:  
https://www.thermaltake.com/divider-550-tg-ultra-mid-tower-chassis.html 
Thermaltake Divider 550 TG Ultra közepes toronyház vásárlási link: 
TT Premium Európa- https://ttpremium.eu/divider-550-tg-ultra-mid-tower-chassis.html 
A Thermaltake hivatalos és közösségi oldalai: 

A TT Premium hivatalos weboldalai: 

Previous post A NETGEAR TERMÉKEI TÍZ RED DOT DESIGN KITÜNTETÉSBEN RÉSZESÜLTEK
Next post AZ ADATA BEMUTATJA A KOMPAKT SE880 KÜLSŐ SSD-T