Gamerslife
Header AD Image

Támogatja az USB 3.2 Gen2 x2-t, valamint akár 2000 MB/s sebességre is képes

2022. május 18., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM-modulok, a NAND flash termékek, mobil tartozékok, gaming termékek, elektromos motorok és ipari megoldások vezető gyártója örömmel jelentette be az ADATA SE880 külső SSD-t. Az ADATA legújabb külső SSD-je támogatja az USB 3.2 Gen2 x2 szabványt, a csatlakozáshoz pedig USB Type-C portot használ, így képes elérni az akár 2000 MB/s olvasási teljesítményt is. Mindezt egy rendkívül kompakt formába csomagolva, amely kisebb, mint egy AirPods töltőtok. Ezek a tulajdonságok teszik tökéletessé az SSD-t a folyamatosan úton lévő tartalomgyártók és a konzolos játékosok számára. 

Nagy sebesség az USB 3.2 Gen2 x2 segítségével 
Az SE880 támogatja az USB 3.2 Gen2 x2 szabványt, így akár 20 Gb/s átviteli sebességre is képes. Ez kétszer gyorsabb, mint az USB 3.2 Gen 2×1 és négyszer gyorsabb, mint az USB 3.2 Gen 1×1. A szabvány lehetővé teszi, hogy az SE880 elérje az akár 2000 MB/s olvasási/írási sebességet, ami közel hússzor gyorsabb, mint a hagyományos külső merevlemezek. Ez a hihetetlen sebesség a legnagyobb kényelmet nyújta az alkotóknak, akik így közvetlenül az SE880 adattárolón is hozzáférhetnek a nagy méretű fájlokhoz és szerkeszthetik azokat felesleges adatátvitel nélkül. Az SE880 500 GB-os és 1 TB-os változatban kapható.  

Problémamentes kompatibilitás útközben is 
A számos játékkonzolt támogató SE880-on rengeteg játék tárolható, ráadásul kompakt méretéből adódóan kevés helyet foglal el, így tökéletes választást jelenthet a folyamatosan utazó konzolos játékosok számára. Az SE880 hihetetlenül gyors olvasási sebessége lehetővé teszi a játékosok számára, hogy közvetlenül a külső adattárolóról töltsék be játékaikat a zökkenőmentes élmény érdekében. Sőt, akár Android, macOS, Windows vagy más operációs rendszer használatáról legyen szó, a felhasználóknak nem kell aggódniuk a kompatibilitás miatt. A Type-C porton keresztül könnyedén csatlakoztathatják eszközeiket és máris minden használható. 

Previous post A THERMALTAKE BEJELENTETTE ELSŐ LCD-KIJELZŐS KÖZEPES TORONYHÁZA, A DIVIDER 550 TG ULTRA ELÉRHETŐSÉGÉT
Next post MSI STEALTH GS77 – EGY ERŐTELJES, HORDOZHATÓ ÜZLETI- ÉS GAMER MEGOLDÁS