Gamerslife
Header AD Image

2021. augusztus 24. – Manapság az emberek egyre több időt töltenek otthoni tanulással és távoli munkavégzéssel, így egy könnyedén hordozható, átfogó és többfunkciós laptop számukra a legideálisabb választás. Az MSI iskolakezdési akciójában most két, alkotóknak szánt laptop is elérhető, hogy a felhasználók kezdvezményes áron vásárolhassák meg legújabb társukat a tanuláshoz vagy éppen a munkához.

Summit E13 Flip Evo

A laptop váza egy igazi CNC munkával készített művészeti alkotás, amely ergonomikus, 360 fokban forgatható zsanérral rendelkezik a változó munkakörülményekhez. A különleges mélyfekete vagy hófehér borítás az áramvonalasan lekerekített megjelenésével tükrözi a felhasználók magabiztosságát, a szálcsiszolt gravírozás pedig az üzleti elit kiváló ízlését jelképezi.

Az MSI az üzleti laptopok esetén is biztosítja a kiváló teljesítményt. Az Intel® Evo™ hitelesítéssel rendelkező Summit E13 Flip Evo kivételes teljesítményt garantál. A legújabb 11. generációs Intel® Core™ i7 processzor és az Intel® Iris® Xe grafikus megoldás nagy teljesítményt, ugyanakkor könnyű hordozhatóságot kínál, akár 10%-kal jobb teljesítménnyel az azonos kategóriába tartozó laptopokhoz képest. Mindemellett a Summit E13 Flip Evo akár 20 órás akkumulátor üzemidőt is biztosít a felhasználók számára az optimális, kompromisszumok nélküli mobilitás érdekében. Továbbá, ez az első üzleti laptop, amely a WiFi 6E támogatással lenyűgöző sebességet nyújt zavartalan és stabil működés mellett több eszköz egyidejű csatlakozása esetén is. 

A Summit E13 Flip Evo több olyan produktivitást segítő funkciót kínál, mint például a Thunderbolt™ 4, amely lehetővé teszi készülékek gyors feltöltését, valamint az akár 40 Gbps sebességű adatátvitelt. A PCIe Gen 4 SSD növeli a napi munkafolyamatok hatékonyságát, emellett jobb megbízhatósággal és nagyobb integritással rendelkezik a kiváló teljesítmény érdekében.

Azonban, ennél is fontosabb a bizalmas adatok megfelelő védelme, amelynek érdekében vállalati szintű hardveres TPM2.0 modullal látta el az MSI a Summit sorozatot. Továbbá az MSI AI-alapú zajcsökkentése és a zajcsökkentő kamerára egyaránt javítják a hangzást és a képminőséget is, hogy zavartalan munkakörnyezetet teremtsenek az értekezletekhez a videóhívások során.

Prestige 15

Egyedülálló és stílusos megjelenés kimagasló teljesítménnyel. A Prestige sorozat nagy teljesítményt és könnyű hordozhatóságot nyújt az 1,6 kg-os súlyával, hogy folyamatosan mozgásban maradhass. A prémium teljesítmény növeli a produktivitást, így hatékonyabban végezheted el a feladataid.

A dedikált GPU felgyorsítja a laptopod, hogy a lehető legjobb teljesítményt és megbízhatóságot nyújtsa a produktivitásod növeléséhez. Élvezd az extra teljesítményt és az optimális mindennapi használatot az NVIDIA® GeForce® GTX grafikus kártyával.

Dolgozz bárhonnan a Prestige sorozattal az akár 16 órás üzemidőt biztosító akkumulátorának köszönhetően. A Prestige sorozat WiFi6 vezeték nélküli kapcsolattal büszkélkedhet, amely nagyobb hálózati sebességet kínál a gyorsabb fájlátvitelhez, vagy a zökkenőmentes konferenciahívások lebonyolításához.

A Windows Hello-nak köszönhetően ujjlenyomatolvasás segítségével is bejelentkezhetsz laptopodba. Háromszor gyorsabb és biztonságosabb a bejelentkezés, mint egy jelszó esetén.

Elérhetőség

A Summit E13 Flip és a Prestige 15 most kedvezményes áron érhető el az MSI iskolakezdési akciójában

Previous post A QNAP MASZKFELISMERÉSSEL BŐVÍTETTE A QVR FACE INTELLIGENS ARCFELISMERÉSI MEGOLDÁSÁT
Next post AZ FSP BEJELENTETTE A HYDRO K PRO SOROZATÚ TÁPEGYSÉGEIT