Gamerslife
Header AD Image

Hét nemzetközi modder méri össze erejét a Core P8 teljes méretű toronyház személyre szabása során – Csata a legjobbért

2021. június 21., Tajpej, Tajvan– Kezdetét vette a 2021-es Thermaltake CaseMOD Invitational 1. évada! A Thermaltake, a CaseMOD közösség vezető márkája idén is büszkén hívja meg a világ hét legjobb modderét Olaszországból, Kanadából, Kínából, az Egyesült Királyságból, Malajziából, Fülöp-szigetekről és Dél-Koreából, hogy összemérjék tudásukat. Június 15-től kezdődően versenyzők a Tt tanúsítvánnyal rendelkező folyadékhűtő alkatrészeket, distro plate-eket, WaterRAM/ToughRAM memóriamodulokat és Toughpower PF1 ARGB 1200W Titanium intelligens tápegységet fognak használni a Core P8 open frame toronyházba épített rendszereik megalkotásához.

Ezúttal, a legújabb Thermaltake ARGB szoftver (a NeonMaker) segítségével a modderek lehetőséget kapnak arra, hogy a Riing Quad ventilátorokat a NeonMaker szoftverrel személyre szabják, így egyedi világítási effektusokkal egészíthetik ki rendszereiket. A moddereknek ismét a kreativitásukat és az egyediségüket kell bemutatniuk, hogy felhívják magukra a figyelmet, növelve ezzel a szavazataik számát. Ne felejtsd, a Te szavazatod is számít!! Csatlakozz a Tt community fórumához, majd szavazz és szurkol kedvenc modderednek! A mobiltelefonos felhasználók a Tt MOD alkalmazást is használhatják. Az alkalmazással a felhasználók nyomon követhetik a versenyt és bármikor, bárhol csatlakozhatnak a heti szavazási eseményekhez. Mindezek mellett a szavazók hihetetlen ajándékokat is nyerhetnek a Thermaltake-től és a verseny szponzoraitól, beleértve az AMD-t, az ASRock-ot, a ZOTAC-ot, a Plextor-t, a TT Premium-ot, a TteSPORTS-t és LUXA2-t. A Thermaltake emellett összesen 15 000 USD értékű pénznyereményt fog a legjobb 3 modder számára kiosztani.

A nyertesek listáját 2021 november végén fogják bejelenteni.
További információkért kérjük, látogass el a http://casemod.thermaltake.com/2021s1/ oldalra.

További információ a 2021-es Thermaltake RAM MOD Invitational 1. évadáról

CaseMOD a Core P8 TG teljes méretű toronyházzal

A Core P8 edzett üveges teljes méretű toronyház egyszerűen átalakítható a két forma között, továbbá ez a ház a Thermaltake ikonikus, open frame Core sorozatának legújabb modellje. A Core P8 TG teljesen moduláris felépítésű, elforgatható PCI-E tartókeretekkel, 120 mm-es vagy 140 mm-es ventilátorok támogatásával, valamint eltávolítható szűrőkkel és figyelemre méltó bővítési lehetőségekkel rendelkezik a csúcskategóriás PC komponensek számára. A Pacific Core P5 DP-D5 Plus beépített pumpával rendelkező distro plate megoldás könnyedén elhelyezhető a toronyházban, amelynek köszönhetően rengeteg lehetőséget kínál az egyedi hűtés megvalósításához. A Core P8 TG kiválóan megoldást jelent azoknak, akik egyedi PC toronyházat keresnek.

További információ: https://www.thermaltake.com/core-p8-tempered-glass-full-tower-chassis.html

CaseMOD a NeonMaker szoftverrel

A NeonMaker nemcsak különféle előre beállított fényeffekteket nyújt, hanem segíti a felhasználókat abban, hogy minden egyes LED izzó esetén módosíthassák a fényhatásokat az egyedi testreszabás biztosítása érdekében. A NeonMaker szoftver letöltéséhez kérjük, látogass el a https://lightmix.thermaltake.com/index.html  oldalra.
Ha többet szeretnél tudni a NeonMaker szoftver funkcióiról, kérjük látogass el a https://www.youtube.com/watch?v=Cf-eho_nXO0 oldalra.

CaseMOD a Riing Quad ventilátorokkal

A Riing Quad radiátor ventilátorokat a csendes működésre tervezték, továbbá négy egymástól független LED gyűrűvel rendelkeznek, amelyek összesen 54 LED-ből épülnek fel és 16,8 millió színkombinációt támogatnak. A Riing Quad testreszabási lehetőségei szinte végtelenek a NeonMaker szoftver és a TT RGB PLUS ökoszisztéma segítségével. A Thermaltake Riing Quad ventilátorok 120 és 140 mm-es, fekete és fehér kivitelezésű változatokban kaphatók.

További információ: https://www.thermaltake.com/riing-quad-14-rgb-pradiator-fan-tt-premium-edition-3-pack.html

Támogatóink

Az idei szezonhoz is rengeteg szponzor csatlakozott: a ZOTAC a ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 Twin Edge grafikus kártyákat, az AMD Ryzen™ 5 3600 processzorokat, az ASRock B550 Extreme4 alaplapokat, a Plextor pedig M9Pe(Y) SSD-ket biztosít a modderek számára.

Találkozz a modderekkel

Ahmad Safuan, egy maláj modder. 2016 óta érdeklődik a modding iránt, WVMECH néven pedig saját vállalkozást hozott létre egyedi distro plate megoldások készítéséhez.

Clerence Yu, kínai származású modder, aki korábban a tervezési iparágban helyezkedett el és nagy szenvedéllyel rendelkezik a modding megoldások iránt. Célja, hogy egyedi és kreatív megoldásokat mutasson be a verseny során.

Franco Martinelli, becenevén warboy, Olaszországból származik. A festmények és a festékszórás szakembereke, aki már alig várja, hogy továbbfejleszthesse modding készségeiket és tanulhasson a verseny többi részvevőjétől.

Mark Van Acosta egy részmunkaidős modder, a Fülöp-szigeteken található Declassified Systems és az Arcadia Internetkávézó tulajdonosa.

Sam Arlain, egy brit modder, aki ugyan csak 2017-ben hozta létre először egyedi hűtési megoldással rendelkező keménycsöves PC összeállítását, 2018-ban megnyerte a Thermaltake UK modding trófeáját.

Stephane Beaulieu, a kanadai Snef Computer Design moddere, több mint 30 éve dolgozik a Pc-iparban és 2010 során csatlakozott a modding közösséghez.  

YG Kim, koreai modder, a Panda PC vezérigazgatója.  

Hogyan tudsz szavazni?

A szavazó eseményt a Tt Community fórumon rendezik meg, ahol a szavazatoddal értékes nyereményeket zsebelhetsz be. A szavazást asztali és mobil platformon egyaránt elvégezheted. A Thermaltake Tt MOD alkalmazása a mobil felhasználóknak készült, hogy azonnal láthassák a verseny legfrissebb információit és csatlakozzanak a szavazási eseményhez. A közösség szavazata a végeredmény 30%-át befolyásolja, 15%-át a Thermaltake, 25%-át egyéb szakértő modderek, a maradék 25%-át pedig a szponzorok.

A TT Community platform (http://community.thermaltake.com/) minden felhasználó számára nyitott. Örülünk, ha köreinkben köszönthetünk Téged is, ahol fontos információkat és tapasztalatokat oszthattok meg egymással.  Véleményeddel és ötleteiddel Te is segítheted munkánkat, hogy jobban megismerhessük elvárásaidat szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban. Ne habozz, regisztrálj és szavazz kedvenc modderedre!

Previous post TENDA ROUTEREK A MODERN HÁZTARTÁSOK IGÉNYIRE SZABVA
Next post EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁST KÖTÖTT A QNAP ÉS A DATACORE