Gamerslife
Header AD Image

Merülj el a TT világában!

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája izgalommal telve lép be a márkán belül már régóta létező gaming terület új korszakába egy magával ragadó ökoszisztémával. A Thermaltake COMPUTEX-es szlogenjével összhangban, „Merülj el a TT világában!”, a vállalat célja, hogy túllépjen a hagyományos asztali PC-setupokon, és egy teljesen magával ragadó gaming környezetet kínáljon az újonnan piacra dobott fehér színű GR500 Racing versenyszimulátor-pilótafülkével és a fehér Triple Racing monitorállvánnyal. Ezzel a jellegzetes fehér versenyjáték-ökoszisztémával a gyors és heves izgalmak átélése stílusos beltéri felszereléseken keresztül már nem csak álom.

„Egy utazásra viszünk a Thermaltake birodalmába, „Merülj el a TT világában!” témakörben. Teljesen magával ragadó játékélményt nyújtunk, miközben áthidaljuk az átjárót a fizikai és a virtuális valóság között. Kihasználjuk az új esztétikát, mint például 25. évfordulónk jellegzetes színét, a hortenziakéket, és olyan élvonalbeli technológiákat integrálunk, mint az AI PC és a magával ragadó gaming” – mondta Kenny Lin, a Thermaltake alapítója és vezérigazgatója.

Fehér színű GR500 versenyszimulátor-pilótafülke
A Thermaltake magával ragadó ökoszisztémája nemcsak a kiváló szórakoztatási élményért született meg, hanem a játékkörnyezetek esztétikájáért is. A GR500 versenyszimulátor-pilótafülke mostantól fekete és a legújabb fehér változatban is elérhető, így a setup tökéletesen illeszkedhet a különböző stílusú belterekbe. A valósághű versenyzési élmény eléréséért a fehér GR500 egy versenyszerű, üvegszállal készült kagylókialakítással rendelkezik. Ezenkívül az ülést könnyedén beállíthatod dönthető és előre-hátra csúsztatható mozgással, így biztosítva az optimális vezetési kényelmet a hosszú játékmenetek során.

A Thermaltake a biztonságodat is figyelembe veszi, így a fehér GR500-at egy erőteljes alumíniumprofillal, acélszerkezettel és billenésgátló tartóval tervezték meg a nagyobb stabilitás biztosításáért. Hogy testre szabhasd a versenyzési élményt, a GR500 aljában található RGB-fénysáv 20 fényhatása közül választhatsz. Ha Rhythm Pickup módra váltasz, a világítás akár dinamikusan is változhat a zenével összhangban. Sőt, a GR500 univerzális kompatibilitással rendelkezik, ami támogatja az olyan népszerű versenyszimulátor-hardvermárkákat, mint a Logitech, a Fanatec és a Thrustmaster. Ez egy ideális pilótafülke, ami egyesíti a funkcionalitást és az esztétikát.

Fehér színű Triple Racing monitorállvány
A Triple Racing monitorállvány úgy lett kialakítva, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkéhez, emellett fekete és új fehér színű változatban is elérhető. Hárommonitoros telepítési megoldást kínál, hogy még jobban elmerülhess az élményben a játéktér kiszélesítésével. A fehér Triple Racing monitorállvány akár három 32 hüvelykes monitor telepítésére is alkalmas, beleértve a TGM-V32CQ hajlított gaming monitorokat. Maximális kompatibilitással támogatja a VESA-szabványos méreteket 75×75 mm-es, 100×100 mm-es, 200×100 mm-es és 200×200 mm-es kialakításban. Ezenkívül az állvány 920/970 mm-es magasságbeállításokkal és 60°-os képernyőforgatással, valamint egy hátrafelé hajtható kialakítással rendelkezik a hatékony helykihasználásért. A fehér Triple Racing monitorállvány teljes mértékben támogatja a széles látószöget egy magával ragadó szimulált versenykörnyezet érdekében a legrugalmasabb telepítéssel.

A Thermaltake elkötelezett amellett, hogy folyamatosan további termékeket vezessen be a magával ragadó gaming ökoszisztéma továbbfejlesztéséhez, teljesen friss élményt kínálva a játékrajongóknak, mindenkit elmélyítve a TT izgalmas világában!

A GR500 versenyszimulátor-pilótafülke jellemzői:
Profi versenyzési élmény

A Thermaltake GR500 a szenvedélyes versenyzés szerelmeseinek készült, akik élvezik a pálya izgalmát. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy újraalkossuk a versenyzés autentikus érzését, és a továbbiakban újradefiniáljuk gaming környezetedet. A szimulátoros versenyzés példátlan dimenzióját fogod látni, teljesen felforgatva eddigi tapasztalataidat.

Tapasztald meg a magával ragadó versenyzést Meta Quest 3-mal!
A GR500 versenyszimulátor-pilótafülke átalakíthatja a szobádat a világ bármely versenypályájává. Meta Quest 3-mal párosítva áttöri a játék és a valóság közötti határt, lehetővé téve, hogy átadd magad egy e világtól elszakadt versenyzési élménynek.

A legjobb ülés a verseny megkezdéséhez
A valósághűbb versenyzési élmény eléréséért az ülések üvegszállal készültek, és versenyszerű kagylókialakítást alkalmaznak. Csúsztatást biztosítanak az előre és hátra mozgatáshoz, valamint dőlésszög-beállításokat az ideális vezetési pozícióért hosszantartó játék során.

Kemény és strapabíró
A GR500 erős alumíniumprofillal és acélszerkezettel érkezik, kivételes merevséget és stabilitást kínálva egy hosszantartó gaming környezet létrehozásához.

Tedd menővé, tartsd elegánsan!
A GR500 versenyszimulátor-pilótafülke egy RGB-fénysávval érkezik. Menj még tovább és válassz 2 mód (Normál mód / Rhythm Pickup mód) és 20 különböző fényeffekt közül!

Szabd személyre pilótafülkédet!
Kompatibilis a legtöbb kormánnyal, sebességváltóval és pedállal, beleértve a Logitechet, a Fanatecet, a Thrustmastert és még sok mást. A kormány és a pedál rögzítése többféle szögbeállítást tesz lehetővé, hogy illeszkedjen a legmegfelelőbb vezetési testhelyzetedhez. Ezenkívül a személyes preferenciák alapján a sebességváltó tartója a bal és a jobb oldalra is felszerelhető.

Ha szeretnél többet megtudni a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkéről:
Fehér GR500 versenyszimulátor-pilótafülke –
https://www.thermaltake.com/gr500-racing-simulator-cockpit-snow.html

A Triple Racing monitorállvány jellemzői:
Egy magával ragadó mód, hogy megtapasztald a versenyzés élményét
A Thermaltake Triple Racing monitorállvány tökéletesen kompatibilis a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkével, teljes hárommonitoros telepítési megoldást nyújtva komoly gamereknek.

A legjobb monitorrögzítési megoldás
A Thermaltake Triple Racing monitorállvány porszórt bevonatú acélból készül, akár három 32 hüvelykes monitor telepítését támogatva. A tartó támogatja a VESA-szabványos méreteket: 75×75 mm, 100×100 mm, 200×100 mm, 200×200 mm.

Hozd létre magával ragadó játéktered!
A Triple Racing monitorállvány széles állíthatósággal rendelkezik, így a gamerek könnyen megtalálhatják a legjobb látószöget nyújtó pozíciót. Támogatja a 920/970 mm-es magasságállítást és a képernyő 60°-os elforgatását. Ezenkívül hátrafelé hajtható, kiváló rugalmasságot biztosítva a térkonfigurációhoz.

Ha szeretnél többet megtudni a Triple Racing monitorállványról:
https://www.thermaltake.com/triple-racing-monitor-stand.html

Previous post A THERMALTAKE TOUGHLIQUID EX PRO AIO KÉPES FELOLDANI AZ INTEL 14. GENERÁCIÓS CPU-IBAN REJLŐ TELJES POTENCIÁLT
Next post A QNAP HIVATALOSAN KIADJA A QSIRCH 5.4.2-T: TOVÁBBFEJLESZTETT AI-ALAPÚ SZEMANTIKUS KERESÉS ÉS PRECÍZ KÉPKERESÉS NAS-ON