Gamerslife
Header AD Image

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a The Tower 200 Bumblebee Mini toronyházat, egy új színű változatot a közkedvelt The Tower sorozatban. A Tower 200 egy mini-ITX toronyház függőleges kialakítással és kivételes hűtési hatékonysággal. Bár ez a ház kompakt méretű, egy 4090-es grafikus kártya és egy 280 mm-es radiátor is elfér benne. Az új élénk sárga árnyalat hozzáadásával a The Tower 200 sorozat már hat színben kapható: fekete, Snow, Turquoise, Racing Green, Matcha Green és Bumblebee, így könnyedén kiválaszthatod a stílusodhoz illő The Tower 200-at.

A Tower 200 Bumblebee ugyanolyan függőleges szerkezeti kialakítású, mint elődei, így nagyobb rugalmasságot biztosít a felhasználóknak kisebb helyigényével. A dongó produktív szellemiségéhez hasonlóan a The Tower 200 Bumblebee egy apró, mégis nagy toronyház, amely kiváló hardveres támogatást és kivételes hűtési teljesítményt kínál. A Tower 200-ba egy akár 380 mm hosszú grafikus kártya, például a legújabb 4090 GPU és egy szabványos méretű, akár 220 mm-es tápegység is elfér, lehetővé téve az általad kívánt nagy teljesítményű alkatrészek kiválasztását. Ezenkívül a The Tower 200 egy maximum 200 mm magasságú CPU-hűtőt képes befogadni, támogatja a 280 mm-es AIO-radiátort és két CT140 PC-ventilátorral előtelepítve érkezik, lehetővé téve, hogy a Tower 200 Bumblebee mindig alacsony belső hőmérsékletet tartson fenn.

Legyen szó akár játékról, videószerkesztésről vagy csak napi használatról, a The Tower 200 Bumblebee élénk külseje bátorságot és önbizalmat ébreszt, lehetővé téve, hogy teljesen pozitív energiával érd el a kitűzött céljaidat. Azért, hogy a The Tower 200 Bumblebee még látványosabb legyen, a fantasztikus belső alkatrészeket könnyedén megmutathatod az edzett üveg előlapon keresztül. A külön megvásárolható LCD-panelkészlettel pedig még interaktívabbá teheted a The Tower 200 Bumblebeet. A 3,9 hüvelykes LCD kijelző képes megjeleníteni az alkatrészek valós idejű információit, valamint az aktuális időt és időjárást is. Emellett az LCD kijelződet személyre szabhatod bármilyen kép vagy GIF feltöltésével a TT RGB Plus 2.0 szoftveren keresztül.

A Tower 200 Bumblebee egy apró, mégis nagy toronyház, pont, mint egy dongó. Ha egy olyan kompakt toronyházimádó vagy, aki egyszerre szeretne kiemelkedő hűtési teljesítményt, hardvertámogatást és vizuális esztétikát elérni, akkor ne maradj le a The Tower 200 Bumblebee Mini toronyháztól!

A The Tower 200 Bumblebee Mini toronyház jellemzői:
Apró, mégis nagy

A The Tower sorozat új kiegészítéseként a The Tower 200 Bumblebee ugyanazokkal a kontúrokkal rendelkezik, mint elődei, így a számítógép komponenseire akadálytalan betekintést nyújt. A Tower 200 egy 4090-es GPU-nak, egy standard méretű, akár 220 mm-es tápegységnek és egy 280 mm-es radiátornak is képes helyet biztosítani az optimális teljesítményért. A két előre telepített ventilátoron kívül – egy 140 mm-es felül és egy 140 mm-es hátul – egy 120/140 mm-es ventilátort is rögzíthetsz a tápegység takarólemezének tetejére. Ezek a funkciók lehetővé teszik a legújabb PC-hardverek egyszerű integrálását anélkül, hogy negatívan befolyásolnák a gépépítési élményt, így a The Tower 200 Bumblebee kiváló választás azoknak, akik bővíteni szeretnék hardverképességeiket.

A 4090 GPU tökéletesen beleillik!
A The Tower 200 Bumblebeet úgy tervezték, hogy az összes alapvető komponens elférjen benne, beleértve a legújabb nagy teljesítményű grafikus kártyákat, például a 4090-es GPU-t is. Emellett akár 380 mm hosszú grafikus kártyákat is támogat, így rugalmasan választhatod ki az igényeidnek leginkább megfelelő grafikus kártyát. Biztos lehetsz benne, hogy a The Tower 200 Bumblebee minden igényednek megfelel, függetlenül attól, hogy milyen GPU-t választasz.

Klasszikus függőleges kialakítás
A The Tower 200 Bumblebee megtartja elődei ikonikus kontúrjait függőleges kialakításával, amely lehetővé teszi, hogy az toronyház kisebb helyet foglaljon el, rugalmasságot biztosítva és minimalizálva a gaming- és munkaterület akadályait.

Akár egy 280 mm-es radiátort is támogat a jobb oldalon
Kis mérete ellenére a The Tower 200 Bumblebee kivételes hűtési teljesítményt nyújt kompromisszumok nélkül. Akár egy 280 mm-es radiátort is támogat a jobb oldalon, ami hatékonyan csökkenti a hőmérsékletet a ház belsejében és fenntartja az optimális rendszerteljesítményt.

Két előtelepített CT140 PC-ventilátor
A The Tower 200 Bumblebee két 140 mm-es PWM-ventilátort használ, az egyiket felül, a másikat hátul, hogy jó hűtési teljesítményt nyújtson.

Egységesítsd ventilátoraidat a számítógépeddel!
A Thermaltake bemutatta a legújabb CT sorozatú ventilátorokat, így a felhasználók választhatnak a fekete vagy fehér, RGB-s vagy RGB nélküli megoldások közül, hogy bármilyen színsémához passzoljanak.

Kellemes látvány, teljesen interaktív
Hozd ki a legtöbbet a Tower 200 vizuális effektjeiből az optimális LCD-panelkészletünkkel történő frissítéssel! A 3,9 hüvelykes LCD kijelző lehetővé teszi a valós idejű információk felügyeletét, valamint bármilyen kép vagy GIF feltöltését a TT RGB Plus 2.0 szoftverrel az extra hangulatért. Azt is lehetővé teszi, hogy interakcióba lépj azokkal a hűtőkomponensekkel, amelyek ugyanazokat az LCD kijelzőket használják. A legújabb verzió időjárás- és óra üzemmódot is tartalmaz, hogy a felhasználók tovább bővíthessék LCD kijelzőink használatát.

Védd meg komponenseidet!
A Tower 200 Bumblebee egy GPU-stabilizátorral érkezik, amely biztosítja, hogy a GPU ne rezegjen használat vagy szállítás közben.

Válaszd ki a telepítés módját!
Jobb oldalt a The Tower 200 Bumblebee elegendő hellyel rendelkezik két 120/140 mm-es ventilátor vagy egy 280 mm-es radiátor támogatásához. A beszerelés gyerekjáték a levehető ventilátorkeretnek köszönhetően, amely leegyszerűsíti a folyamatot.

Be- és kimeneti légáramlás
Az embereknek aggályaik lehetnek egy mini-ITX ház hűtési teljesítménye kapcsán. A The Tower 200 Bumblebeenk azonban tökéletesen tervezett hideglevegő-beömlőkkel és meleglevegő-elszívókkal rendelkezik, hogy a belső hőmérsékletet mindig alacsonyan tartsák.

Hatalmas légáramlás és hihetetlen teljesítmény
A két előtelepített CT140 PC-ventilátornak köszönhetően biztosítani tudtuk, hogy a The Tower 200 hatalmas légáramlással érkezzen, ami lenyűgöző hűtési teljesítményt és alacsony belső hőmérsékletet garantál a legelőkelőbb komponensek használata mellett is.

Tökéletes porvédelem
A Tower 200 Bumblebee tökéletesen tervezett, kivehető porszűrőket használ hátul, a belső oldalakon és az alsó részen is. A kivehető szűrők kiváló porvédelmet biztosítanak a pormentes környezetért.

Hardveres támogatás és hűtési megoldás
A The Tower 200 Bumblebee jó hardveres támogatással rendelkezik. Egy maximum 200 mm magas CPU-hűtőt, egy maximum 380 mm hosszú GPU-t (tápfedél nélkül), egy maximum 220 mm hosszú tápegységet, az oldalsó konzollal két 2,5 hüvelykes SSD-t, valamint az alaplapi tálca mögött két 2,5 hüvelykes SSD-t vagy két 3,5 hüvelykes HDD-t (hátsó ventilátor nélkül) támogat. Habár a The Tower 200 Bumblebee egy mini-ITX toronyház, mégis jó hűtésre optimalizálták. A toronyház tetején és hátulján két előtelepített CT140 ventilátor található, amelyek javíthatják a hűtési hatékonyságot. A tápegységfedél tetejére további egy 120 mm-es vagy 140 mm-es ventilátor telepíthető, a ház jobb oldalára pedig akár egy 280 mm-es all-in-one CPU-hűtés is felszerelhető.

Praktikus I/O-portok
Egy USB 3.2 (Gen 2) Type-C és két USB 3.0 port található a felső panelen, hogy szükség esetén közvetlen hozzáférést biztosítsanak.

DMD: szétszerelhető moduláris kialakítás
Nincs több rés vagy elérhetetlen csavar a sarkokban, a gépszerelés gyerekjáték lehet a szétszedhető moduláris kialakítással.

Previous post ISMERD MEG AZ ASUSTOR GAMEREKNEK TERVEZETT FUNKCIÓIT!
Next post A STEELSERIES EGY KÜLÖNLEGES KIADÁSÚ DRAGON ARCTIS NOVA 7-TEL ÜNNEPLI A HOLDÚJÉVET