Gamerslife
Header AD Image

2022. április 13. – A köztudatba robbanást követően az NFT-k rendkívül népszerűvé váltak. A DappRadar elemzőplatform jelentése szerint annak ellenére, hogy egyes ellenzők azt állítják, hogy a digitális gyűjtemények elterjedt formái lelassulnak, 2021. harmadik negyedévében a lebonyolított kereskedelmi tranzakciók forgalma elérte 10,67 milliárd dollárt.

A NETGEAR a lehetőségeket látva amellett döntött, hogy nagyobb hangsúlyt fektet az NFT piaci szegmensbe. Április elejétől kezdve a gyűjtők összekapcsolhatják Coinbase fiókjaikat a Meural termékeivel, hogy a Meural digitális vásznain is viszont láthassák NFT-gyűjteményeiket. Az új lépés kibővíti a NETGEAR MetaMask kínálatát, ezzel lehetővé téve a Meural tulajdonosoknak, hogy Coinbase hitelesítő adataikat közvetlenül a Meural platformhoz csatlakoztassák.

Az egyszerűség és a könnyű használat érdekében a Coinbase fiókkal rendelkező Meural tulajdonosok mostantól zökkenőmentesen csatlakozhatnak digitális pénztárcájukhoz és kiválaszthatják azokat az NFT-ket, amelyeket látni szeretnének Meural kereteikben. Ezt követően a művek feltöltésre kerülnek a Meural könyvtárába, ahol a társított QR-kód segítségével a művek metaadatainak hitelessége is ellenőrizhető. Függetlenül attól, hogy hol vásárolták, a felhasználók megtekinthetik NFT-gyűjteményüket a Meuralon, ami ezentúl már Coinbase támogatást is kínál. Nincs még egy másik olyan digitális képkeret, amely ugyanolyan megtekintési élményt nyújt a művészetek, a videózás és a fényképezés terén.

Previous post A STEELSERIES BEMUTATJA A VILÁG LEGKÖNNYEBB UNIVERZÁLIS ÉS MMO/MOBA EGEREIT
Next post A SYNOLOGY® BEVEZETTE AZ ÚJ, HOSSZABB BŐVÍTETT GARANCIA PLUS CSOMAGOT