Gamerslife
Header AD Image

100% Rec.709 lefedettség és Android TV támogatás A W1800i elhozza otthonodba a jövő házimoziját

2021. június 16., Eindhoven, Hollandia — A BenQ, a világ vezető kijelző-technológia megoldásainak gyártója büszkén mutatja be a legújabb, W1800i okos házimozi projektorát, amely 100%Rec.709 színlefedettséggel és Android TV támogatással rendelkezik. A valódi 4K felbontású HDR projektor lehetővé teszi a kasszasiker filmek otthoni élvezetét, pontosan úgy, ahogyan azt a rendező megálmodta: moziszerű színekkel és óriási méretben. A W1800i azonnali hozzáférést biztosít a Google Play áruházból elérhető összes lenyűgöző tartalomhoz. A projektor mindezek mellett támogatja a több-platformos vezeték nélküli csatlakozást, továbbá könnyű kezelhetőséggel rendelkezik. A BenQ W1800i megfelel minden házimozi igényednek.

CinematicColor™ színpontosság

A kijelzőiről híres BenQ hollywoodi szintre emeli a mércét a CinematicColorTM technológiával, valamint a 2000-es ANSI lumen fényerővel. A W1800i tökéletesen illeszkedik a világosabb nappalikhoz és a sötétebb moziszobákhoz egyaránt. Ez a jól kidolgozott, de könnyen kezelhető projektor remek kiegészítést vagy frissítést kínál bármely nappaliba vagy házimozi központba. A W1800i kiváló minőségű és pontos színmegjelenésű, valódi 4K HDR képeket nyújt filmek és tévéműsorok streamingjéhez.

A Filmmaker üzemmód megőrzi a rendező vízióját

A Filmmaker üzemmód megőrzi a mozgás ritmusát, a moziszerű színeket, a dinamikatartományt és a fényerőt úgy, ahogy azt a rendezők a nagy vászonra szánták. A W1800i projektor támogatja a filmkészítők azon vágyát, hogy az otthoni nézők a legfontosabb jeleneteket pontosan úgy láthassák, ahogyan a rendezők megálmodták.

Gyárilag kalibrált színpontosság

Tapasztald meg a pontos színmegjelenítést az első naptól kezdve a W1800i garantáltan 100%-os Rec. 709 lefedettségével. Minden projektor gyárilag tesztelt és beállított, biztosítva ezzel a Delta E≤3 színpontosságot.

A projektor összes adata egy egyedi kalibrációs jelentésben kerül összeállításra, amely minden egyes W1800i készülék mellékleteként megtalálható a dobozban.

Egygombos hozzáférés egy modern házimozi-központhoz

A BenQ W1800i projektor a Google által hitelesített Android TVTM rendszert használja. Az Android TV-vel azonnal hozzáférhetsz a Google Play áruház összes népszerű tartalmához, beleértve a legizgalmasabb tévésorozatokat, filmeket, sportközvetítéseket és játékokat, amelyeket plusz kábelek csatlakoztatása nélkül érhetsz el. Élvezd az azonnali kapcsolatot az Amazon Prime Video és a Disney+ szolgáltatásokkal. A platformokon keresztüli közvetítés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a videotartalmat bármilyen eszközről, vezeték nélkül streameljék közvetlenül a projektorra.

A stílusos kialakítással, modern és kompakt formatervezéssel rendelkező W1800i megkönnyíti az intuitív funkciók használatát, és egyszerű frissítési lehetőséget biztosít a régebbi Full HD BenQ projektorok cseréjére, az 1,3-szoros zoom, a 2D-s trapézkorrekció és a képelforgatás beállítása pedig tökéletes szórakozási élményt nyújtanak.

A W1800i várhatóan júliustól válik elérhetővé, €1199 eurós fogyasztói áron. További információért kérjük, látogass el a W1800i termékoldalára.

Kövesd a @benq_europe–ot az Instagramon, a @BenQEurope–ot a Twitteren és a @LookinGreat–et a Facebookon.

Previous post AZ MSI BEMUTATTA A LEGÚJABB NVIDIA® RTX™ GPU-KKAL FELSZERELT WORKSTATION SOROZATÁT
Next post KEZDETÉT VETTE A 2021 THERMALTAKE CASEMOD INVITATIONAL 1. ÉVADA