Gamerslife
Header AD Image

Az Adobe Premier Pro az egyik legnépszerűbb videószerkesztő alkalmazás. Az Adobe Premiere videók szerkesztésére és speciális effektek hozzáadására is használható. Szerkesztés közben azonban olyan problémák léphetnek fel, mint a nem megfelelő teljesítmény, a tárolólemezek lassúsága, az elegendő tárolókapacitás hiánya, vagy éppen a lemezek meghibásodása és a biztonsági másolatok hiánya. A kevés tárhellyel rendelkező számítógépek felhasználóinak és a tartalomgyártóknak az ASUSTOR a Flashstor 12 Pro használatát javasolja a hatékony 4K-videószerkesztéshez.

Rendkívüli sebesség
A 10 Gigabites Ethernet-port és a tizenkét M.2 NVMe SSD kombinációja zökkenőmentessé teszi a szerkesztést. Ezek együttesen nagy sebességű véletlenszerű írási és olvasási sebességet biztosítanak, így az Adobe Premier Pro projektekhez akár közvetlenül a NAS-ról is lehet videókat importálni. Természetesen a NAS képességeit nemcsak az Adobe Premier Próban lehet hasznosítani, hanem az Apple Final Cut Próban és a DaVinci Resolve-ban is.

Hardveres dekódolás
A gyors átviteli sebesség mellett a Flashstor 12 Pro négymagos Intel processzora támogatja az akár H.265-ös kódolású, 10 bites, 4K-s HDR-videófájlok lejátszását is, ami a NAS HDMI-portjára csatlakoztatott kijelzőn keresztül közvetlenül is megtekinthető.

Biztonsági mentés és egyszerű fájlmegosztás
Videószerkesztés során a tartalomgyártóknak kommunikálniuk és koordinálniuk kell a videók megosztását kollégáikkal és partnereikkel. Az ASUSTOR NAS-eszközei változatos mentési és fájlmegosztási megoldásokat biztosítanak. Használd ASUSTOR NAS-od megosztott mappáit csapatoddal, olyan alkalmazásokkal kombinálva, mint az ASUSTOR DataSync Center vagy az EZ Snyc a projektek még hatékonyabb átviteléhez, tárolásához és mentéséhez!

Bármilyen eszközről elérheted
Az ASUSTOR NAS-ok szinte bármilyen eszközt támogatnak, amin webböngészőt lehet használni a fájlok bárhonnani letöltéséhez és megosztásához. Dolgozz hatékonyan okostelefonról, tabletről, laptopról vagy asztali számítógépről egyaránt!

A Flashstor 12 Pro már elérhető a hivatalos forgalmazók kínálatában 799 dolláros ajánlott fogyasztói áron.
További információért, kérjük, látogass el az alábbi termékoldalra:
Flashstor 12 Pro

Previous post AZ ASUSTOR MÁR A SEAGATE IRONWOLF® PRO 24 TB-OS NAS-MEREVLEMEZEKET IS TÁMOGATJA
Next post A DIGITÁLIS NOMÁDOK TÁRSA: BARANGOLJ, DOLGOZZ ÉS JÁTSSZ A BOOX TABLETTEKKEL!