Gamerslife
Header AD Image

Tajpej, Tajvan – 2022. június 1. – A Synology Inc. örömmel jelenti be a RackStation+ termékcsalád legújabb tagját, a Synology RackStation RS422+ eszközt, amely egy kompakt és megfizethető, minden szükséges funkciót tartalmazó megoldás a peremhálózati szerveralkalmazások, kisvállalkozások és otthoni labort működtető felhasználók számára, akik napi adatkezelési, megosztási, szinkronizálási és biztonsági mentési igényeiket szeretnék kielégíteni.  

„Az RS422+ egy rendkívül csábító lehetőség azon kisvállalkozások és otthoni labort működtető felhasználók számára, akik egy kompakt és megbízható biztonsági mentési vagy peremhálózati tárolási megoldást keresnek költséghatékony áron – mondta Michael Wang, a Synology Inc. termékmenedzsere. – A RackStation sorozatunk ezen bővítése tovább erősíti a rackbe szerelhető kínálatunkat, ügyfeleink pedig még nagyobb kínálatból választhatnak, hogy biztosan meg tudják találni az igényeiknek legmegfelelőbb Synology megoldást.” 

Nagy érték kis méretben 

A kisebb rendszerek támogatására tervezett RS422+ mélysége mindössze 327,5 mm (kb. 12,89 hüvelyk) a szerverfogantyúkkal együtt. Kompakt 1U-os háza tökéletesen illeszkedik egy kétoszlopos vagy fali rackbe. Az RS422+ megbízható teljesítménye, kompakt mérete, energiahatékonysága, valamint a pillanatképek készítését és az adatok öngyógyítását lehetővé tevő Btrfs fájlrendszer támogatása megbízható megoldássá teszi az peremhálózati szerveres alkalmazásokhoz.  

Ezenkívül a Link Aggregation szolgáltatást támogató kettős 1 GbE portja révén a vonzó árú RS422+ ideális megoldást jelent levelező-, felügyeleti- vagy címtárszerverként. Beépített magas rendelkezésre állási funkciójának köszönhetően klaszterbe kapcsolható egy másik RS422+ egységgel, így egy rendkívül magas rendelkezésre állású klasztert alkotnak, amely folyamatos rendelkezésre állást biztosít a létfontosságú szolgáltatások számára. Azon ügyfelek számára, akik növelni szeretnék hálózati sebességüket, a 10 GbE Ethernet plug-and-play bővítőmodulok támogatása révén a frissítés egy pillanat alatt elvégezhető. 

Használja ki a felhő nyújtotta előnyöket a Hybrid Share segítségével 

Hozza ki a legjobbat mindkét világból, és kombinálja az RS422+ egységet a C2 Storage szolgáltatással. A Hybrid Share a Synology NAS helyi teljesítményét egyesíti a C2 Storage méretezhetőségével. A nagy adatkészletek a felhőben tárolhatók, míg a lekért adatok fénysebességgel továbbítódnak a fiókirodákba az adatközpontok nagy sávszélességének köszönhetően. A rendszer a gyakran használt adatok a helyi NAS gyorsítótárában tárolja, amely gyors, alacsony késleltetésű hozzáférést biztosít. Ráadásul fokozott adatbiztonságot is kínál, mivel a NAS egységből a C2 Cloud felhőbe való adatátvitel a végpontok között titkosított. 

Garancia és elérhetőség 

Az RS422+ eszközhöz a Synology három évre szóló hardveres garanciát biztosít1 az egyes régiókban elérhető opcionális kétéves kibővített garanciával. Már kapható a Synology viszonteladóinál és partnereinél. 

Previous post A QNAP FELAVATTA ÚJ EURÓPAI KÖZPONTJÁT, MEGERŐSÍTVE EZZEL GLOBÁLIS ÉS REGIONÁLIS ÜZLETFEJLESZTÉS IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉGÉT
Next post A BENQ MOBIUZ MONITOROK EXTRA KÉPESSÉGEI