Gamerslife
Header AD Image

Az XPG mostantól vezető szerepet tölt be a mesh számítógépházak piacán

2021. június 3., Tajpej, Tajvan – Az XPG, a díjnyertes rendszerek, komponensek és a gamerek, esportolók, valamint technológiai rajongók számára készített perifériák vezető gyártója örömmel jelentette be az XPG STARKER AIR és az új XPG DEFENDER megjelenését. A toronyházak kifejezetten a legjobb légáramlást kereső gamerek, PC-rajongók és rendszerintegrátorok igényei alapján lettek tervezve.

XPG STARKER AIR – A legjobb teljesítményű kompakt, ATX közepes méretű toronyház

Az XPG STARKER AIR merész, ugyanakkor kiváló stílusával és a lenyűgöző ARGB világításával minden figyelmet magára vonz, miközben az iparágban méretarányosan az egyik legjobb teljesítménnyel rendelkezik egy kifejezetten kompakt formában, amely a legtöbbet hozza ki az ATX formátumból.

Az eredeti STARKER-rel összehasonlítva az AIR egy funkcionális és letisztult mesh előlappal rendelkezik, amelyen kétoldalú ARGB felület található, emellett egyaránt elérhető fekete és fehér színben is.  Az egyszerű karbantartás érdekében az XPG STARKER sorozat egy innovatív, sínre fektetett porszűrővel rendelkezik, amelyet a felhasználók könnyedén eltávolíthatnak, ezzel biztosítva az egyszerű tisztíthatóságot és megelőzve a por lerakódását. A toronyház kompakt mérete ellenére a cserélhető VGA keret megkönnyíti a függőleges vagy vízszintes fényeffektekkel rendelkező grafikus kártyák bemutatását.

A gépház kiváló légáramlást tesz lehetővé, mivel akár hat ventilátor is beszerelhető. Ezenfelül támogatja a legtöbb folyadékhűtő radiátort, beleértve a 360 mm-es megoldásokat, amely a ház elülső részében helyezhető el, emellett a felső részre akár egy 280 mm-es, hátulra pedig egy 120 mm-es radiátor is felszerelhető. Végezetül a felhasználók akár két 3,5 hüvelykes HDD-t és két 2,5 hüvelykes HDD-t vagy SSD-t is elhelyezhetnek benne, továbbá egy kombinált foglalattal is rendelkezik, amely egyaránt támogatja a 2,5- és 3,5 hüvelykes lemezeket. Az I/O portok széles választéka lehetőséget kínál az USB kiegészítők és az audio eszközök csatlakoztatására, emellett a dedikált gomb segítségével egyszerűen válthatsz az előre beállított világítási módok között is.

XPG DEFENDER – Egy közepes méretű mesh toronyház a legjobb PC elkészítéséhez

Az XPG DEFENDER sorozat bizonyítja az XPG elkötelezettségét a PC komponensek tervezése és gyártása mellett. A DEFENDER egy E-ATX méretű közepes toronyház az akár 380 mm hosszú grafikus kártyák – amely bőven elegendő a legújabb generációs NVIDIA® és AMD® megoldásokhoz – és az akár 170 mm nagyságú hűtési megoldások támogatásához. A kiváló hőelvezetésre optimalizált DEFENDER E-ATX méretei biztosítják a jövőbeni frissítés lehetőségét, így a modderek számára is kecsegtető választást jelenthet.

Az XPG DEFENDER minimalista stílussal és egy visszafogott, mégis elegáns mágneses mesh előlappal rendelkezik az optimális légáramlás biztosításához.
A DEFENDER elől akár 360 mm-es, felül pedig 280 mm-es radiátorokat is képes támogatni. Mindezek mellett az XPG DEFENDER három XPG VENTO 120 ventilátorral lett felszerelve, amely igény esetén még 4 extra ventilátorral is kibővíthető.

Az XPG STARKER AIR és a DEFENDER közepes méretű toronyházak elérhetősége régiónként változhat. Ha többet szeretnél tudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, keresd fel az XPG irodáit vagy képviseletét az www.xpg.com oldalon.

Previous post 2021 THERMALTAKE EXPO JUNE: ISMERD MEG A THERMALTAKE LEGÚJABB TERMÉKEINEK BŐVÍTETT SZÍNVÁLASZTÉKÁT
Next post A THERMALTAKE BEJELENTETTE A NAGYOBB KAPACITÁSÚ TOUGHRAM XG RGB 4000/3600 MHZ-ES MEMÓRIAMODULOK MEGJELENÉSÉT