Gamerslife
Header AD Image

A legnépszerűbb alaplapmárkákkal való együttműködés optimális teljesítményt és széleskörű kompatibilitást biztosít

2021. október 13., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek, mobil tartozékok, gaming termékek, elektromos motorok és ipari megoldások vezető gyártója örömmel jelentette be az ADATA DDR5-4800 memóriamodulok megjelenését. A következő generációs DDR5 megoldás sebessége elérheti a 4800 MT/s értéket is és egyetlen modul akár 32 GB kapacitással is rendelkezhet. Az ADATA hat népszerű alaplapmárkával dolgozott együtt, beleértve az AORUS-t, az ASROCK-ot, az ASUS-t, a GIGABYTE-ot, az MSI-t és a ROG-ot, hogy ezzel is biztosítsa az optimális teljesítményt és kompatibilitást az alaplapok széles választékán.

„A kiváló kutatási és fejlesztési képességeink, valamint a világ vezető alaplapgyártóival való szoros partnerségünk révén elkötelezettek vagyunk amellett, hogy új generációs teljesítményt, nagyobb kapacitást és stabilitást biztosító memóriamodulokat kínáljunk a felhasználók számára.” – nyilatkozta Nick Dai, az ADATA DRAM termékekért felelős vezetője. „Az elkövetkező hónapokban folytatjuk a DDR5 termékeink változatos sorozatának bevezetését, hogy megfeleljünk az alkotók, a játékosok és további más felhasználók különböző igényeinek.”Jobb sebesség, nagyobb kapacitás és stabilitás

Tekintettel arra, hogy az utóbbi évek során a felhasználók egyre több processzormagot használnak és jelentősen megnövekedett az elérhető sávszélesség is, a nagyobb teljesítményű memóriamodulok döntő fontosságúnak számítanak az 5G, az IoT és a WiFi 6 korában. Az előző generációs memóriamodulokhoz képest a DDR5 lehetővé teszi, hogy minden CPU mag nagyobb sávszélességet kapjon, ami jelentősen javítja a számítógép összteljesítményét. Az ADATA DDR5-4800 órajele elérheti az akár 4800 MHz-et, emellett egyaránt elérhetők 8, 16 vagy 32 GB-os változatokban is a kiváló teljesítmény és a nagy kapacitás érdekében. Ezenkívül az új megoldás a hibajavító kód technológiát (ECC) és a beépített energiagazdálkodási integrált áramkört (PMIC) is támogatja a pontos adatátvitel és az energiahatékonyság javítása érdekében. 

Az optimális teljesítmény és kompatibilitás  

Az INTEL 12. generációs platformja október végén lehetővé fogja tenni a felhasználók számára a DDR5 memóriamodulok használatát, emellett az ADATA szorosan együttműködött a vezető alaplapmárkákkal, beleértve az AORUS-t, az ASRock-ot, az ASUS-t, a GIGABYTE-ot, az MSI-t és a ROG-ot a széleskörű kompatibilitás és az optimális teljesítmény biztosítása érdekében. A DDR5-4800 memóriamodulok egyaránt elérhetők egyetlen 8, 16 és 32 GB-os modellként, vagy 2x 8, 16 és 32 GB-os kiszerelésben is. A SO-DIMM változatok az utolsó negyedév folyamán fognak megérkezni, amelyek megfelelnek a laptop felhasználók igényeinek is.

Kimagasló minőség és megbízhatóság

Az ADATA DDR5-4800 memóriamodulok kiváló minőségű chipekből készülnek és szigorú tesztelési eljárásokon esnek át, hogy a lehető legjobb minőséget és megbízhatóságot nyújtsák, valamint megfeleljenek a JEDEC és az RoHS szabványoknak. Mindemellett a memóriamodulok élettartam garanciával rendelkeznek.

Ha többet szeretnél megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, fordulj a legközelebbi ADATA irodához vagy képviselethez a www.adata.com weboldalon.

Previous post A STEELSERIES BEMUTATTA AZ APEX 3 TKL-T, AMELY A VILÁG ELSŐ VÍZÁLLÓ TKL GAMER BILLENTYŰZETE
Next post 2021 BENQ DESIGNVUE PÁLYÁZAT − A TERMÉSZET ÁLTAL INSPIRÁLVA