Gamerslife
Header AD Image

Szabd személyre Arctis Nova Pro fejhallgatódat az eltérő színű kiegészítőkkel!

2022. augusztus 22. – Az új SteelSeries Arctis Nova Pro tervezésénél nagy hangsúlyt fordítottak a stílusos kialakításra. A híres virtuózzal, Jakob Wagnerrel közösen tervezték, így mind a normál Arctis Nova Pro, mind pedig a Arctis Nova Pro Wireless is stílusos, fekete, fémes megjelenéssel büszkélkedhet, ami prémiumérzetet ad az Almighty Audio élmény mellé. 

A Nova Booster csomagok élénk színekkel dobják fel a headsetek kinézetét. Minden csomag egyedi színű oldalsó takarólemezeket, valamint egy ahhoz illő fejpántot tartalmaz. A két különböző színű nylon fejpánt ugyanolyan kényelmet nyújt, mint a gyári megoldás, miközben passzol a hangszórók oldalaira illeszthető, cserélhető mágneses takarólemezekhez. Az új készletek csak az Arctis Nova sorozattal kompatibilisek. 

Lilac Booster csomag 
A világos lila egy fantasztikus egyedi szín, amelyet meglehetősen ritkán használnak. A fémes csillogás valóban személyiséget ad ennek a színnek. 

Mint Booster csomag 
A zöld szín közelebb áll az ízlésedhez? Ez nem akármilyen zöld. A tónusos menta szín biztos, hogy passzolni fog hozzád! 

Quartz Booster csomag 
A várhatóan legnépszerűbb megjelenés. A fekete és a rózsaszín kvarc kontrasztja valósággal szemet gyönyörködtet. Csak nézd meg, mennyire jól néz ki! 

Red Booster csomag 
Végül, ha valami merészebbre vágysz, válaszd a jól bevált pirosat! 
Próbáld ki az Almight Audio élményt az Arctis Nova Pro sorozattal és tedd egyedivé újdonsült fejhallgatódat! 
Az Arctis Nova Pro sorozathoz elérhető kiegészítők 34,99 eurós ajánlott fogyasztói áron vásárolhatók meg a SteelSeries.com oldalon. 

Previous post FSP CLIPPERS SOROZATÚ ONLINE SZÜNETMENTES TÁPEGYSÉG – PRÉMIUM MEGOLDÁS A KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALATOK BIZTONSÁGI MENTÉSI RENDSZEREIHEZ
Next post A BENQ BEMUTATJA WDC30 VEZETÉK NÉLKÜLI KONFERENCIAMEGOLDÁSAIT, AMELYEK MEGFELELNEK A FINTECH ELŐÍRÁSOKNAK