Gamerslife
Header AD Image

Egy 16 portos, nem menedzselhető, nagy sebességű, gigabites Ethernet switch modern otthonok, üzlethelyiségek és KKV-k számára

2021. június. 24. – A Tenda, a vezetékes és a vezeték nélküli hálózati megoldások egyik vezető gyártója bemutatta a legújabb, nagy sebességű, 16 Ethernet porttal rendelkező, nem menedzselhető hálózati switch megoldását, a Tenda TEG1016M készüléket. Az új switch ideális megoldást jelent a modern otthonok, üzlethelyiségek, valamint a kis- és középvállalkozások számára is.

A TEG1016M támogatja az IEEE802.3/u/x/ab szabványokat, így az Ethernet portok a 10/100/1000 megabites sebesség biztosítására is képesek, a fémvázas burkolatának és a falra szerelhető kivitelezésnek köszönhetően pedig bárhová könnyen elhelyezhető.

Nagy sebességű adatkapcsolat

A 16, 1 gigabites RJ45 csatlakozást támogató porttal rendelkező switch full-duplex módban képes az akár 2000 Mbps sebesség elérésére is, ezzel nagy sebességű adatkapcsolatot kínálva a sávszélesség-igényes készülékekhez és alkalmazásokhoz. Ezenfelül a switch támogatja az egy-kulcsos VLAN módot is. A TEG1016M megfizethető videofelügyeleti és vezetékes hálózati megoldást kínál.

Amerikai Chip, garantált teljesítmény

A TEG1016M egy erőteljes, akár 32 gigabit/s-os kapcsolást is támogató amerikai chip-et használ, amely nemcsak kiváló teljesítményt nyújt, hanem átfogó módon javítja a teljes hálózati terhelhetőséget is.

6kV-os feszültségvédelem, stabil működés

A TEG1016M egysoros hálózati kialakítást használ a helytakarékosság érdekében és egy erőteljes acélborítású vázba lett elhelyezve, amely nem csak masszív szerkezetet nyújt, hanem hatékony hőelvezetést is biztosít. Ezenkívül a switch minden portja 6kV-os feszültségvédelemmel lett ellátva, így kiválóan alkalmas a kültéri felügyeleti rendszerek működtetésére is.

Elérhetőség

A Tenda TEG1016M switch hamarosan elérhetővé válik hazánkban is. A naprakész árazás érdekében kérjük, keresd fel a Tenda hazai PR és marketing képviseletét, valamint a márka hivatalos viszonteladóit.

Previous post A ZOWIE BEJELENTETTE AZ EC3-C EGERET ÉS A JELENLEG PIACON LÉVŐ EGEREINEK FRISSÍTETT VÁLTOZATAIT
Next post NETGEAR – A WIFI 6 ÉS A WIFI 6E SZABVÁNYOK KÖZÖTTI KÜLÖNBSÉGEK