Gamerslife
Header AD Image

2022. szeptember 21., Németország A jelenlegi globális energiaválság magában hordozza a kockázatot, hogy a jövőben megnövekszik az energiahiány. Így egyre több kis- és középvállalati vezető aggódik amiatt, hogy a vállalkozása értékes adatokat veszíthet el, vagy hogy hogyan biztosítsák a folyamatos munkát és az irodai számítógépek használatát/működését a gyakran fellépő áramszünetek alatt. Ezért kulcsfontosságúvá vált az adatvesztés kockázatának csökkentése és a vállalatok berendezéseinek megfelelő áramellátása az áramkimaradások idején. A vezető tápegységgyártók egyikeként az FSP Group egy prémium tartalék energiaellátási megoldást hozott létre a kis- és középvállalkozásoknak, a Clippers sorozatú online szünetmentes tápegységet, hogy ezzel segítsék megőrizni a vállalatok tulajdonosainak nyugalmát.

Az FSP Clippers sorozat 1,0 és 10,0 KVA közötti teljesítménnyel érhető el rackbe szerelhető vagy toronykialakítással. Nagy hatékonysága csökkentheti a vállalatok energiaköltségét, amely egyben mérsékli az ügyfelek TCO-ját is (rendszer teljes élettartamára vetített költségét). Ezenkívül a belső, működés közben cserélhető akkumulátorokkal ezek az UPS-ek jobb rendszermegbízhatósággal és csökkentett MTTR-rel (javítás és üzembehelyezés között eltelt idő) büszkélkedhetnek. Ha pedig nagyobb teljesítményre lenne szükség, a rendszerre történő párhuzamos rákapcsolással egyszerűen bővíthető. Ezenkívül a firmware kialakítása lehetővé teszi, hogy ez az UPS-sorozat különféle alkalmazásokhoz, például lézernyomtatókhoz, ultrahangos eszközökhöz adaptálható legyen, továbbá támogatja a hosszú biztonsági mentési időt akkumulátorfigyeléssel. Használható adatközpontokhoz, generátorokhoz, ISO-transzformátorokhoz, motoros berendezésekhez, akkumulátortöltőhöz és vészhelyzeti tápellátáshoz is.

Az FSP Group egy teljes termékkínálatot biztosít az esetlegesen felmerülő energiaproblémák megoldására, beleértve a átmeneti jelenségeket, áramkimaradást, lemerülést (feszültség alatti), túlfeszültséget, a torzításból származó hullámot, feszültségingadozást és a frekvenciaváltozást. Gondoskodik arról, hogy az energiaellátás sose érjen véget (Power Never Ends), és biztosítja a vállalkozásod működtetéséhez szükséges energiabiztonságot. Tudj meg többet az FSP UPS-eiről: www.energy.fsp-europe.com!

FSP Clippers sorozat  Termékjellemzők:
· Valódi kettős konverzió
· Kimeneti teljesítménytényező (PF)=1
· Kimeneti feszültségszabályozás < 1%
· Nagyobb kimeneti csúcstényező: 3:1
· 50 Hz/60 Hz frekvenciaváltó mód
· Programozható és menedzselhető aljzatok
· Vészleállító funkció (EPO)
· Üzem közben cserélhető akkumulátorok
· ECO mód az energiatakarékosságért
· Lézeres nyomtatók és ultrahangos berendezések támogatása
· Teljes túlfeszültség-lekapcsolás és túlfeszültségvédelem
· Nagy teljesítménytényezős töltés alacsony hullámú árammal
· Alacsony bemeneti THDi az energiarendszerben fellépő torzítás csökkentése érdekében
· Állítható töltési feszültség az LCD-panelen keresztül
· Intelligens akkumulátortöltő az akkumulátor teljesítményének optimalizálásához
· Genset kompatibilis

További FSP termékinformációkért látogass el a következő oldalakra! Hivatalos weboldal FSP márkás termékek weboldala Facebook LinkedIn YouTube

Previous post AZ XPG BEMUTATJA LEGÚJABB PERIFÉRIASOROZATÁT
Next post QNAP BEJELENTETTE A TS-253E ÉS TS-453E NAS-OK MEGJELENÉSÉT: 2 ÉS 4 LEMEZES ASZTALI NAS-OK HOSSZÚ TÁVÚ ELÉRHETŐSÉGGEL, INTEL® CELERON® J6412 PROCESSZORRAL, KÉT 2,5 GBE-PORTTAL, M.2 PCIE-BŐVÍTŐHELYEKKEL ÉS KETTŐS 4K HDMI-VEL