Gamerslife
Header AD Image

Tajpej, Tajvan, 2022. december 22. – 1996-ban az FSP és az Intel együttműködött az első olyan tápegység létrehozásában, amely megfelel az ATX-specifikációnak. Az FSP kiemelt partnerként kezdett el együtt dolgozni az Intellel, és idővel egyre jobbá vált a tápegységek fejlesztésében és tervezésében. Az FSP850-57ASB, az FSP1000-57ASB és az FSP1200-57ASB tápegységek az Intel ATX12V V3.0 szabványhoz nemrég debütáltak! A 12VHPWR, a legújabb PCIe Gen5 csatlakozó a teljes sorozatban megtalálható. A termékek kompatibilisek az AMD RX 7000 és az NVIDIA RTX4000 sorozatú grafikus kártyákkal, így megfelelnek a magas fogyasztású GPU-k és CPU-k piaci igényeinek.

Az energiakonverzió hatékonysága követelménnyé vált a tápegységek vásárlása során a magas fogyasztású PC-komponensek folyamatos megjelenéséből adódva. A teljes 57ASB-termékcsalád mindhárom – 850 W, 1000 W és 1200 W kimeneti teljesítményű – változata Platinum-energiahatékonyságot és kimagasló energiakonverziós teljesítményt nyújt. Ez a sorozat megfelel az ATX12V V3.0 szigorú előírásainak. Teljes terhelés esetén, a nagy teljesítményű grafikus kártyák maximális névleges energiafelvételének akár 200%-t is biztosítják 100 mikroszekundumig. Akár 600 W teljesítményt is továbbíthat a grafikus kártyáknak a PCIe Gen5 12VHPWR csatlakozón keresztül.  A tápegységek váza 10 mm-rel rövidebb hagyományos ATX-tápegységeknél és 60 mm-rel rövidebb a nagy méretű ATX Platinum tápegységeknél. Akár kicsi vagy közepes méretű asztali toronyházba is beszerelhető. A rövid váz olyan előnyökkel jár, mint a kényelmes kábelmenedzsment, a kiváló hőelvezetés, más alkatrészek egyszerű telepítése és egyebek. Azok a felhasználók is alkalmazhatják, akiknek szigorú elvárásaik vannak az gépház terének kihasználásával kapcsolatban.

Az 57ASB sorozat kompaktabb, mint a hagyományos ATX-modellek, azonban a ventilátorok képessége nem csökken. Alacsony fordulatszámon az 57ASB sorozatban használt ventilátor kiemelkedő hőelvezetési eredményeket biztosít az ATX-szabványos modell 12 cm-es ventilátorának köszönhetően, amely méretarányaiban hasonlít az SFX-modell 8 cm-es ventilátorához. Az ECO ventilátor hőmérséklet-szabályzó kapcsoló arra is utasíthatja a ventilátort, hogy az teljesen kapcsoljon ki amikor a tápegység alacsony terheléssel üzemel, így a felhasználóknak zajmentes használatban lehet részük.

Miközben nagy hatékonyságú és kiváló minőségű energiaellátási termékeket mutat be, az FSP, a jól ismert tápegységgyártó nem feledkezett meg a környezeti fenntarthatóság iránti elkötelezettségéről sem. Annak érdekében, hogy több kiváló minőségű terméket kínáljon az ügyfeleknek, az FSP továbbra is nagyobb hatékonyságú és kiváló minőségű tápegységek fejlesztésére fog törekedni.

<FSP FSP850/1000/1200-57ASB> termékjellemzők:

  •  Intel PSDG ATX 12V V3.0 szabvány
  •  Támogatja a PCIe Gen 5 specifikációkat
  •  80 PLUS Platinum hatékonysági szint
  •  Támogatja a 100 Vac – 240 Vac nemzetközi feszültséget
  •  Egysínes +12 V-os kimeneti ág, hogy megfeleljen a különböző rendszerkövetelményeknek.
  •  Aktív PFC, amely akár 0,99 értékű teljesítménytényező-korrekciót biztosít.
  •  LLC + D2D architektúra a nagy teljesítményű hatékonyságért.
  •  12 cm-es ventilátor a rendkívül csendes használatért.
  •  ECO-ventilátor hőmérséklet-szabályzó kapcsolós kialakítással.
  •  Nemzetközi biztonsági tanúsítványok: CB 62368, CB 60950, CE, EMC, FCC TUV, CUL, BSMI, CCC, KCHa szeretnél többet tudni az FSP termékeiről, kérjük, látogass el a következő oldalakra:
Hivatalos weboldal:
Az FSP-márkás termékek oldala:
Facebook rajongói oldal:https://www.facebook.com/FSP.Taiwan/
LinkedIn:https://www.linkedin.com/company/fsp-technology-inc./
YouTube:https://www.youtube.com/user/PowerNeverEnds

Az FSP-ről
Az 1993-ban alapított FSP (3015), az egyik leghíresebb tápegységgyártó. A felhasználók változatos áramellátási igényeit egy több mint 400 fős képzett kutatási és fejlesztési csapat, erőteljes termelési képességek és az átfogó termékkínálat tudja kielégíteni. Az FSP több mint 600 modellje rendelkezik 80PLUS tanúsítvánnyal, így világszerte a legtöbb 80 PLUS tanúsítványt birtokló gyártónak számít. Továbbra is a legjobb tápellátási termékeket kínálja az ügyfeleiknek, amelyek mind környezetbarátak és a legjobb minőségűek, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára a technológia előnyeinek kihasználását, miközben mindent megtesznek a környezet védelme érdekében.

Previous post A THERMALTAKE BEMUTATJA A GF3 ARGB 750 W/850 W GOLD TÁPEGYSÉGET
Next post LÁTOGASD MEG AZ ADATA/XPG STANDJÁT A 2023-AS CES-EN, ÉS TAPASZTALD MEG AZ EXTRÉM TELJESÍTMÉNY LEGÚJABB INNOVÁCIÓIT!