Gamerslife
Header AD Image

A következő generációs DDR5 memóriamodul 7000 MT/s-os sebességgel feszegeti a határokat

2021. december 21., Tajpej, Tajvan – Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóinak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója örömmel jelenteti be az XPG CASTER DDR5 DRAM sorozat megjelenését. Az RGB világítással és anélkül is érkező XPG CASTER sorozat 7000 MT/s-os névleges sebességgel rendelkezik, valamint integrált ECC-vel és PMIC-vel is fel lett szerelve a fokozott stabilitás és megbízhatóság érdekében. A sorozat 16 GB-os kapacitással kerül forgalomba.

Következ****ő generációsteljesítmé****ny

A 7000 MT/s-os sebességgel működő XPG CASTER a DDR5 memóriamodulok új fajtája, amely akár kétszer gyorsabb sebességet garantál a normál DDR4 DRAM-hoz képest. A hihetetlenül gyors adatátviteli sebességnek köszönhetően a felhasználóknak zökkenőmentes játékélményben lesz részük. Az Intel® XMP 3.0 támogatásával a felhasználók anélkül is elvégezhetik a memóriamodul túlhajtását, hogy be kellene lépniük a BIOS-ba. Nincs szükség a paraméterek beállítására és egyéb finomhangolására sem.

Az XPG CASTER sorozat integrált ECC-vel rendelkezik a valós idejű hibajavítás érdekében, valamint energiagazdálkodási integrált áramkörökkel (PMIC) is fel lett szerelve a fokozott stabilitás és megbízhatóság érdekében.

Futurisztikus dizájn

Az acélszürke hűtőbordával, a stílusos háromszög alakú RGB-fénysávval és az áramvonalas formatervezéssel rendelkező XPG CASTER sorozatú DRAM a hihetetlen sebesség, a kifinomultság és a futurisztikus dizájn tökéletes kombinációja. A felhasználók testre szabhatják az RGB világítást[1]. Különböző effektusok közül választhatnak (statikus, lélegző és üstökös), vagy szinkronizálhatják a fényeffekteket kedvenc dalaikkal a Music Mode segítségével. A CASTER sorozat kompatibilis az összes főbb alaplapmárka RGB vezérlőszoftverével is.

VadonatújXPGHUNTERDDR5

Az XPG CASTER sorozatú DDR5 DRAM mellett az XPG még ebben az évben bemutatja a vadonatúj XPG HUNTER DDR5 DRAM-ot is. Az új modul az XPG HUNTER DDR4 DRAM utódja, amely továbbfejlesztett 5200 MT/s-os teljesítményt biztosít és megújult hűtőbordával rendelkezik.

Amennyiben többet szeretnél megtudni a termékek elérhetőségéről és árazásáról, kérjük vedd fel a kapcsolatot a helyi XPG/ADATA képviselettel.

[1] Kizárólag az XPG CASTER RGB DDR5 DRAM memóriamodul esetén.

Previous post A KONTROLFREEK BEMUTATJA A CALL OF DUTY® VANGUARD PERFORMANCE THUMBSTICK-ET
Next post AZ XPG BEMUTATJA LEGÚJABB TERMÉKEIT A CES 2022 KIÁLLÍTÁSON