Gamerslife
Header AD Image

2021. december 8., Tajpej, Tajvan – Az FSP Group bemutatta a világ első SFX 12 VO tápegységét, az FSP750-27SCB-t, amely lehetővé teszi az asztali számítógépek számára a készenléti fogyasztás hatékony csökkentését a kaliforniai energiafogyasztási bizottság 2021. július 1-jén kiadott CEC Tier 2 hatékonysági szabványa révén. Megfelel a következő generációs CPU-k és az energiaigényes komponensek követelményeinek, így lehetővé teszi a csúcskategóriás PC-kben történő használatát is.

Az energiaigényes CPU és GPU konfigurációk nagy stabilitású tápegységet igényelnek, hogy normál rendszerműködést és kimagasló energiahatékonyságot biztosítsanak a játékosok számára. A hagyományos Multi Rail és Single Rail 12 VO tápegységekkel összehasonlítva, amelyek a 12 V +12 Vsb áramkört használják, az energiaátalakítás hatékonysága az új dizájnnal tovább növelhető. A kimeneti feszültség stabilitása egyaránt szabályozható az energiaátalakítási veszteség csökkentése érdekében, így a felhasználók intelligens kockázatmentes élményben részesülnek.

Az SFX 12 VO tápegységek az általános Multi Rail megoldásokhoz képest jelentősen eltérnek a vezetékek kialakításában. Az SFX 12 VO 24 pines alaplapi tápcsatlakozója 10 pinre csökkent. Az eredeti CPU 4+4 és a PCle 8 vagy 6+2 pines csatlakozás továbbra is megmaradt. A kialakítását tekintve az SFX 12 VO átgondolt kábelezéssel, egyszerű szerelhetőséggel, jó hőelvezetési képességekkel és további egyéb előnyökkel is rendelkezik, így egyaránt használható e-sport PC-kben és NUC rendszerekben is.

FSP FSP750-27SCB legfontosabb tulajdonságai:

  • Megfelel az Intel ATX 12 VO szabványoknak
  • 90%-ot meghaladó nagy hatékonyságú konverziós arány; megfelel a 80Plus® Gold hitelesítés követelményeinek
  • Hosszú élettartamú és csendes 92 mm-es ventilátor
  • Fekete színű moduláris szalagkábelek
  • DC-DC áramkör-kialakítás a stabil kimenet biztosítása érdekében
  • Japánban gyártott elektrolit kondenzátorok
  • PS2 keret (opcionális) ATX házakban történő telepítéséhez
  • Több védelmi mechanizmus: OCP, OVP, SCP, OPP, OTP

Az FSP, mint a világ első SFX 12 VO tápegységének gyártója lépést tart a piaci trendekkel és azon dolgozik, hogy folyamatosan megfeleljen az eltérő igényeknek. További információért kérjük, lépj kapcsolatba az FSP helyi képviseletével.

Previous post KEZDETÉT VETTE AZ MSI KARÁCSONYI KAMPÁNYA
Next post A SYNOLOGY BEMUTATTA A KÖLTSÉGHATÉKONY FLASHSTATION FS2500 NAS RENDSZERÉT, VALAMINT A LEGÚJABB SSD-IT