Gamerslife
Header AD Image

2021. november 12. – Az FSP Group, a világ egyik vezető tápegység gyártója bejelentette a legújabb kompakt, mATX méretű toronyházának – a CST350 PLUS – megjelenését. A CST350 PLUS egy kis méretű Micro-ATX toronyház, amely lehetővé teszi az akár 320 mm hosszú csúcskategóriás grafikus kártyák beszerelését, emellett egyaránt támogatja az ATX vagy SFX tápegységeket és a függőleges VGA telepítést is. A CST350 PLUS-t kifejezetten azoknak a játékosoknak tervezték, akik egy elegáns és igényes kialakítású, kis méretű, erős rendszert szeretnének összeállítani.

A legjobb kis méretű számítógépház

A 391 (H) x 185 (Sz) x 303 (M) mm-es kompakt kialakítás különösen jó megoldást kínál a modern otthonokhoz, így ideális választást jelent helytakarékosság szempontjából is.

Támogatja az M-ATX/ITX alaplapokat

Kétféle alaplap-kialakítást támogat, így a saját igényeid alapján állíthatod össze a rendszered. Az M-ATX alaplapok telepítésével nagyobb kompatibilitást és széleskörű hardveres bővíthetőséget tesz lehetővé. M-ATX alaplap telepítésekor a tápegységet az előlap oldalára kell felszerelni.

Széleskörű hűtési megoldások támogatása

A videókártya elhelyezésétől függően a CPU hűtő maximális magassága 88 mm (függőleges VGA telepítés) és 155 mm (vízszintes VGA telepítés) lehet. Mindemellett a kompakt toronyház alsó és oldalsó lemezére a grafikus kártya helyzetétől függően egy 240 mm-es AIO folyadékhűtő radiátor is felszerelhető.

USB 3.1 Type-C támogatás

A CST350 PLUS a két USB 3.0 port mellett rendelkezik egy USB 3.1 Gen 2 Type-C előlapi csatlakozóval is, továbbá az előlapi panelen egy mikrofon bemenet és egy audio kimenet is található.

Kiváló szellőzés

A számítógépház légáteresztő nyílásokkal rendelkezik a felső, az alsó, az elülső és az oldalsó paneleken, továbbá mind a négy oldalon található egy-egy mágneses porszűrő is.

Elérhetőség

A CST350 PLUS toronyházak hamarosan elérhetővé válnak az FSP hazai kereskedelmi partnerei kínálatában. További információért, kérjük látogass el az FSPlifestyle.com oldalra.

Previous post AZ ADATA BEJELENTETTE AZ ALKOTÓI TÁROLÁSI MEGOLDÁSAIT ÉS ELINDÍTOTTA A HÁTTÉRKÉPALKOTÓ ONLINE KAMPÁNYÁT
Next post EMELD ÚJ SZINTRE A JÁTÉKÉLMÉNYT AZ MSI DUET DISPLAYJEL!