Gamerslife
Header AD Image

Kiváló teljesítmény a hatékonyabb tartalomgyártás érdekében

2021. november 2., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek, mobil tartozékok, gaming termékek, elektromos motorok és ipari megoldások vezető gyártója örömmel jelentette be a legújabb SSD megoldásainak, az ADATA LEGEND sorozatának megjelenését, amelyet az eltérő igényekkel rendelkező tartalomgyártóknak terveztek. A sorozat magába foglalja az ADATA LEGEND 740, 750 és 840 modelleket is.

Növeld a kreativitásod!

A LEGEND 740 és 750 modellek a PCIe Gen3 x4 interfészt és az NVMe 1.3 technológiát alkalmazzák, hogy akár 2500/2000, illetve 3500/3000 MB/s-os szekvenciális olvasási és írási sebességet biztosítsanak a korlátok nélküli teljesítmény érdekében. Az M.2 2280 kialakításnak köszönhetően egyaránt támogatják a legújabb Intel® és AMD platformokat asztali számítógép és laptop kiviteleben egyaránt. A nagyobb lendületet kereső felhasználók számára a LEGEND 840 kihasználja a PCIe Gen4 x4 és NVMe 1.4 előnyeit, így képes akár a 5000/4500 MB/s-os olvasási és írási sebességet is elérni.

Felhőtlen produktivitás

A LEGEND 740, 750 és 840 modellek egyaránt rendelkeznek SLC gyorsítótárral és Host Memory Buffer technológiával is a felhőtlen produktivitás biztosítása érdekében. A 4K véletlenszerű olvasási és írási sebességük elérheti az akár 180K/200K, 480K/260K és 440K/400K IOPS-t is. Kapacitás tekintetében a LEGEND sorozat akár 1 TB-os tárhellyel is elérhető.

Biztonságos, pontos és megbízható 

Mindhárom SSD minimalista, mégis elegáns hűtőbordával lett felszerelve. A hűtőbordák nemcsak jól néznek ki, hanem akár 15%-kal hatékonyabb hőelvezetést képesek biztosítani az optimális teljesítmény és stabilitás elérése érdekében. Az alacsony sűrűségű paritásellenőrző kóddal és az AES 256 bites titkosítással az SSD-k pontos adatátvitelt és kimagasló biztonságot nyújtanak. A LEGEND sorozatú SSD-k csak kiváló minőségű IC-ket használnak, amelyek szigorú tesztelési folyamatokon mentek keresztül, továbbá a legnagyobb nyugalom érdekében az SSD-k 5 éves garanciával rendelkeznek.

Játssz keményen!

A LEGEND 840 mindemellett másodlagos meghajtóként PS5-be is telepíthető a nagyobb tárhely és a zökkenőmentes betöltés biztosítása érdekében.

Ha többet szeretnél megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, fordulj a legközelebbi ADATA irodához vagy képviselethez a www.adata.com weboldalon.     

* A termék hivatalos tesztelésen ment keresztül a PS5-tel való kompatibilitás biztosítása érdekében. A tényleges sebesség hardveres és szoftveres konfigurációtól függően változhat. Ha többet szeretnél megtudni a hitelesítés menetéről, kattints ide.

Previous post A STEELSERIES BEMUTATTA A LEGÚJABB ARCTIS 7+ ÉS AZ ARCTIS 7P+ VEZETÉK NÉLKÜLI HEADSETEIT
Next post A QNAP BEMUTATTA A KÖLTSÉGHATÉKONY 8 PORTOS, 2,5 GBE SEBESSÉGŰ, NEM MENEDZSELHETŐ SWITCH-CSÉT, A QSW-1108-8T-T