Gamerslife
Header AD Image

A világ első mennyezetre szerelhető otthoni projektora, ami elérte a BT.2020 színlefedettséget a moziminőségű színekért

A ViewSonic Corp., a vizuális megoldások globálisan vezető gyártója bejelentette az LX700-4K RGB megjelenését. Ez az innovatív projektor új mércét állít fel az otthoni szórakoztatás vizuális teljesítménye terén. A világ első RGB-s lézertechnológiával rendelkező, mennyezetre szerelhető otthoni projektoraként, az LX700-4K RGB a BT.2020 színskála 100%-os lefedettségét biztosítja – ez a ma elérhető egyik legfejlettebb színlefedettségi szabvány. Ez lehetővé teszi, hogy a projektor lenyűgözően élénk, élethű színeket nyújtson, melyek jelentősen javítják a magával ragadó megtekintési élményt. A valódi 4K-s UHD-felbontás, valamint a HDR- és HLG-támogatás kombinálásával moziminőségű képmegjelenítést biztosít, és sokoldalú, jövőbiztos beruházást jelent a fogyasztóknak.

„A ViewSonic célja, hogy élen járjon az otthoni szórakoztatás újradefiniálásában, folyamatosan felülmúlva az elvárásokat és új szabványokat állítva fel az iparágban. Megértve az egyre növekvő igényt az otthoni, magával ragadó, moziminőségben történő megtekintés iránt, elkötelezettek vagyunk a mindennapi életet javító, élvonalbeli megoldások biztosítása mellett” – mondta Dean Tsai, a ViewSonic projektor és LED-kijelző üzletágának ügyvezető igazgatója. „Az LX700-4K RGB megmutatja elkötelezettségünket az innováció és a fogyasztók igényeinek való megfelelés iránt a kiváló otthoni szórakoztatás eléréséhez. A kivételes képminőség és az otthoni környezetbe való zökkenőmentes integráció biztosításával a ViewSonic továbbra is a házimozi technológia határait feszegeti, biztosítva, hogy termékeink kiemelkedő és hosszú távú értéket képviseljenek a házimozi szerelmeseinek.”

Innovatív RGB-s lézertechnológia a kiváló otthoni moziélményért
Az LX700-4K RGB új mércét állít fel a házimozi-projektorok között kivételes színteljesítményével és hibamentes vizuális megjelenítésével az otthoni nagyképernyős vetítés élményéhez. Lényegében, a legmodernebb, csúcstechnológiás RGB-s lézertechnológia élénk képet biztosít a BT.2020 színskála 100%-os lefedettségével, még élethűbb és magával ragadóbb látványt nyújtva. Nagy színtelítettségével és kontrasztjával a projektor 5200 RGB-s lézerlumenes fényerővel büszkélkedhet, ami még eltérő fényviszonyok mellett is élénk és tiszta részleteket biztosít. Ez javítja az általános képminőséget, ideálissá téve a házimozi szerelmeseinek.

A projektor 4K-s felbontást biztosít HDR/HLG-támogatással párosítva, kivételesen éles és részletgazdag képet nyújtva. A magas natív kontrasztarány, amelyet a 0,65 hüvelykes DMD (Digital Micromirror Device) chip kelt életre, kiemeli a részleteket, különösen a sötét jelenetekben, valódi moziminőségű élményt nyújtva a különböző otthoni környezetekben. Digitális fényfeldolgozó (DLP) technológiát alkalmaz, ugyanazt a megbízható technológiát, amelyet az IMAX és a digitális mozik több mint 90%-ában használnak világszerte. Ez biztosítja a hosszan tartó képminőséget a végtelen szórakozásért.

Rugalmas, egyszerű és kényelmes telepítés
Az LX700-4K RGB akár hatalmas, 300 hüvelykes méretű képet is képes kivetíteni, nagyképernyős szórakozást nyújtva, amely messze meghaladja az OLED TV-k tipikus 100 hüvelykes mérethatárát. A zökkenőmentes üzembe helyezésért számos rugalmas telepítési lehetőséget kínál. Az 1,6-szeres optikai zoomjával a felhasználók kiválaszthatják a legideálisabb beállítási helyet egy tartományon belül, így a kívánt képméretet a meglévő belső kialakítás megváltoztatása nélkül érhetik el. A függőleges lencseeltolás funkció lehetővé teszi a vetített kép helyzetének függőleges finomhangolását a projektor fizikai mozgatása nélkül. Ezenkívül a vízszintes és függőleges trapézkorrekció, valamint a 4 sarok beállítása biztosítja, hogy a vetített képnek tökéletes alakja és szimmetriája legyen, még akkor is, ha a projektor nem középen van elhelyezve. Ez biztosítja, hogy a felhasználók gond nélkül el tudják érni a képernyő ideális illeszkedését és elhelyezését.

Az LX700-4K RGB HDMI eARC (Enhanced Audio Return Channel) támogatással is rendelkezik, így a felhasználók könnyedén csatlakoztathatnak külső hangberendezéseket, és jobbá tehetik audiovizuális élményüket. Ez lehetővé teszi a kiváló minőségű hang- és videóformátumok zökkenőmentes átvitelét, könnyű integrálhatóságot biztosítva bármely otthoni mozikörnyezetbe, és még magával ragadóbb megtekintési élményt nyújtva.

Minden az egyben szórakoztatás kiváló játékélménnyel
Amellett, hogy a mozi élményt nyújtja, az LX700-4K RGB megfelel a népszerű konzolok, például az Xbox és a PlayStation magas színvonalú gaming szabványainak. A QHD 1440p és a 120 Hz kombinációja tökéletes egyensúlyt teremt a felbontás és a képfrissítés között a magával ragadó játékélmény eléréséért. Akadásmentes, részletes képet biztosít még gyors tempójú akció közben is, így a gamerek a képminőség feláldozása nélkül élvezhetik a zökkenőmentes teljesítményt. A projektor 4,2 ms-os ultragyors bemenettel, hipergyors 240 Hz-es képfrissítéssel és mikroszekundumos válaszidővel büszkélkedhet, így zökkenőmentes otthoni játékélményt nyújt minden gamernek.

Ha szeretnél többet megtudni a ViewSonic legújabb RGB-s lézerprojektoráról, kérjük, látogass el a következő oldalra: https://www.viewsonic.com/global/products/projectors/LX700-4K%20RGB!

Previous post A VADONATÚJ DRIVE UTILITIES MÁR ELÉRHETŐ AZ APP CENTRÁLBAN AZ ADM 4.3.0-N ÉS ÚJABB VERZIÓKON
Next post KÉT ÚJ SZÁMÍTÓGÉPHÁZZAL BŐVÜL A THERMALTAKE THE TOWER SOROZATA, MELYEK TÁMOGATJÁK A REJTETT CSATLAKOZÓS ATX-, VALAMINT AZ ITX-ALAPLAPOKAT