Gamerslife
Header AD Image

Válaszd ki a stílusodnak megfelelő előlapot!

2022. augusztus 4., Tajpej, Tajvan A Thermaltake, a prémium hűtések, gamer perifériák és a nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka örömmel jelenti be View 300 MX és View 300 MX Snow közepes toronyházait, két elegáns megjelenésű modellt, amik azonnal felkeltik a figyelmedet, amint rájuk nézel. Kettős, cserélhető előlappal, két beépített 200 ARGB PWM-ventilátorral, egy 120 ARGB PWM-ventilátorral, szabadalmaztatott, elforgatható PCI-E bővítőhelyekkel és egyéb tulajdonságaival a View 300 MX sorozat optimális hűtési teljesítményt nyújt. 

A View 300 MX sorozat kifejezetten azoknak a játékrajongóknak készült, akik a legjobb megoldást keresik számítógépük megépítéséhez. Kezdésként, a View 300 MX sorozat egy 4 mm vastag, edzett üveglappal érkezik, amely megmutatja az összes komponenseid feltűnő RGB-pompáját. Ezenkívül egy edzett üveg előlapi panelt is kapott, amit egy méhsejtrácsos perem vesz körbe. Egyéni ízléstől függően ez cserélhető a dobozban mellékelt, perforált, TT logóval díszített fém előlapra. Az előlap tetszés szerint egyszerűen kicserélhető, mindössze négy csavart kell eltávolítani hozzá. Sőt, a két előtelepített 200 mm-es ARGB PWM és az egy 120 mm-es ARGB PWM-ventilátor jelentős mennyiségű levegő áramlását garantálja csökkentett zajszint mellett, köszönhetően a ventilátorvezérlő PWM-funkciójának. Mindemellett a LED-effektek egyszerűen módosíthatók a fizikai gomb megnyomásával vagy az olyan alaplapi szoftverekkel, mint az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome. Akik szeretik függőlegesen elhelyezni videókártyáikat, a szabadalmaztatott, forgatható PCI-e foglalatokkal bármiféle nehézség nélkül vízszintesen és függőlegesen is beépíthetik azokat. 

Hovatovább, az akár E-ATX alaplap elhelyezésére is alkalmas belső térrel a felhasználóknak nem kell aggódniuk alaplapjuk kompatibilitása miatt, kizárólag a legfontosabbra, azaz PC-jük összeállítására kell koncentrálniuk, A felhasználók akár egy 360 mm-es radiátort is könnyedén felszerelhetnek a gépház tetejére, az előlapra vagy az alaplap mellé. A View 300 MX sorozat hihetetlenül jól rendezett belső terének köszönhetően a felhasználók bajnokként birkózhatnak meg a kábelmenedzsmenttel. Kiváló hűtési teljesítményével, testreszabhatóságával, könnyű kezelhetőségével és felhasználóbarát kialakításával, a View 300 MX sorozat ideális ahhoz, hogy következő összeállításodat epikussá, nagy teljesítményűvé és egyedülállóvá tegye. 

A View 300 MX és View 300 MX Snow közepes toronyházzal kapcsolatos legfrissebb információkért, kérjük, látogass el a Thermaltake.com oldalra. 

A Thermaltake hivatalos és közösségi oldalai: 

Previous post AZ FSP BEMUTATJA AZ ÚJ HYDRO PTM X PRO SOROZATÚ TÁPEGYSÉGEIT
Next post AZ ADATA BEMUTATJA AZ ACE SOROZATÚ MEMÓRIAMODULJAIT