Gamerslife
Header AD Image

Az ATX 3.0 szabványoknak megfelelően készült

Tajpej, Tajvan – 2022. október 17.-A Thermaltake, a prémium hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka örömmel jelenti be a tápegységkínálatának legújabb tagját, a Toughpower SFX sorozatot, amely megfelel az ATX 3.0 szabványoknak és támogatja a PCIe Gen 5.0-át. Az RTX40 sorozatú grafikus kártyákhoz és a legújabb Intel processzorokhoz tervezett Toughpower sorozat SFX kialakítással érkezik, valamint egyaránt elfér az ATX és ITX számítógépházakban is, ami elengedhetetlen azon felhasználóknak, akik kisebb méretű gépet terveznek összeállítani. A Toughpower SFX sorozat a következő méretekkel rendelkezik. 750 W és 850 W: 125 mm (Sz) x 63,5 mm (Ma) x 100 mm (Mé); 1000 W: 125 mm (Sz) x 63,5 mm (Ma) x 126 mm (Mé).

A Toughpower SFX sorozat teljesen moduláris és kompatibilis az Intel ATX 3.0 specifikációjával, ami lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a legújabb RTX40 sorozatú grafikus kártyákat natívan használják az új 12+4 pines PCIe Gen 5 csatlakozóval. Továbbá, akár 600 W-os teljesítményt is képes egyetlen 12+4 pines kábelen keresztül leadni, így megbízható és szünetmentes áramellátást biztosít. Szintén érdemes megjegyezni, hogy a Toughpower SFX sorozat alkatrészei masszív frissítésen mentek keresztül, hogy megfeleljenek az ATX 3.0 előírásainak, ezzel akár 70%-os hatékonyságot garantálva 2%-os terhelés mellett. Továbbá a tápegység-időzítési szabványoknak is megfelelnek, hogy zökkenőmentes működést biztosítsanak még akkor is, ha a rendszert erős terhelésnek vetik alá. Ami az összeszerelési minőséget illeti, a 100%-ban kiváló minőségű, 105 °C-os japán kondenzátorokkal érkező SFX sorozat minden korábbinál tartósabb és stabilabb. Ráadásul a beépített Smart Zero ventilátor (750 W és 850 W: 92 mm; 1000 W: 120 mm) egyáltalán semmilyen zajt nem bocsát ki egészen 30%-os terhelésig. A Toughpower SFX sorozat alacsony hullámzajjal, szigorú feszültségszabályozással és hosszabb tartási idővel rendelkezik. Először is, 0-tól 100%-ig terjedő terhelésnél a 12, 5 és 3,3 V-os sínek hullámzaja folyamatosan 30 mV alatt van, ami hosszabb élettartamot és általánosságban jobb rendszervédelmet eredményez. Másodszor, a Toughpower SFX sorozat ±2%-os feszültségszabályozást ígér, ellentétben az Intel szabványos +5%, -7% és ±10% értékeihez képest a -12 V-os ágon. Végül, de nem utolsósorban a 17 ms-os tartási idő megakadályozza a rendszer újraindítását, valamint biztosítja, hogy a rendszer még rövid megszakítások esetén is tökéletesen működjön.

Ha egy olyan SFX tápegységet keresel, amely támogatja az RTX40 sorozatot, akkor a Toughpower SFX-nek a listád élén kell állnia. Figyelembe véve a csúcsminőségű anyagokat, a jól átgondolt

funkciókat és az RTX40 sorozatú grafikus kártyákkal való átfogó kompatibilitást, a tápegység lehetővé teszi, hogy valami rendkívül erőset építs kisebb helykihasználással. A Toughpower SFX tápegységsorozat november közepétől világszerte megvásárolható. A Toughpower SFX sorozat jellemzői: A következő generációs grafikus kártyákhoz készült A PCIe 12+4 pines moduláris csatlakozóval tervezett Toughpower SFX sorozat a következő generációs PCIe Gen 5.0 grafikus kártyákhoz készült, és teljes mértékben kompatibilis az Intel ATX 3.0 specifikációkkal. A teljesen moduláris Toughpower SFX sorozat 1000, 850 és 750 W teljesítményű változatokban, 80 PLUS Gold hitelesítéssel érkezik. A Toughpower SFX Gold sorozat kompakt méretéből adódóan tökéletesen illeszkedik bármilyen ATX vagy ITX számítógépházba.
Nem számít a gépház mérete, ránk számíthatsz! 
A Toughpower SFX Gold sorozathoz tartozékként egy SFX-ATX rögzítőkeret is jár, amely több lehetőséget biztosít a felhasználóknak az ideális számítógépház kiválasztásakor. Teljesen kompatibilis az Intel ATX 3.0 specifikációkkal
 A Toughpower SFX sorozat teljes mértékben kompatibilis az Intel ATX 3.0 specifikációival, amely akár 200%-os túlteljesítést is támogat, 70%-os alacsony terhelés melletti hatékonyságot ér el, valamint megfelel a szükséges tápegység-időzítési szabványoknak is. 
PCIe Gen 5.0 támogatás
 A Toughpower SFX sorozat GF3 egy 16 pines csatlakozóval érkezik, amely erőteljes és stabil teljesítményt kínál, így a tápegység biztosítja a következő generációs GPU-k natív támogatását. 
Arra tervezték, hogy megfeleljen a legújabb grafikus kártyáknak
 Ahogy a grafikus kártyák energiafogyasztása megnövekedett, úgy nőtt az energiafelvételi igényük is. Az SFX sorozatot úgy tervezték, hogy támogassa az NVIDIA és AMD grafikus kártyákat és a különböző csatlakozásoktól függően biztosítsa azok tápellátását.
Okosabb és csendesebb 
A ventilátorok zaja még 100%-os terhelés mellett is szinte néma. Ez tökéletes egyensúlyt teremt a csend és a kiváló hűtés között. Továbbá, a Smart Zero Fan funkciót támogató ventilátor nem kapcsol be, amíg a terhelés nem haladja meg a tápellátás 30%-át, így minimálisra csökkenti a ventilátor zaját. 
<30 mV-os alacsony hullámzaj
Csúcsminőségű összeállítás alacsony hullámzajjal Minden hullámzaja kisebb, mint 30 mV a +12,+5 vagy +3,3 V-os kimeneti feszültségeken 0 és 100% közötti terhelésnél, hogy stabil működést biztosítson és megóvja a teljesítménykritikus alkatrészeket a hosszú idejű megbízható működés fenntartásához.
Rendkívül szigorú feszültségszabályozás Feszültségszabályozása
 szigorúbb az Intel szabványos +5% és -7%-os fő sínekre, valamint a ±10%-os a -12 V-os ágra vonatkozó értékeinél. A fő síneknél legfeljebb ±2%-ra állították, így folyamatos tiszta áramellátást biztosít a kivételes feszültségstabilitásnak köszönhetően.
17 ms-os és hosszabb tartási idő
 Áramkimaradás esetén előfordulhat, hogy a számítógép leáll vagy újraindul. Garantáljuk, hogy az SFX sorozat 100%-os terhelés mellett is legalább 17 ms-os tartási időt biztosít a rendszer újraindítása vagy visszaállítása nélkül.
Teljesen moduláris kialakítás, alacsony profilú szalagkábelezés
 Választható kábeleket kínál a felhasználóknak, miközben a rendszert előnyös feszültséggel látja el. Az alacsony profilú fekete szalagkábelek megkönnyítik a kábelmenedzsmentet, visszaszorítják azok zsúfoltságát és növelik a légáramlást a gépházon belül.
Stabilabb, mint valaha 
A 100%-ban kiváló minőségű japán 105°C/221°F-os kondenzátorok nagy tartósságot és a kimagasló stabilitást nyújtanak, miközben megbízhatóak maradnak.
Nagy áramerősségű +12 V-os egysínes kivitelezés és csúcskategóriás technológiák
 Az erőteljes +12 V-os sín megfelelő teljesítményt nyújt a legjobb kompatibilitás fenntartásához. Az LLC-topológia és a DC-DC áramköri kialakítás stabil működést és fokozott feszültségszabályozást biztosít.
92 és 120 mm-es FDB csapágyas ventilátor
 92 mm-es hidrosztatikus csapágyas ventilátorral érkezik (120 mm-es az 1000 W-os modell esetén), amely garantálja a kiváló hűtési teljesítményt.
80 PLUS Gold hitelesítés és Intel C6/C7 State támogatás
 A Toughpower SFX sorozat energiát takarít meg a magas, akár 90%-os energiahatékonyságának köszönhetően, valamint 80 PLUS® Gold hatékonysággal rendelkezik. A sorozatot úgy optimalizálták, hogy az Intel processzorok minden generációjával együttműködjön a maximális energiatakarékosság érdekében.
Elérhetőség és garancia 
A Toughpower SFX 750W/850W/1000W Gold – TT Premium Edition 2022. november közepétől lesz megvásárolható világszerte a Thermaltake hivatalos kiskereskedelmi és forgalmazói hálózatán keresztül. A tápegységet a Thermaltake hét év garanciával és a vállalat világszerte elérhető ügyfélszolgálati és műszaki támogatási hálózatával támogatja.
Toughpower SFX sorozat ajánlott fogyasztói ára: 750 W: $ 159.99 / € 169,90 850 W: $ 179.99 / € 194,90 1000 W: $ 234.99 / € 244,90 (az árak régiónként eltérhetnek) Ha szeretnél többet megtudni a Thermaltake Toughpower SFX sorozatról, kérjük, látogass el a következő oldalakra: SFX 750W: https://www.thermaltake.com/toughpower-sfx-750w-gold-tt-premium-edition.html SFX 850W: https://www.thermaltake.com/toughpower-sfx-850w-gold-tt-premium-edition.html SFX 1000W: https://www.thermaltake.com/toughpower-sfx-1000w-gold-tt-premium-edition.html

Previous post A BENQ BEJELENTETTE A VILÁG ELSŐ WINDOWS-ALAPÚ OKOSPROJEKTORÁT INTEL INSIDE FOR ENTERPRISE-SZAL
Next post A QNAP BEMUTATTA A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS 10 GBE ÉS 2,5 GBE SD-WAN QHORA ROUTEREIT, AMELYEK BIZTONSÁGOS HÁLÓZATI ÉLMÉNYT NYÚJTANAK NAS-RENDSZEREK ÉS IOT-KÖRNYEZETEK SZÁMÁRA