Gamerslife
Header AD Image

Új taggal bővült a sokszínű terméksorozat

2021. szeptember 15., Tajpej, Tajvan– A Thermaltake, a vezető PC komponens márka a prémium hűtések, gamer perifériáik és a nagy teljesítményű memóriák piacán bejelentette a Tower 100 Metallic Gold Mini toronyházat, amely a sokszínű terméksorozat legújabb tagja. Az arany színű számítógépházak rendkívül ritkán találhatók meg a piacon, ezért is számítanak remek kiegészítésnek a jelenleg kapható Tower 100 Mini fekete, hófehér, türkizkék és brit versenyzöld színű modellek mellett. A Tower 100 Metallic Gold Mini merész és egyedi megjelenése különleges hangulatot kölcsönöz a számítógépednek és a szobádnak. A PC rajongók ezenkívül könnyedén összepárosíthatják a Metallic Gold toronyházat a TOUGHRAM RGB Metallic Gold memóriamodulokkal, ezzel is megfelelve a „Your MOD, Your Way/A Te géped a saját ízlésed szerint” mottónak.

A Tower 100 Metallic Gold Mini a felhasználók által is kedvelt, egyedi, függőleges kialakítású, klasszikus Tower 900 kisebb változata, 462,8 (m) x 266 (sz) x 266 (h) mm-es méretekkel, amely nagyobb rugalmasságot biztosít a felhasználók számára. A Tower 100 Metallic Gold Mini lehetővé teszi a panorámás betekintést is, hiszen három 4 mm-es edzett üvegpanellel rendelkezik elől, a bal és a jobb oldalon. Ezenkívül az előtelepített két 120 mm-es szabványos ventilátor és a kifinomult belső elrendezés segíti a légáramlást, hogy a belső hőmérséklet mindig alacsony maradjon, és garantálja a kiemelkedő hűtési teljesítményt. Mindezek mellett a Tower 100 Metallic Gold Mini kiváló hardveres kompatibilitással rendelkezik: támogatja az akár 190 mm magasságú CPU hűtéseket, az akár 330 mm hosszú videokártyákat, a 180 mm hosszú tápegységet, továbbá az oldalsó tartókra két 2,5 hüvelykes SSD, valamint a gépház hátuljához két 2,5 vagy két 3,5 hüvelykes HDD is beszerelhető (hátsó ventilátor nélkül).

Az olyan PC rajongók számára, akik egy különleges mini-ITX toronyházat keresnek, a Tower 100 Metallic Gold Mini kiváló választást jelent.

Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árazás

A Thermaltake A Tower 100 Metallic Gold Mini toronyház várhatóan 2021 utolsó negyedévében lesz megvásárolható. A gyártó a toronyház 3 éves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A naprakész árazásért és a megjelenés napjáért kérjük, keresd fel a Thermaltake hivatalos weboldalát, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi értékesítési vagy PR képviselettel.

Previous post AZ XPG BEMUTATTA A SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED DDR4 RGB MEMÓRIAMODULOKAT
Next post A TENDA BEMUTATTA AZ INTELLIGENS VILLANYKAPCSOLÓJÁT