Gamerslife
Header AD Image

Kerékpáros esportra, gamingre és munkára tervezték.

Tajpej, Tajvan – december 9, 2022-A Thermaltake, a prémium hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka büszkén jelenti be a CYCLEDESK 100-at, amely a gyártó asztalkínálatának legújabb tagja. A CYCLEDESK 100-at úgy alakították ki, hogy megfeleljen a többféle célra használt íróasztalok felé támasztott igényeknek. Nemcsak játékra és munkára tervezték, de professzionális kerékpáros esportra is alkalmas, továbbá a CYCLEDESK 100 exkluzív alkalmazással és válogatott intelligens funkciókkal érkezik, amelyek kiegyensúlyozottá tesznek téged már azelőtt, hogy elkezdődne a napod. Az RGB-fénysáv bevilágítja a környezeted, emellett az asztal minden apró részletét fénybe borítja.

DSC_4405.jpg

A CYCLEDESK 100 közel sem úgy néz ki, mint egy mindennapi íróasztal. Kis mérete és mobilitása lehetővé teszi, hogy a legtöbb környezetbe illeszkedjen, emellett megváltoztatja az íróasztalokkal kapcsolatos elképzeléseidet is. A CYCLEDESK 100-at három fő felhasználási szempont alapján tervezték meg: professzionális kerékpáros esport, munkavégzés és gaming. Hogy megfelelően alakíthasd ki CYCLEDESK 100-at kerékpáros esporthoz, a számítógép monitorát vagy laptopodat úgy állíthatod be az asztalon, hogy megfelelően láthasd kedvenc tartalmaidat. Munka és játék szempontjából az egész napos kényelem biztosításához az íróasztal magasságát könnyedén beállíthatod az igényeidnek megfelelően. Sőt, a beépített kerekekkel a házon belüli mozgatása sem fog problémát okozni.

DSC_4386.jpg

A TT Smart Control Unittal vezérelhető CYCELDESK 100 magassága a PC-dről vagy a mobilodról is beállítható WiFi-n keresztül. Emellett az RGB-világítás 16,8 millió színének és effektjének módosítása is karnyújtásnyira van. Sőt, a használati és magassági beállítások elmenthetők, így az asztal magasságának megváltoztatása akár ütemezhető is. Végezetül, az Androidon és iOS-en egyaránt elérhető RGB Desk Mobile APP egy exkluzív alkalmazás a CYCLEDESK 100-hoz, amellyel több mint intuitív módon választhatsz a 4 előre beállított asztali magasság között: 72 cm, 90 cm, 100 cm és 117 cm. Továbbá a fényhatások, azok gyakorisága és a fényerő beállításai is könnyedén módosíthatók. Másrészt az iTake Engine szoftverrel, amely szintén egy exkluzív alkalmazás Androidon és iOS-en, a felhasználók az előre beállított asztalmagasságok között válthatnak és konfigurálhatják a világítást, valamint az emelési magasságát is egyedileg megváltoztathatják 72 cm és 117 cm között.

DSC_4405.jpg

Sőt, még könnyebbé tesszük a CYCLEDESK 100 használatát! A felhasználók az előlapi gomb megnyomásával megemelhetik, leereszthetik a magasságot és el is menthetik a beállításokat. Egy kijelző is található az asztalon, amely pontosan megmutatja az aktuális magasságot. Ami az összeszerelési minőséget illeti, korszerűsített villanymotorokat használ a problémamentes beállítási élményért. Emellett a biztonságot tartjuk a legfontosabbnak. A CYCLEDESK 100 a beépített ütközésgátló biztonsági érzékelőnek köszönhetően automatikusan leáll, ha nem kívánatos tárgyakkal érintkezik. A további apró részletek és funkciók közé tartozik az egyszerű mozgathatóság a négy 360°-ban elforgatható és zárható görgővel, egy oldalsó laptopállvány a rendezett íróasztalhoz, egy kábelmenedzsment-rendszer a rendezett felhasználói élményért és egy vízálló egérpad, hogy a felület mindig tiszta maradjon.

73935-Small Size.jpg

A CYCLEDESK 100 sokoldalúságából adódva többféleképpen használható, például kerékpáros esport asztalként, munkaterületként és gamer asztalként. Nemcsak bármilyen környezethez illeszkedik, de jobb ergonómiát és felhasználói élményt is biztosít. A CYCLEDESK 100 felülmúlhatatlan a többcélú íróasztalok között, így ez a legjobb választás kerékpáros esporthoz, munkához, játékokhoz és egyéb más felhasználáshoz.

A CYCLEDESK 100 jellemzői: Nagyszerű választás kerékpáros esporthoz, munkákhoz és gaminghez 
A CYCLEDESK 100 egy professzionális kerékpáros asztal amelynek könnyedén beállítható a magassága. Kis méretéből adódóan könnyen eltolható, ezáltal rendkívül mobil. Bármilyen felhasználásra nagyszerű, beleértve a kerékpáros esportot, a munkavégzést, és a gaminget. 

TT Smart Control Unit
A TT Smart Control Box a CYCLEDESK 100 szíve, ami nemcsak egy íróasztallá teszi, hanem okosabbá, mint gondolnád. Ezzel a kis egységgel közvetlenül és stabilan vezérelheted íróasztalod a telefonodról vagy számítógépedről WiFi-n keresztül. Sőt, az erőteljes MCU elmenti az íróasztal beállításait és a használati szokásaidat, így automatikusan beállítja az íróasztalodat az igényeidnek megfelelően. 

Exkluzív RGB Desk Mobile App 
Az RGB Desk Mobile APP segítségével az íróasztal magassága egyszerűen beállítható 72 cm és 117 cm között, továbbá 4 programozható asztalmagassági szint választható. Emellett a beállítások rögzítésre kerülnek és az asztal a magasságát is ütemezés szerint állítja be. Ezenfelül a 4 különböző fényhatás, az 5 fényerőszint, és a világítás sebessége mind-mind módosítható, amíg meg nem találod a számodra ideálisat. 

iTake Engine szoftver 
Az iTake Engine szoftver segítségével könnyedén beállíthatod az asztal magasságát 72 cm és 117 cm között. Hogy még valamivel megfejeljük az eddigieket, 4 különböző fényhatás és 5 fényerő-beállítás közül választhatsz, valamint a világítás sebességét is személyre szabhatod.

Mentsd el használati szokásaidat! 
A CYCLEDESK 100 automatikusan beállítja az asztal magasságát az ütemezésnek és a használati szokásoknak megfelelően.

RGB-fénysáv 
Az CYCLEDESK 100 okos gamer asztal egy beépített RGB-fénysávval érkezik. A fényhatásokat a Thermaltake RGB Desk Mobile App vagy az iTake engine szoftver segítségével személyre szabhatod, vezérelheted és szinkronizálhatod. Menj még egy lépéssel tovább és válassz a 4 különböző fényhatás-beállítás közül, 5 egyedi fényerő- és sebességszinttel párosítva!

6 gombos egyszerű hozzáférést biztosító panel 
Egy 6 gombos vezérlőt használ az egyszerű műveletekhez, valamint egy digitális kijelzővel is rendelkezik, amely pontosan megmutatja a magasságot. Az okos vezérlőpanel memóriája akár 4 magasságbeállítást is eltárol, így a felhasználók egyetlen gombnyomásra eltárolhatják azokat és kényelmesen válthathatnak a sajátjukra.

Stabil motor 
A továbbfejlesztett villanymotor megbízható folyamattá teszi az íróasztal magasságának beállítását.

Ütközésgátló biztonsági érzékelő 
Biztonságod érdekében egy ütközésgátló biztonsági érzékelőt is beépítettünk, amely automatikusan észleli, ha az íróasztal akadályokba ütközik emelés közben.

Kiváló mobilitás négy kerékkel 
Négy 360°-ban elforgatható és zárható görgővel tervezték meg, amelyek lehetővé teszik, hogy az íróasztalt bárhová elguríthasd.

Teljes méretű laptopállvány 
Helyezd el eszközeidet függőlegesen és tarts fenn egy szép, szervezett helyet íróasztalodon!

Kábelmenedzsment-rendszer
Könnyű és kényelmes kábelmenedzsment a rendezett munkaterület megőrzéséhez.

Vízálló egérpad 
Nagy sűrűségű szövet vízálló felülettel. A mindennapi használat során, ha víz vagy ital cseppen az egérpadra, azok vízcseppeket formálnak a felületen, amelyek nem hatolnak át könnyedén.

Ha többet szeretnél megtudni a CYCLEDESK 100-ról, kérjük, látogass el ide: https://www.thermaltake.com/thermaltake-cycledesk-100-smart-gaming-desk.html
A Thermaltake hivatalos weboldala és közösségi oldalai:

A Thermaltake hivatalos honlapja: http://www.thermaltake.com
Thermaltake Tt Community: http://community.thermaltake.com/
Thermaltake termékvideók: http://www.youtube.com/user/Thermaltakereview
Thermaltake Facebook rajongói oldal: https://www.facebook.com/ThermaltakeInc

Previous post A QNAP BEJELENTI A TS-X62 SOROZATÚ, INTEL® CELERON® N4505 KÉTMAGOS PROCESSZORRAL ÉRKEZŐ, 2,5 GBE MULTIMÉDIÁS NAS-RENDSZEREKET, AMELYEK TÁMOGATJÁK A HDMI 2.0-T, VALAMINT KÉT M.2 PCIE FOGLALATTAL ÉS PCIE BŐVÍTHETŐSÉGGEL RENDELKEZNEK
Next post A TÜV RHEINLAND EYESAFE® DISPLAY TANÚSÍTVÁNNYAL DÍJAZTA A BENQ BOARD PRO RP7503-AT