Gamerslife
Header AD Image

Kompakt és erőteljes ATX tápegység

2022. január 5., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető PC komponens márka a prémium hűtések, gamer perifériák és a nagy teljesítményű memóriák piacán örömmel mutatta be a népszerű Toughpower PF1 sorozat legújabb modelljeit – a Toughpower PF1 1050W/1200W TT Premium Edition tápegységeket a 2022-es Thermaltake EXPO januári virtuális kiállításon.

A 80 PLUS Platinum hitelesítéssel rendelkező Toughpower PF1 1050 W/1200 W kiváló hűtési teljesítményt biztosít a 120 mm-es, magas statikus nyomású ventilátornak köszönhetően, amely akár 2500 RPM-es maximális sebességre is képes. A második generációs hidraulikus csapágyazás, a strapabíró ventilátorlapátok és a ventilátor rezgéscsillapítói egyaránt segítenek a jobb hűtési teljesítmény elérésében.

A tápegységsorozat támogatja a Smart Zero üzemmódot a zaj minimalizálása érdekében, továbbá kevesebb, mint 30 mV-os zajhullám-kibocsátással rendelkezik a jobb energiahatékonyság garantálásáért. A tápegységek emellett 100%-ban Japánban készült elektrolit kondenzátorokat használnak a nagyobb a megbízhatóság garantálásáért. A PF1 sorozat feszültségszabályozása kevesebb mint plusz-mínusz 2 százalékra lett szabályozva a főbb síneken, amely az Intel szabványánál is nagyobb stabilitást nyújt.

A kompakt kialakításának köszönhetően – 150 mm (Sz) x 86 mm (Ma) x 140 mm (Mé) – az ATX tápegység egyszerűbb telepítést és hatékonyabb kábelmenedzsmentet tesz lehetővé. Azoknak, akiknek egy nagy teljesítményű, kompakt méretű és kiváló minőségű tápegységre van szükségük, a Toughpower PF1 1050W/1200W Platinum sorozat jelenti az egyik legjobb választási lehetőséget!

2022 Thermaltake EXPO január

Az esemény időtartama: 1/4 – 1/7 élő közvetítés
A Thermaltake Facebook oldala: facebook.com/ThermaltakeInc
A Thermaltake Global YouTube csatornája: youtube.com/channel/UCmlNM0oho3k-RxnbsRAreFw
Az esemény oldala: https://expo.thermaltake.com/2022jan/

A Thermaltake Toughpower PF1 1050W/1200W Platinum – TT Premium Edition legfőbb tulajdonságai:

120 mm-es magas statikus nyomású ventilátor

A Toughpower PF1 1050 W/1200 W Platinum magas statikus nyomású ventilátorral rendelkezik, amelynek a maximális sebessége elérheti az akár 2500 RPM-et is a kiváló hűtési teljesítményt biztosítása érdekében. A 2. generációs hidraulikus csapágyazás egy új tengelykialakítást alkalmaz belső marott fém kivitelezéssel, a megerősített ventilátorlapátok nagy szakítószilárdsággal rendelkeznek, a rezgéscsillapító felületek pedig csendes és hatékonyabb működést biztosítanak.

Kompakt kialakítás 140 mm-es mélységgel

A Toughower PF1 Plainum sorozatot kompaktra kialakítással rendelkezik, hogy egyszerűbb telepítést és a hatékonyabb kábelmenedzsmentet tegyen lehetővé.

Intelligens ventilátor

A Smart Zero üzemmódnak köszönhetően a ventilátor egészen addig nem forog, amíg a terhelés nem haladja meg a tápellátás 30%-át, ezzel minimálisra csökkentve a ventilátor zaját.

<30 mV ultra-alacsony zajhullám

A zajhullámok mértéke alacsonyabb, mint 30 mV a +12 V-os, a +5 V-os és a +3,3 V-os kimeneti feszültségen egyaránt 0% és 100% közötti terhelés esetén, ezzel stabil működést és hosszabb élettartamot biztosítva a kulcsfontosságú komponensek számára.

Rendkívül szigorú feszültségszabályozás <±2%

A tápegységek feszültségszabályozása szigorúbb, mint az Intel szabványa, amely ± 5%-os a fő síneknél és ±10%-os a -12 V-os ágnál. A Thermaltake megoldása maximum csak a ±2%-ot éri el, hogy a lehető legjobb teljesítményt legyen képes nyújtani.

Teljesen moduláris kialakítás és szalagkábelezés

Teljes kábelválasztékot kínál a felhasználók számára, miközben a rendszert megfelelő feszültséggel látja el. Az alacsony profilú fekete szalagkábelek megkönnyítik a kábelmenedzsementet és javítják a számítógépház légáramlását is.

Prémium Japánban készült 105°C-os kondenzátorok

Kimagasló tartósságot és stabilitást nyújtanak, miközben megbízhatók maradnak.

Nagy áramerősségű +12 V-os sín

Az erőteljes +12 V-os sín stabil és megbízható energiaellátást biztosít a PC főbb komponensei számára.

80 PLUS Platinum hitelesítés és Intel C6/C7 State támogatás

A Toughpower PF1 Platinum sorozat rendkívül energiatakarékos a magas, akár 92%-os hatékonyságának köszönhetően, melynek következtében a tápegységek 80 PLUS® Platinum hitelesítéssel is el lettek látva. A sorozatot úgy optimalizálták, hogy együttműködjön az Intel processzorainak összes generációjával a maximális energiamegtakarítás érdekében.

Elérhetőség, garancia és árazás

A Toughpower PF1 1050W/1200W – TT Premium Edition tápegységek már elérhetők a Thermaltake hivatalos partnereinek kínálatában. A gyártó a termékek tíz éves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A termékek naprakész árazásáért kérjük, látogass el a Thermaltake weboldalára, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi értékesítési vagy PR képviseletével.

Previous post MEGJELENT A QNAP ÉS AZ ULINK ÁLTAL TERVEZETT DA DRIVE ANALYZER
Next post 2022 THERMALTAKE EXPO JANUÁR – A THERMALTAKE TOVÁBB BŐVÍTI A TOWER SOROZATOT