Gamerslife
Header AD Image

Tedd egyedivé!

2023 május 9., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a TOUGHRAM RGB D5-öt, amely hat különböző színű TT Premium klasszikus hűtőbordával érhető el: fekete, fehér, Racing Red, Metallic Gold, türkiz és Racing Green. A 8 nagy fényerejű LED-del szerelt és prémium szoftveres támogatást nyújtó TOUGHRAM RGB D5 lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy személyre szabják RGB-fényhatásaikat, és élvezhessék a dinamikus világítási élményt. A TOUGHRAM RGB D5 akár 5600 MT/s-os sebességgel és 32 GB (16 GB x2) kapacitással érkezik, emellett kiváló minőségű alkatrészeivel biztosítja sebességét és stabilitását.

A TOUGHRAM RGB D5 alaposan átvizsgált memória-IC-ket alkalmaz, és kiváló belső rézréteggel optimalizálja a 10 rétegű PCB-t, páratlan frekvenciát és válaszidőt elérve. A legjobb akadálymentes teljesítmény eléréséhez a TOUGHRAM RGB D5 megduplázott memória bankcsoport-architektúrára épít, hogy nagyobb kapacitást tegyen lehetővé késleltetés nélkül, valamint magában foglalja a fedélzeti hibajavító kódot (ECC) is a chipek bithibáinak automatikus kijavításához. Ráadásul a DDR4-memóriához képest a DDR5-memória jobb energiahatékonyságot nyújt a natív feszültségvezérlő IC (PMIC) révén a mindössze 1,1 V-os alacsony működési feszültséggel.

Az erőteljes teljesítmény mellett a TOUGHRAM RGB D5 többféle megjelenésű színválasztékot és vizuális esztétikát is kínál. A TOUGHRAM RGB D5 alumínium bevonatot kapott, és 6 különböző választható színben érhető el. Nemcsak a klasszikus feketében és fehérben érkezik, hanem olyan merész színekkel is rendelkezik, mint a Racing Red, Metallic Gold, türkiz és a Racing Green, nagyobb rugalmasságot biztosítva a felhasználóknak a PC-építés során. A játékélmény fokozásáért a TOUGHRAM RGB D5 8 nagy fényerejű, állítható LED-del rendelkezik a lenyűgöző RGB-megvilágításért. A TT RGB Plus 2.0 szoftverrel a fénysáv 16,8 milliós, teljes spektrumot lefedő RGB-színeket biztosít több mint 25 előre beállított dinamikus fényeffekttel. A játékosok szinkronizálhatják a TT RGB PLUS kompatibilis termékeiket, hogy RGB-ökoszisztémát hozzanak létre, és elmerüljenek az RGB világában.

A DDR5-minősítésű modulokkal, hat színben elérhető TT Premium klasszikus hűtőbordával és az élénk RGB-világítással érkező TOUGHRAM RGB D5 egy ideális memória az egyszerre nagy teljesítményű és stílusos PC-khez, segítségével pedig a saját ízlésed szerint mutathatod meg DDR5-memóriádat.

A TOUGHRAM RGB D5 jellemzői

Alumínium hűtőborda
Az alumínium hűtőbordák használata kivételes hőelvezetést biztosít, megfelelve a nagy teljesítményű igényeknek. Hatféle TT Premium klasszikus hűtőbordadizájnnal érkezik: fekete, fehér, Racing Red, Metallic Gold, türkiz és Racing Green.

Optimalizált 10 rétegű PCB rézzel
A speciálisan optimalizált 10 rétegű PCB egy belső réz réteggel fokozott elektromos vezetést biztosít, hogy kompromisszummentes sebességet és megbízhatóságot biztosítson a maximális túlhajtási teljesítmény érdekében.

Alaposan átvizsgált IC-k
A memória chipeket alaposan átvizsgálják, hogy optimális frekvenciát és válaszidőt biztosítsanak.

Dupla kapacitás a jobb hatékonyságért
A megduplázott memória bankcsoport-architektúrával az új TOUGHRAM RGB D5 növeli a hozzáférési elérhetőséget, és késleltetés nélkül biztosít nagyobb kapacitást, utat mutatva a következő generációs memóriáknak.

Nagyobb energiamegtakarítás
Az új DDR5-memória beépített feszültségvezérlő IC-vel (PMIC) rendelkezik, amely mindössze 1,1 V alacsony üzemi feszültséggel fokozza az áramellátás stabilitását, ezzel optimalizált energiahatékonyságot eredményezve a DDR4-hez képest.

Hosszú távú stabilitás
A fedélzeti hibajavító kód (ECC) lehetővé teszi a memóriamoduloknak a hibák automatikus kijavítását, nagyobb stabilitást és megbízhatóságot eredményezve. Beépített feszültségvezérlő IC, ami javítja az áramellátás stabilitását.

Borítsd fénybe és nyűgözz le mindenkit!
A 8 szuperfényes állítható LED 16,8 milliós, teljes spektrumú RGB-színt biztosít dinamikus fényeffektekkel, hogy életre keltse gamer rendszered.

Exkluzív TOUGHRAM szoftver
Felügyeld a valós idejű hőmérsékletet, frekvenciát és teljesítményt az egyszerű kezelőfelületen keresztül, és hozz létre lenyűgöző fényhatásokat több mint 25 világítási móddal, amelyek mindegyike megtalálható TOUGHRAM szoftverben! A felhasználók szinkronizálhatják a TT RGB PLUS-szal is, hogy maximalizálni tudják RGB-tematikájuk egyedi beállításait.

TT RGB PLUS ökoszisztéma
Világítsd be rendszered szinte korlátlan lehetőségekkel, és szinkronizáld TT RGB PLUS kompatibilis termékeidet (CPU/VGA-folyadékblokkok, AIO CPU-hűtések, PSU-k, LED-szalagok, gamer billentyűzetek, fejhallgatók, egerek és egérpadok), hogy egy igazán egyedi RGB-ökoszisztémát hozz létre!

Intel XMP 3.0/AMD EXPO támogatás
Hajtsd túl és optimalizáld a rendszer stabilitását egy egyszerű beállítással!

Ha szeretnél többet megtudni a Thermaltake TOUGHRAM RGB D5 5600MT/s-os, 32 GB-os DDR5-memóriáról, kérjük, látogasd meg a következő oldalakat:
Fekete
Fehér
Türkiz
Racing Green
Metallic Gold
Racing Red

A Thermaltake hivatalos weboldala és közösségi oldalai:
A Thermaltake hivatalos honlapja
Thermaltake Tt Community
Thermaltake termékvideók
Thermaltake Facebook rajongói oldal

Previous post AZ ASUSTOR BEMUTATTA A LEGÚJABB, SSD ALAPÚ FLASHSTOR SOROZATÁT
Next post FEDEZD FEL AZ ASUSTOR LEGÚJABB KÍNÁLATÁT A COMPUTEX 2023 KIÁLLÍTÁSON!