Gamerslife
Header AD Image

A legendás esport márka idén két ikonikus csapat büszke partnere: Red Bull OG (2x-es bajnokok, akik a 3. címért harcolnak) és T1

2021. SZEPTEMBER 30., CHICAGO – A SteelSeries, a világ vezető gamer és esport periféria márkája örömmel jelentette be, hogy a Nemzetközi Dota 2 Bajnokság (The International Dota 2), a világ legnagyobb esport versenyének hivatalos periféria partnere lett.

A Nemzetközi Dota 2 Bajnokság hivatalos periféria támogatójaként a SteelSeries díjnyertes egér-, billentyűzet-, fejhallgató- és egyéb tartozékainak kínálatát biztosítja a játékosok számára, emellett aktív szerepet fog betölteni az esemény során is. A SteelSeries jelen lesz a bukaresti rendezvényen Romániában, így lehetőséget biztosítva a rajongók számára a márka termékeinek kipróbálására, valamint a vállalat további élő bejelentkezésekkel is készül a Twitch.TV/SteelSeries, az Instagram és a Twitter oldalaikon, emellett pedig heti tudósítással jelentkezni fog a SteelSeries.com/blog oldalon. A SteelSeries bemutatta a Nemzetközi Dota 2 Bajnokság alkalmából tervezett, korlátozott kiadású QcK Prism XL egérpadját, amelyet a rendezvény ideje alatt a helyszínen fognak értékesíteni. Tudj meg többet a steelseries.com oldalon!

A SteelSeries már hosszú múlttal rendelkezik a Nemzetközi Dota 2 Bajnokság történelmében, hiszen 2013 óta foglalkozik a csapatok támogatásával és dolgozik közösen a Valve-vel a Dota közösségének alakításában. A már 10 éves múlttal rendelkező neves eseményen a SteelSeries büszke arra, hogy visszatérő támogatója lehet a Red Bull OG csapatának, a Nemzetközi Dota 2 Bajnokság kétszeres nyertesének, valamint a T1-nek, amely a világ egyik legelismertebb esport csapata.

A 20. évfordulóját ünneplő, a világ vezető esport márkájaként számon tartott vállalat számára újabb jelentős pillanatot jelent a Nemzetközi Bajnokság hivatalos periféria támogatói szerepének betöltése. A profi játékosok több díjat nyertek a SteelSeries-zel, mint bármely más márka termékeivel, így nem meglepő, hogy a SteelSeries továbbra is kitart a segítségükkel megalakult esport és gamer ökoszisztéma támogatásának mellett. Az év folyamán a SteelSeries új partnermegállapodást jelentett be T1 Entertainment & Sports és a Mercedes-AMG Petronas Esports csapatával, amely a Mercedes-AMG Petronas Forma 1-es csapatának hivatalos esport szervezete.

2021-ben a SteelSeries bevezette a Prime termékcsaládot, amely kifejezetten olyan esportra tervezett perifériák kínálatát tartalmazza, amelyek célja a győzelem elérése. A Prime sorozat letisztult és könnyített egerek palettáját és egy új Arctis fülhallgatót is tartalmaz, amely a kategóriájában legjobb technológiával és innovációval rendelkezik. A több mint 100 profi esportolóval közösen kifejlesztett Prime sorozat csak a teljesítményről szól. 

Ha többet szeretnél megtudni a Nemzetközi Dota 2 Bajnokságról, kérjük látogass el a Dota2.com/International oldalra és kövesd az esemény Instagram és Twitter oldalait is.

Ha többet szeretnél megtudni a Valve Software-ről, kérjük látogass el a ValveSoftware.com oldalra és kövesd a vállalat Twitter oldalát is.

Previous post MÁR ELÉRHETŐ A DSM 7.0.1 FRISSÍTÉS A SYNOLOGY KÉSZÜLÉKEIRE
Next post HIVATALOSAN IS MEGJELENT A QNAP LEGÚJABB OPERÁCIÓS RENDSZERE, A QTS 5.0