Gamerslife
Header AD Image

All-in-1 webkamera, új vezeték nélküli egerek, valamint kettő az egyben fülhallgató és powerbank

2022.12.15. – A Sandberg új webkamerát mutatott be „All-in-1” néven. Az új webkamerába beépítették a hangszórót és a mikrofont is, ezért is kapta ezt az elnevezést.
A kamera 2K felbontású, a mikrofon pedig akár 3 méteres távolságból is tisztán rögzíti a hangokat. Az akusztikus visszhang semlegesítésével és a zajcsökkentési technológiával a mikrofon kiváló hangfelvételeket készít, beleértve a beszélgetéseket is.

Egy új webkamera, hogy mindenki képben legyen

Az „All-in-1” különlegessége, hogy valóban mindenki látszódik a kamerafelvételen, ugyanis 94°-os nagylátószögű objektívvel rendelkezik, ami 30%-kal jobb képet biztosít a normál webkamerákhoz képest. Így legyen szó konferenciabeszélgetésről vagy családi videóhívásról, mindenki biztosan képbe kerül.

Erling Hoff Petersen, a Sandberg A/S igazgatója mondta: „Megpróbáltam felállítani egy szabványos webkamerát otthon, a konyhaasztaltól távolabbi lépcsőn, hogy az egész család beleférjen a képbe, azonban rájöttem, hogy nem ez a megoldás. Így megszületett az új „All-in-1” webkamera, amely megoldja ezt a problémát, hiszen elegendő az asztalon lévő monitor tetejére rögzíteni és máris mindenki látszódik.”További részletek és a legközelebbi viszonteladók listája megtalálható a www.sandberg.world weboldalon és a All-in-1 Webcam 2K HD termékoldalon.

Új vezeték nélküli egerek a Sandbergtől

Nem is olyan régen a Sandberg bemutatott két új vertikális egeret, amelyek ergonómiailag megfelelőbb használatot biztosítanak.

Most ismét két új egérrel bővült a dán számítógép-kiegészítő gyártótó palettája, azonban most nem a vertikális egerek kapják a főszerepet.

Martin Hollerup, a Sandberg A/S vezérigazgatója azt nyilatkozta: „Nem mindenki áll készen a vertikális egérhasználatra, ezért a Sandberg azokat az ügyfeleket is szeretné kiszolgálni, akik olyan egeret keresnek, ami könnyen elfér a kezükben és normál módon működnek.” A két új egér több szempontból is különbözik egymástól, többek között a csúcsmodell hat gombbal, két különböző csatlakozási lehetőséggel (2,4 GHz és Bluetooth) rendelkezik, valamint két különböző eszközzel és újratölthető akkumulátorral is párosítható. Mindkettőben közös az ergonomikus kialakítás, az egyszerű csatlakoztatást biztosító USB-adapter, a nagy felbontású érzékelő és a kiváló formatervezés (jobbkezes felhasználók számára).További részletek és a legközelebbi viszonteladók listája megtalálható www.sandberg.world weboldalon és a Wireless Mouse oldalon.

Powerbank különleges meglepetéssel
A Sandberg egy elegáns powerbankot bemutatott be, amely rendkívül praktikus, így könnyedén magaddal viheted bárhová és segítségével egyszerűen feltöltheted a mobiltelefonodat. 

Egy meglepetés is vár Rád a powerbank dobozában, hiszen egy pár kiváló fülhallgató is megtalálható benne. A kijelző megmutatja, milyen töltöttségi szinten áll a fülhallgató és a powerbank egyaránt. 

A vezeték nélküli fülhallgató kiválóan illeszkedik minden fülbe a kis, közepes és nagy méretű gumiharangoknak köszönhetően. A kompakt méret ellenére minőségi hangzású sztereó élményben lesz részed, amely telefonhívások lebonyolítására is alkalmas. A powerbankbe történő visszahelyezés során pedig a fülhallgató automatikus feltöltődik. 

Anders Partida Petersen, a Sandberg A/S márkaigazgatója így nyilatkozott: „Sokáig gondolkoztunk az új powerbank-fülhallgató kombinációján, hogy olyan terméket hozzunk létre, amire a felhasználóknak a leginkább szükségük van, legyen szó akár túrázásról, repülésről, kerékpározásról, kertészkedésről, vagy legyenek bárhol. Két kulcsfontosságú igény merült fel: a tartalék akkumulátor és a kiváló hangzás. Ezt a két tényezőt figyelembe véve alkottuk meg ezt a kompakt és elegáns terméket, amit rendkívül jó áron értékesítünk.”

A Sandberg új terméke várhatóan még decemberben elérhető lesz az üzletekben és a webáruházakban. További részletek és a legközelebbi viszonteladók listája megtalálható a www.sandberg.world weboldalon és a Bluetooth Earbuds + Powerbank termékoldalon.

Previous post A TÜV RHEINLAND EYESAFE® DISPLAY TANÚSÍTVÁNNYAL DÍJAZTA A BENQ BOARD PRO RP7503-AT
Next post ENERGIAINFLÁCIÓ ELLENI KÜZDELEM AZ ASUSTOR-RAL