Gamerslife
Header AD Image

A Sandberg EsportsEquipment két új gamer egeret mutatott be, amelyek nagy pontossággal és LED-világítással rendelkeznek, továbbá megfelelő kényelmet biztosítanak kihagyás és késleltetés nélkül, így kiváló és költséghatékony választást jelentenek a játékosoknak.

LightFlow 6D gamer egér
A Sandberg LightFlow 6D gamer egér győzelemre lett tervezve! Az univerzális kialakítás kényelmessé teszi a használatát, még a hosszú órákon keresztül történő játék során is. Plug & play tervezésének köszönhetően csatlakoztatás után azonnal használatra kész, így egyből teljes sebességre kapcsolhatsz és belevetheted magad a játékba. A hét különböző színű LED-világítás automatikusan váltakozik, így lenyűgöző fények között nyerheted meg a csatát.

A LightFlow 6D 603EP szenzorral, Huano kapcsolóval és 3 millió kattintás élettartammal rendelkezik, továbbá 1200, 1800, 2400 és 3600 DPI között választhatsz a beállítás során, a 1,5 méter fonott kábel pedig megfelelő rugalmasságot kínál.

A LightFlow 6D 5 éves garanciával hamarosan Magyarországon is elérhető lesz.

További részletekért és a legközelebbi viszonteladók listájáért, kérjük, látogass el a LightFlow 6D termékoldalára és a Sandberg.hu weboldalra.

FlexCover 6D gamer egér
A Sandberg FlexCover 6D gamer egér 12 800 DPI-s érzékenységének köszönhetően késleltetés nélküli élményt biztosít, így azonnal reagálhatsz a játék során. Univerzális kialakítása továbbá kényelmes használatot biztosít. Az egér felső borítása cserélhető, így választhatsz a sportos és a klasszikus megjelenés között, továbbá az egyik gombbal a LED-világítást is szabályozhatod, és akár 13 szín közül választhatsz.

A FlexCover 6D INSTANT 825 érzékelővel, Huano kapcsolóval, valamint 3 millió kattintás élettartammal rendelkezik. A 1,5 méter fonott kábel elegendő mozgásteret biztosít a csata során.

A FlexCover 6D 5 éves garanciával hamarosan Magyarországon is elérhető lesz.

További részletekért és a legközelebbi viszonteladók listájáért, kérjük, látogass el a FlexCover 6D termékoldalára és a Sandberg.hu weboldalra.

Previous post A QNAP BEMUTATJA AZ ÚJ, FÉLSZÉLESSÉGŰ, RACKBE SZERELHETŐ 100 GBE-S QSFP28/25 GBE-S SFP28 MENEDZSELHETŐ SWITCHET, A QSW-M7308R-4X-ET
Next post MEGÉRKEZETT A BOOX NOTE AIR3 – EGY MONOKRÓM TÁBLAGÉP A NAGYOBB FÓKUSZHOZ ÉS AZ EGYSZERŰBB JEGYZETELÉSHEZ