Gamerslife
Header AD Image

A QuTScloud c5.1.0 bétája tartalmazza a delegált adminisztrációt, a frissített File Stationt, valamint az AES-128-GMAC-t az SMB-aláírás gyorsításhoz

A QNAP® Systems, Inc. (QNAP) ma kiadta a QuTScloud c5.1.0 béta verzióját. A legújabb QNAP Cloud NAS operációs rendszere támogatja a delegált adminisztrációt a jobb kezelési produktivitásért, optimalizált fájlkezeléssel és kereséssel frissíti a File Stationt, valamint támogatja az AES-128-GMAC szabványt az SMB-aláírás gyorsításához.
A QuTScloud forradalmasítja az üzleti adatok használatát és kezelését az alkalmazástudatos felhőalapú NAS-élménnyel a nyilvános felhőkön és helyszíni hipervizorokon, egy előfizetéses szolgáltatást biztosítva mindössze havi 4,99 USD-tól, nagyobb végrehajtási rugalmasság mellett.

A QuTScloud c5.1.0 legfontosabb új funkciói:

A delegált adminisztráció javítja a menedzsment produktivitását és az adatbiztonságot
A felhő NAS-adminisztrátorok 8 különböző szerepkört delegálhatnak az egyes felhasználóknak, akik ezt követően meghatározott jogosultságokkal férhetnek hozzá a kezelési feladatokhoz és a NAS-adatokhoz. A szerepkörök delegálása segít csökkenti a menedzsment munkaterhelését a növekvő szervezeteknél anélkül, hogy feláldozná az adathozzáférés szabályozását.

A File Station fokozza a fájlkezelést és a fájlkeresést
Az új File Station felhasználói felület lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy gyorsan megtalálják a közelmúltban feltöltött, megnyitott és törölt fájlokat, miközben a Qsirch szövegalapú keresőmotorját használó részletes keresési/rendezési funkciók segítségével szintén megtalálhatják a fájlokat.

Támogatja az AES-128-GMAC-ot az SMB-aláírási gyorsításhoz
A QuTScloud c5.1.0 támogatja az AES-128-GMAC aláírási gyorsítást (csak Windows Server 2022® és Windows 11® kliensek esetén), amely nemcsak nagymértékben növeli az adatok aláírásának hatékonyságát az SMB 3.1.1-hez képest, hanem fokozza a CPU-használatot is a NAS-rendszeren, a biztonság és a teljesítmény legjobb egyensúlyát biztosítva.

A QuTScloud közel azonos felhasználói élményt és szolgáltatásokat biztosít a felhasználóknak, mint a QTS operációs rendszer a valódi NAS-eszközökön. Az App Center segítségével a felhasználók számos ingyenes és prémium alkalmazást használhatnak a QuTScloud funkcióinak növelésére és további szolgáltatások hozzáadására. A QuTScloud legfőbb jellemzői között megtalálhatóak:

  • Férj hozzá könnyedén a fájlokhoz CIFS/SMB, NFS, AFP és iSCSI protokollok használatával!
  • Társíts más felhőtárhelyet a QuTScloud-példányodhoz (a HBS, HybridMount vagy VJBOD Cloud) segítségével a felhőalapú adatok központi kezeléséhez!
  • Egyszerűsítsd a biztonsági mentési és helyreállítási folyamatokat pillanatképekkel és verziókezeléssel!
  • Találd meg gyorsan fájljaidat a Qsirch segítségével – a QNAP átfogó keresőmotorjával!
  • Találd meg, oszd meg és rendszerezd automatikusan fotóidat a QuMagie segítségével – a mesterséges intelligenciát használó fotómenedzsment alkalmazással!

A QuTSclouddal kapcsolatos további információkért, kérjük, látogass el a https://www.qnap.com/go/solution/qutscloud-overview/ oldalra.

Previous post A THERMALTAKE BEMUTATJA A SMART BM3 BRONZE SOROZATOT ATX 3.0 SZABVÁNYOKKAL
Next post A QNAP BEMUTATJA AZ ARM-ALAPÚ AI NAS-T, A TS-AI642-T 6 TOPS TELJESÍTMÉNYŰ NPU-VAL