Gamerslife
Header AD Image

Új és fejlett funkciókkal érkezik, hogy csúcsminőségű biztonsági megoldásokat nyújtson a QNAP NAS-felhasználóknak

Tajpej, Tajvan, 2023. július 17. – A QNAP® Systems, Inc. ma kiadta a McAfee Antivirus 3.2-es verzióját a QNAP NAS rendszerekhez. Ez az új verzió számos erőteljes funkciót vezet be, amelyek célja a QNAP NAS általános biztonságának és hatékonyságának növelése, beleértve a következőket:
• Vírusdefiníciók frissítése: Az automatikus frissítés-ellenőrzés gyakoriságának megválasztásával a felhasználók mostantól biztosíthatják NAS-uk védelmét az újonnan megjelenő fenyegetésekkel szemben.
• Intelligens vizsgálat: Az intelligens keresési funkció felismeri és kihagyja a korábban átvizsgált fájlokat, optimalizálva az átvizsgálás folyamatát a fokozott hatékonyság és a rendszerterhelésének csökkentése érdekében.
• Többszálas keresés: A NAS a robusztus CPU-k számítási teljesítményét kihasználva a keresési feladatokat több szálra osztja, lehetővé téve a párhuzamos feldolgozást és drámaian javítva az átvizsgálás sebességet. (Megjegyzés: Ezt a funkciót csak a négynél több szállal rendelkező processzorok támogatják.)
• Fertőzött fájlok kezelése: Amikor a McAfee Antivirus fertőzött fájlokat észlel, a felhasználók konkrét intézkedések széles választékával léphetnek fel a fenyegetés csökkentése érdekében. Ezek a műveletek a következőket tartalmazzák: helyreállítás, helyreállítás és kizárás, karantént, javítás és törlés.

A McAfee Antivirus 3.2-es verziójának kiadása alátámasztja elkötelezettségünket, hogy élvonalbeli biztonsági megoldásokat biztosítsunk a NAS-felhasználóknak

mondta Sean Peng, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette:

Folyamatosan arra törekszünk, hogy javítsuk ügyfeleink adatainak védelmét és teljesítményét, és a McAfee Antivirus for NAS új funkciói jelentős előrelépést jelentenek e cél elérésében.

Elérhetőség
A McAfee Antivirus for NAS 3.2-es verziója elérhető minden QTS 5.0.0/QuTS hero h5.0.0 (vagy újabb) rendszerű QNAP NAS-hoz. Minden QNAP NAS-eszközhöz 30 napos ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre. További információért, kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.

Previous post A QNAP AZ ÚJ GENERÁCIÓS INTELLIGENS FELÜGYELETI MEGOLDÁSOK FEJLESZTÉSÉRE HELYEZI A HANGSÚLYT
Next post MÁR MEGVÁSÁROLHATÓ A THERMALTAKE CTE T500 TELJES MÉRETŰ TORONYHÁZSOROZAT