Gamerslife
Header AD Image

A TS-x73A sorozat két 2,5 GbE csatlakozással, valamint PCIe és M.2 NVMe SSD foglalatokkal is rendelkezik

2021. május 25., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózati és tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta a TS-x73A NAS sorozatot, amelyben egy AMD Ryzen™ V1000 sorozatú v1500B négymagos, 8-szálas, 2,2 GHz-es processzor található, emellett 2,5 GbE csatlakozással is rendelkezik. Ez a megbízható és biztonságos NAS sorozat magas költséghatékonyságot biztosít, köszönhetően az olyan hozzáadott értékeknek, mint a PCIe bővítés, a többfelhős biztonsági mentés, a felhőtároló átjárók, többverziós biztonsági mentés, az eltérő adatvédelmi megoldások és a tárhelybővítési lehetőségek. A TS-x73A sorozat az alkalmazásközpontú QTS operációs rendszert használja, amelyet át lehet állítani akár a ZFS-alapú QuTS hero rendszerre is, ezzel több lehetőséget biztosítva a felhasználók számára.

„A korábbi modellekhez képest a TS-x73A sorozat hihetetlen lehetőségeket és bővíthetőséget kínál a felhasználók számára.” – nyilatkozta Jason Hsu, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „A ZFS-alapú QuTS hero operációs rendszerre való átváltás támogatásával a TS-x73A sorozat kiváló értéket jelent a változó igényekkel rendelkező felhasználók számára.”

A TS-x73A sorozat 8 GB DDR4 RAM-ot tartalmaz (legfeljebb 64 GB-ot, valamint támogatja az ECC RAM-ot), a két beépített M.2 PCIe NVMe SSD foglalat pedig lehetővé teszi a felhasználók számára az optimális teljesítmény elérését a Qtier technológia és az SSD gyorsítótárazás segítségével. A két 2,5 GbE RJ45 port együttesen akár 5 Gbps egyesített átviteli sebességet is tud biztosítani port trönkölésnek köszönhetően. A két PCIe Gen 3 x4 bővítőhely lehetővé teszi a bővítőkártyák telepítését a NAS funkcionalitásának javítása érdekében, beleértve az 5 GbE/10 GbE hálózati kártyák, a QM2 hálózati/bővítőkártyák, a vezeték nélküli adaptereket, valamint a SAS/SATA bővítőkártyákat a TL SAS, TL SATA és REXP bővítőegységekhez történő csatlakozás érdekében.

A TS-x73A sorozat emellett támogatja a grafikus kártyákat is, ezzel optimalizálva grafikai számítások teljesítményét. Ez jelentős mértékben javíthatja az olyan alkalmazások teljesítményét, mint a videószerkesztés, a 4K UHD átkódolás és a QTS képfeldolgozása. Mindezek mellett a NAS támogatja a GPU-átirányítást, így a virtuális gépek hozzáférhetnek a kártyák teljes számítási kapacitásához is.

A TS-x73A sorozat támogatja a fejlett fájl- tárolást, megosztást, biztonsági mentést, szinkronizálást és adatvédelmet, ezzel segítve a felhasználókat a mindennapi feladatok hatékony végrehajtásában. A blokk alapú pillanatképek megkönnyítik az adatvédelmet és a helyreállítást, valamint hatékony védelmet biztosítanak a ransomware fenyegetések ellen is. A HBS (Hybrid Backup Sync) hatékony helyi/távoli/felhő biztonsági mentési feladatokat hajt végre, míg a QuDedup technológia a forrásnál deduplikálja a biztonsági mentési fájlokat, ezzel csökkentve a biztonsági mentési időt, emellett helyet és sávszélességet takarít meg, valamint felgyorsítja a többverziós biztonsági mentést is a nagyobb védelem érdekében. A Qsync lehetővé teszi a QNAP NAS készülék és a társított eszközök közötti hatékony fájlszinkronizálást a munkafolyamatok felgyorsítása érdekében.

A TS-x73A sorozat funkcionalitása emellett egyszerűen bővíthető a QTS App Center-ből elérhető alkalmazások telepítésével. Ezek lehetővé teszik több virtuális gép és konténeres alkalmazás futtatását, a felhőalapú átjárók telepítését, egy professzionális videómegfigyelő rendszer kiépítését és még sok egyéb mást.

A QuTS hero, a QNAP ZFS-alapú NAS operációs rendszere végpontok közötti adatintegritást, adatcsökkentést (beágyazott adat deduplikáció, tömörítés és sűrítés) és még sok más lehetőséget kínál az üzleti adatok védelme és az optimális környezet biztosítása érdekében. A QTS és a QuTS hero rendszert is támogató TS-x73A sorozat kivételes választási lehetőséget kínál a felhasználóknak a teljesítmény, az elérhető alkalmazások és az adatok integritása tekintetében.

Az új modellek főbb jellemzői

  • TS-473A-8G: 4 meghajtóhely, 8 GB DDR4 memória (1 x 8 GB)
  • TS-673A-8G: 6 meghajtóhely, 8 GB DDR4 memória (1 x 8 GB)
  • TS-873A-8G: 8 meghajtóhely, 8 GB DDR4 memória (1 x 8 GB)

Torony modell; AMD Ryzen™ V1000 sorozat v1500B négymagos, 8-szálas, 2,2 GHz-es processzor; 2x DDR4 SODIMM dual-channel RAM (maximum 64 GB, támogatja az ECC RAM-okat); gyorsan cserélhető 2,5 hüvelykes/3,5 hüvelykes SATA 6 Gbps merevlemez vagy SSD tartók, 2x 2,5 GbE RJ45 LAN port (kompatibilis az 1 GbE-vel); 2x M.2 2280 PCIe Gen 3 x1 bővítőhely; 2x PCIe Gen 3 x4 bővítőhely; 3x USB 3.2 Gen 2 Type-A port, 1x USB 3.2 Gen 1 Type-C port

Elérhetőség

A TS-x73A sorozat már elérhető. További termékinformációért, kérjük látogass el a www.qnap.com oldalra.

Previous post A QNAP BEMUTATTA A KÖLTSÉGHATÉKONY TS-130 OTTHONI NAS MEGOLDÁSÁT
Next post A TENDA BEMUTATTA A LEGÚJABB LTE ROUTERÉT