Gamerslife
Header AD Image

A QuCPE-7012 támogatja a következő generációs QNE hálózati operációs rendszert, hogy lehetővé tegye az új és agilis IT-infrastruktúrák telepítését a felhőszolgáltatók számára

2021. november 23., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc. (QNAP), a számítási-, hálózatépítési és a tárolási megoldások vezető innovátora, bemutatta a QuCPE-7012 hálózati virtualizációs helyszíni berendezését, amely támogatja a következő generációs QNE hálózati operációs rendszert. A hálózati funkciók virtualizációját – beleértve a QuWAN SD-WAN-t és az AMIZ Cloud VM Orchestrator platformot – támogató QuCPE-7012 integrálja az Intel® hardveres hálózati gyorsítási technológiáit, valamint további kibervédelmi funkciókat és magas rendelkezésre állást (HA) biztosít, így a vállalkozások több felügyelet nélküli informatikai helyiséget telepíthetnek a peremhálózatokon a Zero Touch Provisioning segítségével, így megvalósítva a zavartalan működést és az automatizált kezelést.

„A következő generációs adatközpontokban a legújabb 5G-s és élvonalbeli számítástechnikai alkalmazásokhoz kapcsolódó a QNAP QuCPE-7012 hálózati virtualizációs helyszíni berendezés a QNE Network operációs rendszert használja (egy olyan operációs rendszert, amely egyesíti a hálózati, a számítási, az alkalmazásszolgáltatási és a felhőkezelési erőforrásokat), hogy segítse a vállalkozásokat a Google™-höz vagy a Facebookhoz hasonló IT infrastruktúrák kiépítésében.” – nyilatkozta Daniel Hsieh, a QNAP termékmenedzsere.A QuCPE-7012 többfelhasználós és többfeladatos üzleti alkalmazásokhoz is használható a beépített Intel® Xeon® D 4/8/12 magos processzoroknak, a DDR4 ECC (hibajavító kód) memóriának, a nyolc 2,5 GbE RJ45 és a négy 10 GbE SFP+ fiber portnak, a hálózati modul foglalatnak és a PCIe bővítőhelynek (támogatja a 25 GbE/10 GbE bővítést) köszönhetően. A QuCPE-7012 támogatja az Intel® QAT intelligens NIC SR-IOV és DPDK hardveres hálózati gyorsítási technológiát a sávszélesség és a számítási teljesítmény javítása érdekében több virtuális gép (VM) és virtuális hálózati funkciók (VNF) számára, valamint az SD-WAN és a VPN átviteli hatékonyságának növeléséhez.

A QuCPE-7012 a QNE hálózati operációs rendszert használja, hogy támogassa a VNF-eket, a VM-eket és a konténereket. A virtuális hálózati infrastruktúra a Network Service Composerrel intuitív felhasználói felületének és a vizualizált topológiának köszönhetően könnyedén üzembe helyezhető. A QNE Network OS integrálja a QuWAN SD-WAN és az AMIZ Cloud megoldást, hogy a rendszergazdákat nemcsak a titkosított, több helyszínes mesh VPN létrehozásában segítse, hanem a felhőn keresztüli átviteli sávszélesség optimalizálásában is, így megvalósítva a több helyszínes peremkészülékek, a hostolt virtuális gépek és konténeres alkalmazások távoli üzembe helyezését és kezelését.

A QuCPE-7012 támogatja az Active-Standby HA-t, amely lehetővé teszi az elsődleges QuCPE host készülékről történő feladatátvételt egy olyan másodlagos QuCPE host készülékre, amely ugyanazokkal a szolgáltatásokkal rendelkezik. A helyszíni karbantartást nem igénylő QNE a QuCPE Device HA technológiával garantálja a zavartalan, leállás nélküli működést. A QuCPE-7012 fejlett biztonsági központot és katonai szintű védelmi megoldást is tartalmaz a rendkívül biztonságos virtuális rendszerek és hálózatok működtetése érdekében.

Legfőbb tulajdonságok

  • QuCPE-7012-D2166NT-64G
    Intel® Xeon® D-2166NT 12 magos/24 szálas 2,0 GHz-es processzor (Turbo Boost 3,0 GHz-ig), 64 GB DDR4 ECC memória (4 x 16 GB)
  • QuCPE-7012-D2146NT-32G
    Intel® Xeon® D-2146NT 8 magos/16 szálas 2,3 GHz-es processzor (Turbo Boost 3,0 GHz-ig), 32 GB DDR4 ECC memória (2 x 16 GB)
  • QuCPE-7012-D2123IT-8G
    Intel® Xeon® D-2123IT 4 magos/8 szálas 2,2 GHz-es processzor (Turbo Boost 3,0 GHz-ig), 8 GB DDR4 ECC memória (2 x 4 GB)

1U rack kialakítás; 4 x 10 GbE SFP+ port, 8 x 2,5 GbE RJ45 port; 2 db 2,5 hüvelykes SATA 6Gb/s meghajtórekesz, 1 db hálózati modul foglalat, 1 db x PCIe Gen3 x8 foglalat; 1 x USB 2.0 port, 1 x USB 3.2 Gen 1 port; 300 W-os redundáns tápegység

További információért kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.

Previous post VÁSÁROLJ KEDVEZMÉNYESEN MSI LAPTOPOT NOVEMBER VÉGÉIG!
Next post A THERMALTAKE KIHIRDETTE A 2021-ES THERMALTAKE CASE MOD INVITATIONAL 1. ÉVADÁNAK NYERTESEIT