Gamerslife
Header AD Image

A HS-264 egy négymagos Intel® processzorral, valamint 2,5 GbE csatlakozással és két 4K HDMI porttal rendelkezik

2022. április 6. Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési és tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta a 2-lemezes HS-264 Silent NAS-rendszert, melyet egy Intel® Celeron® N5105 négymagos, 2,0 GHz-es processzorral szereltek fel. A két portos 2,5 GbE hálózattal, két 4K HDMI kimenettel, 4K média streameléssel/átkódolással, valamint az igény szerint telepíthető alkalmazásokkal rendelkező HS-264 a NAS-rendszerek általános funkcióit kimagasló multimédiás élménnyel ötvözi.

A HS-264 két 2,5 hüvelykes/3,5 hüvelykes SATA 6 Gbps merevlemezt vagy SSD-t támogat, mindemellett 8 GB memóriával (nem bővíthető) rendelkezik. A két 2,5 gigabites (2,5 G/1 G/100 M) porttal a HS-264 hatalmas sávszélesség-potenciállal rendelkezik a nagy sebességű biztonsági mentés, megosztás és streamelés biztosítása érdekében, emellett a port trönkölés engedélyezésével az akár 5 Gb/s sávszélességet is képes támogatni. A két HDMI-kimenet és a két USB 3.2 Gen 2 Type-A port lehetővé teszi több audió-/videóeszköz vagy bővítőegység csatlakoztatását, míg az Intel® AES-NI hardveres gyorsítású titkosítás biztosítja a fájlok és az adatok bizalmas kezelését a rendszer teljesítményének befolyásolása nélkül.

„Az új HS-264 remekül kiegészíti a QNAP egyedülálló, csendes, ventilátor nélküli NAS-sorozatát, amely a hagyományos NAS-rendszerek erősségeit ötvözi a modern set-top box dizájnnal” – nyilatkozta Joseph Chiang, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „A hálózati streaming és a kettős HDMI-kimenet lehetővé teszi a 4K multimédiás tartalmak közvetítését az összes otthoni okoskészülékre. A multimédiás képességek mellett a HS-264 lehetővé teszi az adatok biztonsági mentését és egyéb tárolási alkalmazások használatát, így kiváló választást jelent az otthoni felhasználók számára.”

A HS-264 rengeteg eltérő alkalmazás telepítését is lehetővé teszi. A felhasználók egyszerűen telepíthetik a QuMagie, a Video Station és a Music Station alkalmazásokat is. A HS-264 támogatja a Plex® multimédiás streamelést, valamint az Android TV™ és Apple TV® rendszerekre, mobilkészülékekre és DLNA® eszközökre történő közvetítést is. A felhasználók a QNAP RM-IR004 távirányító segítségével is kezelhetik a HS-264 NAS-rendszert.

Legfőbb tulajdonságok

HS-264-8G: Set-top modell, 2x gyorsan cserélhető 3,5 hüvelykes SATA 6 Gbps meghajtóhely, Intel® Celeron® N5105 négymagos 2,0 GHz-es processzor, 8 GB memória (nem bővíthető), 2x 2,5 GbE port (2,5 G/1 G/100 M), 2x HDMI-kimenet és 2x USB 3.2 Gen 2 Type-A port.

További termékinformációért kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.

Previous post 2022 THERMALTAKE RAM MOD INVITATIONAL 1. ÉVAD
Next post AZ ADATA HAT RED DOT DESIGN KITÜNTETÉSBEN RÉSZESÜLT