Gamerslife
Header AD Image

A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora ma bemutatta az új QXG-10G2SF-X710 10 GbE hálózati bővítőkártyát. A fejlett Intel® Ethernet Controller X710-BM2-vel felszerelt PCIe Gen 3 kártya (kompatibilis a PCIe Gen 2-vel) beépíthető egy QNAP NAS-ba vagy Windows®/Linux® PC-be, ezáltal azonnal két nagy sebességű 10 GbE porttal bővítve a csatlakozási lehetőségeket.

Az alacsony zajszintű, ventilátor nélküli kialakítású QXG-10G2SF-X710 két 10 GbE SFP+ (10 G/1 G) hálózati porttal rendelkezik. A felhasználók a többcsatornás SMB vagy porttrönkölés segítségével kombinálhatják a sávszélességet, akár 20 Gbps-os adatátviteli sebességet biztosítva, ezzel felgyorsítva a nagy méretű fájlok megosztását és az intenzív adatátvitelt. A QXG-10G2SF-X710 támogatja az SR-IOV-t is, amely javítja a hálózati erőforrások elosztását a VMware® virtualizációs alkalmazások számára, csökkentve a hálózati sávszélesség-használatot és jelentősen csökkentve a virtuális gép szerverek (hypervisorok) CPU-használatát.

A QNAP 10 GbE megoldások átfogó választékát kínálja, a QXG-10G2SF-X710 hálózati bővítőkártya pedig kompatibilis több különböző QNAP 10 GbE NAS-sal és switchcsel. Ez a költséghatékony megoldás zökkenőmentes, biztonságos és skálázható, nagy sebességű hálózati környezetet biztosít, amely megfelel az egyidejű adatelérést igénylő csapatok, a gyors fájlátvitelt igénylő fotósok/videósok és az alacsony késleltetést igénylő virtualizációs alkalmazások igényeinek.

A QXG-10G2SF-X710 számítógépbe történő telepítésekor a felhasználóknak le kell tölteniük a Windows-/Linux-illesztőprogramokat az Intel® hivatalos weboldaláról.

QNAP hálózati kártyákat a QNAP kiegészítők áruházából vásárolhatsz. További információért és a QNAP NAS-ok teljes termékkínálatának megtekintéséért, kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.

Previous post A BOOX BEMUTATTA A NOTE AIR3 C-T – A SOKOLDALÚ ÉS SZÍNES E-PAPÍR NOTEBOOKOT CSÚCSTELJESÍTMÉNNYEL
Next post A THERMALTAKE BEMUTATJA A TOVÁBBFEJLESZTETT TH V2 ARGB SYNC AIO-FOLYADÉKHŰTŐ SOROZATOT