Gamerslife
Header AD Image

Az új TS-435XeU egy négymagos Marvell processzorral, 2,5 GbE/10 GbE csatlakozással és M.2 NVMe SSD gyorsítótárral rendelkezik

2022. április 19. Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózati és tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta az új TS-435XeU, 4 lemezes NAS-rendszert, amely egy Marvell® OCTEON TX2™ CN9131 négymagos, 2,2 GHz-es processzort használ a számítási feladatok elvégzéséhez. A kompakt, 1U kialakítású vázzal rendelkező TS-435XeU lehetővé teszi az egyszerű telepítést a kisebb méretű szekrényekbe vagy a sűrűn kábelezett helyeken is. A TS-435XeU egy belépő szintű rack kialakítású NAS-rendszer, amely kiegyensúlyozott teljesítményt és költséghatékonyságot biztosít, továbbá két 10 GbE és két 2,5 GbE porttal, két M.2 PCIe Gen 3 NVMe SSD-bővítőhellyel és tárolási méretezhetőséggel rendelkezik, valamint népszerű üzleti- és médiafunkciókat is kínál.

„A kompakt kialakítású TS-435XeU NAS megfelel a nagy teljesítménnyel és hatékony helyhasználattal kapcsolatos üzleti igényeknek” – nyilatkozta Jason Hsu, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „A nagy sebességű 2,5 GbE, 10 GbE és M.2 NVMe SSD-bővítőhelyekkel is rendelkező TS-435XeU prémium élményt nyújt más, azonos árkategóriájú NAS-rendszerekhez képest, továbbá átfogó és megbízható NAS-megoldást biztosít a minőségi informatikai hatékonyság és adattárolás megvalósításához.”

A TS-435XeU alapmodellje négy 3,5 hüvelykes SATA-meghajtórekeszt és 2 GB DDR4 memóriát tartalmaz (32 GB-ig bővíthető). A két 10 GbE és a két 2,5 GbE beépített port egyszerűsíti a munkafolyamatokat a hatalmas fájlátvitel, a nagy sebességű biztonsági mentés/helyreállítás és a multimédiás átvitel megvalósításához, mindemellett pedig támogatják a port trönkölést és a terheléselosztást a nagyobb teljesítmény és megbízhatóság biztosítása érdekében. Két M.2 NVMe SSD-foglalatba a felhasználók SSD-ket telepíthetnek (külön megvásárolhatók) a TS-435XeU-ba és engedélyezhetik a gyorsítótárazást az alkalmazás teljesítményének növelése és a késleltetés csökkentése érdekében, vagy használhatják a Qtier szolgáltatást az auto-tiering engedélyezéséhez a tárhelykihasználás és a hatékonyság maximalizálása érdekében.

A TS-435XeU megfelel a védelmi, a biztonsági mentési, a fájlmegosztási és a központi kezelési igényeknek. A Qsync korszerűsíti a csapatos fájlszinkronizálást, hogy ezzel is javítson a produktivitás hatékonyságán. A blokkalapú Pillanatképek növelik az adatvédelmet és azonnali helyreállítást biztosítanak, továbbá hatékony védelmi megoldást nyújtanak a ransomware támadások ellen. A HBS (Hybrid Backup Sync) megkönnyíti a helyi/távoli/felhő biztonsági mentési feladatok végrehajtását. A TS-435XeU tárolókapacitása egyszerűen skálázható a QNAP gazdaságos bővítőegységeinek csatlakoztatásával.

A TS-435XeU rendelkezik egy beépített App Centerrel is, amelyben olyan funkciókban gazdag alkalmazásokat lehet elérni a NAS alkalmazáspotenciáljának növelése érdekében, amelyek segítenek a konténeres tárolás megvalósításában, a felhőalapú átjárók telepítésében, a professzionális videófelügyeleti rendszerek kiépítésében, az S3-kompatibilis objektumtárolás létrehozásában, és még sok másban.

A TS-435XeU legfőbb tulajdonsága****i

  • 1U rövid mélységű rack kialakítás (292 mm / 11,5 hüvelyk belső hossz)
  • Marvell OCTEON TX2™ CN9130 sorozatú, CN9131 ARMv8 64 bites Cortex-A72, négymagos, 2,2 GHz-es processzor
  • 2 GB DDR4 memória, 32 GB-ig (1x 32 GB) bővíthető
  • 4x cserélhető, 3,5 hüvelykes SATA 6/Gbps meghajtórekesz
  • 2x M.2 PCIe Gen 3 x1 NVMe SSD foglalat
  • 2x 10 GbE SFP+ port, 2x 2,5 GbE (2,5 G/1 G/100 M) RJ45 LAN port
  • 2x USB 3.2 Gen 1 port, 2x USB 2.0 port

 További termékinformációért, kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.

Previous post A GARETT BEMUTATTA BEÉPÍTETT GPS-SZEL FELSZERELT KISÁLLAT-NYOMKÖVETŐJÉT, A GARETT PAPI 5-ÖT
Next post AZ ADATA BEJELENTETTE IPARI MINŐSÉGŰ DDR5 R-DIMM MEMÓRIAMODULJAINAK MEGJELENÉSÉT