Gamerslife
Header AD Image

2022. szeptember 15. Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta az új TS-410E professzionális minősítésű NAS-rendszert, amelyet kifejezetten multimédiás központokhoz és zajérzékeny környezetekhez terveztek. A ventilátor nélküli hűtéssel érkező TS-410E nagy sebességű I/O-t biztosít, köztük két 2,5 GbE portot, SATA SSD-bővítőhelyeket, USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) portokat és 4K HDMI-kimenetet, továbbá megfelel az erőforrásigényes alkalmazások követelményeinek, beleértve a nagy fájlok átvitelét és a streaminget, a virtuális gépek futtatását vagy virtuális gépek asztali/felügyeleti felvételeinek átvitelét.  

A kompakt TS-410E többféle felhasználási módhoz is illeszkedik, beleértve a függőleges telepítés lehetőségét is a nagyobb helyhatékonyságért. A készülék egy Intel® Celeron® J6412 négymagos processzorral (Turbo Boost 2,6 Ghz-ig) és 8 GB dual-channel memóriával érkezik. Négy 2,5 hüvelykes SATA 6Gb/s SSD-meghajtórekesz található benne az SSD-k csatlakoztatásához a nagy sebességű és stabil írási teljesítmény eléréséért. A felhasználók rugalmasan konfigurálhatják az SSD-gyorsítótárat az IOPS-teljesítmény növeléséhez, hogy megfeleljenek a teljesítménykövetelményeknek. A TS-410E emellett hardveresen gyorsított AES-NI-titkosítást is biztosít, hogy a teljesítmény romlása nélkül garantálja a megfelelő adatbiztonságot. A két 2,5 GbE RJ45-porttal és a porttrönkölés konfigurálásával emellett az akár 5 Gbps átviteli sebesség is elérhető. 

„A TS-410E rendkívül csendes, így ideális tárolási megoldást biztosít a zajérzékeny környezetekhez. Emellett a TS-410E alkalmas a masszív méretű, hosszú távú telepítésekhez és bővítéshez is, ugyanis akár 7 éves, hosszú távú támogatás érhető el hozzá” – nyilatkozta Jerry Deng, a QNAP termékmenedzsere. 

A QTS 5.0 intelligens NAS-rendszerrel a TS-410E támogatja a megbízható fájltárolást, -megosztást, biztonsági mentést, szinkronizálást és adatvédelmet. Plex® szerverként is használható, hogy médiafájlokat streamelhess mobilkészülékeidre, számítógépeidre és televízióidra az élményben gazdag multimédiás szórakozáshoz. A beépített App Center igény szerint telepíthető alkalmazásokat biztosít a TS-410E alkalmazási potenciáljának bővítésére, beleértve a HBS-t (Hybrid Backup Sync) a hatékony helyi-/távoli-/felhőalapú biztonsági mentési feladatokhoz, a Virtualization Station-t, a Container Station-t a virtuális gépek és konténerek natív tárolásához, valamint az előfizetésen alapuló QVR Elite-et, amellyel kihasználhatod a TS-410E HDMI-kimenetének és nagy kapacitású tárolókapacitásának előnyeit egy intelligens és pénztárcabarát videófelügyeleti megoldás kiépítéséhez. 

Legfőbb tulajdonságok 

TS-410E-8G: Intel® Celeron® J6412 4 magos, 4 szálas processzor (Turbo Boost 2,6 GHz-ig), 8 GB RAM (nem bővíthető), 4 db 2,5 hüvelykes SATA 6 Gbps SSD-meghajtórekesz, 2 db 2,5 GbE port, 4 db USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) port, 1 db 4K HDMI-kimenet 

Ha szeretnél többet megtudni a QNAP teljes kínálatáról, kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra. 

Previous post A SHURE EGYÜTTMŰKÖDÉSRE LÉP A NETGEAR-REL AZ AV-INTEGRÁCIÓ FELGYORSÍTÁSÁHOZ
Next post A QNAP HIVATALOSAN IS KIADTA A QTS 5.0.1-ET, AMELY MEGBÍZHATÓ RAID-LEMEZCSERÉT, ARM-ALAPÚ NAS-OKHOZ INGYENES EXFAT-FÁJLRENDSZERT ÉS OPTIMALIZÁLT TÁROLÓKEZELÉST KÍNÁL