Gamerslife
Header AD Image

A kis- és mikrovállalkozások több telephelyes hálózati infrastruktúrát építhetnek ki a megfizethető, 3-as sorozatú QuCPE készülékek telepítésével a helyi irodákban és munkahelyeken

Taipei, Tajvan, ###date### –** A QNAP® Systems, Inc. (QNAP), a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora, bemutatta a QuCPE-3032 https://www.qnap.com/go/product/qucpe-3032 és QuCPE-3034 https://www.qnap.com/go/product/qucpe-3034 hálózati virtualizációs helyszíni berendezéseit, amelyek támogatják a következő generációs QNE Network szoftveresen definiált teljes platformmegoldást https://www.qnap.com/go/solution/qne-software-defined-platform/. A QuCPE-303x integrálja a hálózati funkciók virtualizációját, a QuWAN SD-WAN-t https://www.qnap.com/go/solution/quwan-sd-wan és az AMIZ Cloud felügyeleti platformot https://www.qnap.com/go/software/amiz-cloud az Intel® hardveres hálózatgyorsító technológiáival és kiberbiztonsági funkcióival. A menedzselt szolgáltatásnyújtók, rendszerintegrátorok és vállalati informatikai személyzet távolról telepítheti az agilis és megbízható, következő generációs, több telephelyes virtualizált infrastruktúrát a Zero Touch Provisioning segítségével a legalacsonyabb TCO-val (rendszer teljes élettartamára vetített költségek összege). 

„A QNAP célja egy modern szerverszoba felépítése könnyű, költségoptimalizált és agilis funkciókkal. A VM / VNF / konténeres technológiát használó QuCPE QNE Network szoftveresen definiált teljes platformmegoldása leváltja a dedikált hálózati hardvereket, a hagyományos szerverszobákat pedig forradalmian virtualizált szerverszobává alakítja. A kis- és mikrovállalkozások rugalmasan építhetnek ki több telephelyes hálózati infrastruktúrát, ha egy 7-es sorozatú QuCPE-készüléket https://www.qnap.com/go/product/qucpe-7012 alkalmaznak a vállalat székhelyén, valamint 3-as sorozatú QuCPE-készülékeket a helyi irodákban és munkahelyeken” – nyilatkozta Titan Hsieh, a QNAP termékmenedzsere. 

A QuCPE-3034 egy Intel® Atom Refresh C3758R nyolcmagos processzorral, 16 GB DDR4-memóriával, nyolc 2,5 GbE RJ45- és négy 10 GbE SFP+ optikai porttal; míg a QuCPE-3032 egy Intel® Atom Refresh C3558R négymagos processzorral, 8 GB DDR4-memóriával, nyolc 2,5 GbE RJ45- és két 10 GbE SFP+ optikai porttal érkezik. A QuCPE-303x két M.2 SSD-foglalattal rendelkezik a nagy sávszélességű VM-ek/VNF-ek és a többfeladatos üzleti alkalmazások támogatásához. Az Intel® QAT, a Smart NIC SR-IOV és a DPDK hardveres hálózati gyorsítási technológiák tovább javítják a sávszélességet és a számítási teljesítményt a virtualizációhoz vagy az SD-WAN és a VPN-átvitel hatékonyságát. 

A QuCPE-303x a QNE Network operációs rendszert használja, hogy támogassa a VNF-eket, a VM-eket és a konténereket. Az informatikusok 5 percen belül befejezhetik a virtuális hálózati infrastruktúra telepítését a Network Service Composer (hálózati szolgáltatás-összeállító) segítségével, amely szolgáltatásláncolást és vizualizált topológiát is tartalmaz. A QNE Network OS integrálja a QuWAN SD-WAN és az AMIZ Cloud megoldást, hogy a rendszergazdákat ne csak a titkosított, több helyszínes mesh VPN létrehozásában segítse, hanem a felhőn keresztüli átviteli sávszélesség optimalizálásában is, ezáltal megvalósítva a több helyszínes peremkészülékek, a hosztolt virtuális gépek és konténeres alkalmazások távoli üzembe helyezését és kezelését. 

 A QNAP QuTScloud https://www.qnap.com/go/solution/qutscloud-hypervisor/ egy virtuális berendezés, amely a QNAP QTS NAS-ok operációs rendszerén alapul, melynek telepítésével a QuCPE-303x akár virtuális NAS-ként is használható. A HybridMount segítségével a QuCPE-303x felhőtároló csatlakoztatását is lehetővé teszi a virtuális NAS-on, továbbá más, nagyobb tárolóterületű QNAP NAS-okhoz is csatlakozhat a virtuális szolgáltatási adatok tárolásához. A QuCPE-303x továbbá egy fejlett biztonsági központot és katonai szintű védelmi megoldást is biztosít a rendkívül biztonságos virtuális rendszerhez és hálózati feladatokhoz. 

Legfőbb tulajdonságok
QuCPE-3034-C3758R-16G https://www.qnap.com/go/product/qucpe-3034 Intel® Atom Refresh C3758R 8 magos/8 szálas 2,4 GHz-es processzor, 16 GB DDR4-memória (2 x 8 GB), 4 db 10 GbE SFP+ port, 8 db 2,5 GbE RJ45-port 
QuCPE-3032-C3558R-8G https://www.qnap.com/go/product/qucpe-3032 Intel® Atom Refresh C3558R  4 magos/4 szálas 2.4GHz processzor, 8 GB DDR4-memória (1 x 8 GB), 2 db 10 GbE SFP+ port, 8 db 2,5 GbE RJ45-port 
1 x RJ45 konzoli port, 2 x M.2 2280 NVMe-foglalat; 1 x USB 2.0 port, 1 x USB 3.2 Gen 1 port 

További információért, kérjük, látogass el a https://www.qnap.com oldalra. 

Previous post A BENQ BEMUTATJA WDC30 VEZETÉK NÉLKÜLI KONFERENCIAMEGOLDÁSAIT, AMELYEK MEGFELELNEK A FINTECH ELŐÍRÁSOKNAK
Next post A THERMALTAKE KÉSZEN ÁLL AZ ÚJ AM5-PLATFORM ÉRKEZÉSÉRE