Gamerslife
Header AD Image

Az új megoldás lehetővé teszi a nagy sebességű hálózatok telepítését a sáv​​​​​​​​​​​​​​szélesség-igényes ipari környezetben

2021. szeptember 17., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, a hálózatépítés és a tárolási megoldások vezető innovátora bejelentette a QSW-IM1200-8C ipari minősítésű 10 GbE switch-cset. A felhasználóbarát QSS operációs rendszer Layer 2 felügyeleti funkcióival és robusztus, ipari minőségű hardveres kialakításával a QSW-IM1200-8C felgyorsítja a nagy sebességű hálózatok kiépítését az 4. ipari forradalom, az intelligens közlekedés és az intelligens városok zord környezeteiben.

„Az intelligens iparágak és a gyári automatizálás elterjedésével a QNAP egy vadonatúj, ipari minősítésű 10 GbE felügyelt switch megoldást vezet be, amely lehetővé teszi a felhasználóbarát, nagy sebességű hálózatok létrehozását a sávszélesség-igényes környezetben.” – nyilatkozta Ricky Ho, a QNAP termékmenedzsere.A QSW-IM1200-8C megfelel az IP20 minősítésű szabványoknak, emellett ventilátor nélküli kialakítást és intelligens szellőző szerkezetet használ, így megfelelő légáramlással rendelkező környezetben -30°C és 65°C közötti, míg zárt helyiségekben -30°C és 45°C közötti hőmérsékleti körülmények mellett is képes működni. A három redundáns DC tápegységgel és a megszakítóval az elektromos áramkörök védve vannak a potenciális túlfeszültségtől, miközben állandó működést biztosítanak folyamatosan üzemelő gyárakban és kültéri környezetben, változó energiaminőséggel. Az ipari számítógépek (IPC-k) egyaránt csatlakoztathatók a QSW-IM1200-8C-hez a QNAP 10 GbE hálózati adaptereivel, hogy felgyorsítsák a virtualizációs, a felügyeleti, a 3D nyomtatási, valamint a fájlátviteli és más sávszélesség-igényes feladatokat a nagy sebességű ipari hálózati környezetekben.

A QSW-IM1200-8C négy 10 GbE SFP+ fiber porttal és nyolc 10 GbE SFP+/RJ45 kombinált porttal rendelkezik, továbbá kompatibilis a Multi-Gigabit NBASE-T technológiákkal, amelyek öt hálózati sebességet támogatnak (10 Gbps, 5 Gbps, 2,5 Gbps, 1 Gbps és 100 Mbps), hogy lehetővé tegye a meglévő Cat 5e és 6a kábelek használatát a nagyobb hálózati sebesség elérése érdekében. A QSW-IM1200-8C emellett Layer 2 felügyeleti funkciókat (például LACP, VLAN, ACL és LLDP) is kínál egy felhasználóbarát webes GUI-n keresztül a hatékony hálózati sávszélesség-szabályozás és a megnövelt hálózati biztonság érdekében.

Legfőbb tulajdonságok

  • QSW-IM1200-8C: 12 port (4 SFP+ port és 8 SFP+/RJ45 kombinált port); megfelel az IP20 szabványoknak; jól szellőző környezetben ellenáll a -30°C és 65°C közötti hőmérsékletnek, zárt helyiségekben pedig a -30°C és 45°C közötti hőmérsékletnek; három redundáns 9V-54V DC tápegység és egy megszakító; megfelel az IEEE 802.3x és az IEEE 802.3az szabványoknak; Auto Negotiation; kompatibilis a 10 GbE és NBASE-T technológiákkal, továbbá öt hálózati sebességet támogat (10 Gbps, 5 Gbps, 2,5 Gbps, 1 Gbps és 100 Mbps)

Ha többet szeretnél megtudni a QNAP teljes kínálatáról, kérjük látogass el a www.qnap.com oldalra.

Previous post A THERMALTAKE BEMUTATTA A TOWER 100 METALLIC GOLD MINI TORONYHÁZAT
Next post FSP – MIÉRT FONTOS A SZÜNETMENTES TÁPEGYSÉGEK ÁTVITELI IDEJE?