Gamerslife
Header AD Image

**2022. január 7., Tajpej, Tajvan-**A Thermaltake, a vezető PC komponens márka a prémium hűtések, gamer perifériák és a nagy teljesítményű memóriák piacán, örömmel jelentette be a TOUGHRAM RC DDR5 memóriamoduljainak megjelenését a 2022. évi Thermaltake EXPO januári virtuális kiállításon.

A Thermaltake RAM termékcsaládja a lehetőségek széles skáláját fedi le, a DDR4 2400 MHz-től kezdve a magasabb, akár 5600 MHz-es frekvenciáig a DDR5 moduljaink esetében, ami jól tükrözi, hogy a Thermaltake továbbra is arra törekszik, hogy a legjobb termékekkel szolgálja ki a felhasználói igényeket. Ezúttal a legújabb TOUGHRAM RC DDR5 memóriával, a Thermaltake hivatalosan is új fejezetet nyit és belép a DDR5 új generációjának korszakába.

A Thermaltake RAM portfóliójának első DDR5 memóriakészleteként a TOUGHRAM RC DDR5 memória 4800, 5200 és 5600 MHz-es frekvenciákkal érkezik, így nagyobb sebességet és jobb teljesítményt biztosít, mint az előző generáció. A megduplázott memóriabank-architektúrával az új TOUGHRAM RC DDR5 javítja a hozzáférést és késleltetés nélkül biztosít nagyobb kapacitást, ezzel vezető szerepet töltve be a következő generációs memóriák esetében. Mindemellett a legújabb A TOUGHRAM RC DDR5 memória kompatibilis a Thermaltake CPU és memória AIO hűtéseivel, mint például a Floe RC és a Floe RC Ultra sorozattal, ami kiemelkedő rugalmasságot biztosít a felhasználóknak a számítógépeik egyszerű testre szabásához.

A TOUGHRAM RC DDR5 memóriakészlet várhatóan 2022 első negyedévének végén kerül a boltok polcaira. A DDR5 RGB memóriánk – TOUGHRAM XG RGB ezt követően fognak megjelenni. Ha többet szeretnél megtudni, kérjük kövesd a 2022. januári Thermaltake EXPO elő közvetítéseit.

A TOUGHRAM RC DDR5 memória jellemzői:

 • A beépített Power Management IC (PMIC) alacsony üzemi feszültség mellett növeli a tápellátás stabilitását
 • Az On-die hibajavító kód (ECC) jobb stabilitást és megbízhatóságot biztosít
 • Az árnyékolt IC-k optimális frekvenciát és teljesítményt biztosítanak
 • Az alumínium hűtőborda kivételes hőelvezetést biztosít
 • Valós idejű hőmérséklet-, frekvencia- és teljesítményfigyelés
 • Kompatibilis a Floe RC és Floe RC Ultra sorozatokkal
 • Támogatja az Intel® Core™ 12. generációs CPU-kat
 • Intel XMP 3.0 Ready

2022 Thermaltake EXPO január

 1. Az esemény időtartama: 01.04. – 01.07. élő közvetítés
 2. A Thermaltake Facebook oldala: facebook.com/ThermaltakeHungary
 3. A Thermaltake Global YouTube csatornája: youtube.com/channel/UCmlNM0oho3k-RxnbsRAreFw
 4. Az esemény oldala: https://expo.thermaltake.com/2022jan/
Previous post 2022 THERMALTAKE EXPO JANUÁR – A THERMALTAKE TOVÁBB BŐVÍTI A TOWER SOROZATOT
Next post 2022 THERMALTAKE EXPO JANUÁR – A THERMALTAKE ÚJ, EGYEDI FOLYADÉKHŰTŐ TERMÉKEKET MUTAT BE