Gamerslife
Header AD Image

A nyári nagy meleg nemcsak az emberi tűrőképességet teszi próbára, hanem az okostelefonok akkumulátorait is, amik a magasabb hő és a túlmelegedés hatására rövidebb üzemidőre képesek. A Sandberg a helyzethez alkalmazkodva kifejlesztette legújabb kompakt napelemes külső akkumulátorait, amelyek 27 000 mAh-es és 10 000 mAh-es kapacitással lesznek megvásárolhatók.

Töltsd fel telefonod napenergiával, bármiféle vezeték nélkül!
Az új Solar 5-Panel powerbankek a Sandberg Active termékcsaládjába tartoznak, amely a kültéri használatra tervezett eszközöket foglalja magába. Az 5 napelemes panelt használó új powerbankek kapacitása nem lépi át a repülőgépeken megengedett maximálisan szállítható akkumulátorméretet, így mind a 27 000 mAh-es, mind a 10 000 mAh-es modell szállítható akár repülőgépen is.

A napelemek egymásba hajthatók, hogy könnyebbé tegyék az eszköz üzemen kívüli szállítását. Használatához a powerbank oldalán lévő tartót kell egy táskához rögzíteni a mellékelt karabiner segítségével. Ezt követően a 4 extra napelemes panelt kihajtva napos idő esetén az akkumulátorcellák megkezdik a töltést. Amennyiben felhős idő várható, az sem jelent problémát, ugyanis a napelemes megoldások támogatják a hagyományos töltést is maximálisan 18 W-os teljesítménnyel.

A 10 000 mAh-es teljesítményű megoldás egy USB Type-A és egy USB Type-C porttal, a 27 000 mAh-es megoldás pedig két USB Type-A, valamint egy Type-C porttal érkezik, amelyek eltakarhatók egy gumifedéllel az IP54-cseppállóság érdekében. Sőt, a külső akkumulátorokon még egy-egy elemlámpa is helyet kapott, ami három különböző módon tud világítani.
A korábbi megoldásoktól eltérően az új napelemes powerbanksorozat még a vezeték nélküli töltést is támogatja maximálisan 15 W-os teljesítményig. Külön extraként a bekapcsológomb felett egy töltöttségjelző panel is helyet kapott.

Kompakt MagSafe külső akkumulátor a mindennapokra
Amennyiben valaki a rugalmasabb és kompaktabb külső akkumulátorok híve, annak a Sandberg Mag Wireless ALU powerbank sorozata felelhet meg a leginkább. A Mag Wireless ALU egy szuper intelligens powerbank sorozat számos töltési funkcióval. A 10 000 és 5 000 mAh-es kapacitással elérhető megoldások támogatják a Qi-kompatibilis telefonok töltését 7,5 W-os teljesítménnyel, emellett MagSafe kompatibilisek is, így az Apple iPhone-készülékeket akár 15 W-os teljesítménnyel is képes tölteni.

Ha egy telefon azonban nem rendelkezne vezeték nélküli töltéssel, abban az esetben a powerbank USB-C portját is lehet használni, ami maximálisan 20 W-os teljesítménnyel képes tölteni a csatlakoztatott készülékeket. Ugyanez a port felel a powerbank töltéséért, ami maximálisan 18 W-os teljesítménnyel tölthető. Az akkumulátorok kapacitásának hátralévő élettartamát pedig egy 5 LED-es visszajelző panel mutatja meg, így a felhasználók naprakészek maradhatnak a fennmaradó töltöttségi állapottal kapcsolatban.

A Sandberg Mag Wireless ALU powerbank sorozat augusztus elejétől, míg a Solar 5-Panel powerbank sorozat augusztus végétől lesz világszerte elérhető a Sandberg hivatalos partnereinél 5 év gyártói garanciával.

Previous post A QNAP BEMUTATJA A 24 PORTOS 10 GBE L3 LITE MENEDZSELHETŐ SWITCHET
Next post TÁMOGATÁS AZ OVERLAND TANDBERG RDX QUIKSTOR USB 3.0-HOZ