Gamerslife
Header AD Image

A BOOX Page és a Go Color 7 a legjobb választások hordozható eReader termékcsaládunkban, mindkettő 7 hüvelykes ePaper-kijelzővel és kompakt kialakítással, menet közbeni olvasásra tervezve. Felmerülhet a kérdés, hogy mik a főbb különbségek és hogy melyik eszköz felel meg a te olvasási preferenciádnak. Ebben a cikkben mindkét modell sajátosságaiban elmélyülünk, és utat mutatunk az olvasási szokásaidnak megfelelő eReader megtalálásához.
Különböző képernyők: Monokróm vs színes kijelző

A fő különbség a BOOX Page és a Go Color 7 között a kijelzőikben rejlik. A Page egy E Ink Carta 1200 monokróm kijelzővel rendelkezik, hagyományos fekete-fehér olvasási élményt kínálva, ami nagyon hasonlít a papíron lévő tintához. A nagy, 300 PPI felbontású BOOX Page éles feliratokat és nagyobb kontrasztot biztosít, így minden szó rendkívül éles és tiszta.
Ezzel szemben a Go Color 7 a Kaleido 3 színes ePaper-kijelzővel van szerelve, amely életre kelti történeteidet, és vizuálisan magával ragadóbb élményt nyújt. A lágy, gyengéd színek a BOOX exkluzív képfrissítő technológiájával kombinálva kiváló minőségű megjelenítést biztosítanak, és minimálisra csökkentik a szellemképet.
Mindkét modell tükröződésmentes, papírszerű kijelzőt és állítható háttérvilágítási lehetőségeket kínál, lehetővé téve, hogy bármilyen fényviszony között kényelmesen olvashass a szemek megerőltetése nélkül, a ragyogó napfénytől kezdve a csendes szoba félhomályáig.

Nyílt rendszer, korlátlan lehetőség
A BOOX Go Color 7 és a Page egyaránt a nyílt Android operációs rendszeren futnak, így páratlan szabadságot biztosítanak testreszabásban és a Google Play Áruház alkalmazások széles skálájának élvezetében. Kezdve az e-könyvek olvasásától egészen a hangoskönyvek hallgatásáig és a webhelyek böngészéséig, navigálj az igényeidnek leginkább megfelelő, harmadik féltől származó alkalmazásokban!

A Go Color 7 Android 12 operációs rendszerrel és fejlett, 2,4 GHz-es nyolcmagos CPU-val érkezik, ami rendkívül gördülékeny teljesítményt nyújt a különféle feladatok egyszerű kezeléséhez. Nagyvonalú, 4 GB+64 GB-os, microSD-kártyával bővíthető tárhelye azt a kényelmet nyújtja, hogy számtalan digitális olvasmányt hordozhass egyetlen kompakt eszközön.
A BOOX Page ugyan Android 11 rendszert használ, azonban nem köt kompromisszumot a rugalmasság és a teljesítmény terén. Az erős nyolcmagos CPU, a 3 GB+32 GB tárhely és a microSD-kártyaolvasó révén a legtöbbet hozhatod ki egy vékony eBookolvasóból is.

Mindkét eszköz ingyenes szövegfelolvasó funkciót kínál. Könnyedén átkonvertálhatod e-könyveidet hangoskönyvekké. Akár ingázol, edzel, vagy egyszerűen csak kihangosítva szeretnéd élvezni tartalmaidat, ez a képesség lehetővé teszi kedvenc könyveid hallgatását bármikor és bárhol.
Kompakt kialakítás, olvasás útközben

Dizájn tekintetében a BOOX Page és a Go Color 7 több hasonlóságot mutat, mint különbséget. Mindkét modell kompakt, 7 hüvelykes méretű és könnyű, 195 g-os tömegű, így könnyedén becsúsztathatók egy táskába, és bárhová magaddal viheted őket. Mindkettő rendelkezik a népszerű formatervezésű fizikai lapozógombokkal és egy széles kerettel a kényelmes fogásért és a könnyű egykezes használatért. Ezenkívül az automatikus elforgatás funkció biztosítja, hogy a képernyő tájolását mindig a kívánt fogásodnak megfelelően állítsd be.
Míg mindkét e-olvasó előnyben részesíti a letisztult és egyszerű kialakítást, a Go Color 7 egy jellegzetes texturált hátlappal érkezik, ami papírszerű érzetet kelt egy csipetnyi kifinomultsággal és biztonságosabb fogással. Emellett a Go Color 7 vízlepergető kialakítással rendelkezik, extra védelmet biztosítva a kiömlő folyadékkal és a fröccsenésekkel szemben, tökéletessé téve azoknak, akik szeretnek a szabadban olvasni.

Page vs Go Color 7: Hozd meg a helyes döntést!
Összefoglalva, a BOOX Page és a Go Color 7 tökéletes e-olvasók útközbeni olvasáshoz. Bár mindkettő egy 7 hüvelykes kompakt és könnyű kialakítást használ kényelmes E Ink olvasási funkcióval, különböző olvasási igényeknek felelnek meg, elsősorban a kijelző-technológiájuk miatt.
A monokróm kijelzővel rendelkező BOOX Page ideális azoknak, akik értékelik a fekete-fehér szöveg éles tisztaságát és hagyományos hangulatát a nyugodt, zavartalan olvasási élményért. Azonban azoknak, akik szeretik a képregényeket, illusztrált könyveket, képregényalbumokat vagy bármilyen színes tartalmat, a színes kijelzővel ellátott Go Color 7 jobb választást jelent a kellemesebb olvasáshoz.

Mindkét e-olvasó egy nyitott Android rendszert használ, ami szabad kezet biztosít, hogy kedvenc olvasóalkalmazásaid közül bármelyiket választhasd. De a Go Color 7 teljesítménye egy hajszálnyival jobb a frissített Android operációs rendszer és a nagyobb tárolókapacitás miatt. A Go Color 7 szintén kitűnik a biztos fogás érdekében használt papírszerű textúrájú hátlapjával és vízlepergető kialakításával a kültéri tartósságért.

Végső soron a BOOX Page és a Go Color 7 közötti döntés a személyes olvasási szokásaidtól függ. Mindkettő nagyszerű hordozható e-olvasó a kényelmes és magával ragadó útközbeni olvasáshoz.

Már megvásárolhatod őket a hivatalos BOOX Shopban.

Previous post A VIEWSONIC MEGNYITJA A NEVEZÉST AZ 5. COLORPRO AWARDS: MOMENTUMRA
Next post A QNAP KIADJA A ZFS-ALAPÚ QUTS HERO H5.2-T