Gamerslife
Header AD Image

Bemutatkoznak az új digitális művészeti és generált művészeti kategóriák

A ViewSonic Corp.[i], a vizuális megoldások egyik globálisan vezető vállalata nagy örömmel indítja útjára a várva várt ColorPro Awardsot, amely zsinórban ötödik éve jelzi a vállalat elkötelezettségét az alkotók inspirálása és képességeik növelése iránt világszerte. Az idei tematika, a „Momentum”, arra hívja fel az alkotókat, hogy a lendület határtalan energiáját felhasználva, annak megállíthatatlan hullámát meglovagolva haladjanak álmaik és törekvéseik horizontja felé. A pályázatokat 2024. szeptember 24-ig lehet benyújtani. Ha szeretnél többet megtudni és részt venni a pályázaton, látogass el a ColorPro Awards oldalra:
https://www.viewsonic.com/colorpro/event/colorproawards2024/!

Az elmúlt öt évben a ColorPro Awards fotópályázatból a különféle vizuális művészetek globális ünnepévé alakult át. Idén a verseny a foto- és videógráfián is túlmutat, bevezetve egy különdíjat a digitális művészet kategóriában és a People’s Choice díjat a generált művészet kategóriában. Az újonnan bevezetett generált művészet kategóriában, melynek célja az új művészi eszközök kreatív potenciáljának lángra lobbantása és felfedezése, szakértők választják majd ki a pályaműveket, mielőtt nyilvános szavazásra bocsátanák őket, lehetőséget adva a ColorPro közösségnek, hogy döntsenek a győztesről. Eközben a pályázatokat iparági szakemberek értékelik, és döntenek a győztesekről a fotográfia, a videógráfia és a digitális művészet kategóriában.

A kategóriák győztesei a körülbelül 24 000 USD értékű nyereményalapból kapnak díjakat. A nyeremények között pénzjutalmak, csúcsminőségű ColorPro monitorok, valamint a kreatív munkafolyamatok optimalizálását célzó termékek és tagságok, köztük PANTONE és Calibrite termékek, egy 1 éves Shoot The Frame Premium tagság és egy 1 éves Tinyspace tagság szerepelnek. A győztesek emellett globális ismertségre tesznek szert a ColorPro digitális csatornáin, díjátadó ünnepségeken, kiállításokon és hosszú távú együttműködéseken keresztül ColorPro-partnerként.

„Izgatottan várjuk az ötödik ColorPro Awards kezdetét, folytatva küldetésünket, hogy világszerte inspiráljuk és segítsük az alkotókat. Minden évben elképesztő kreativitást és innovációt látunk, és az idei tematika, a „Momentum” tökéletesen összefoglalja azt az előrevivő energiát, melyet reméljük, hogy lángra tudunk lobbantani a résztvevőkben” – nyilatkozta Oscar Lin, a ViewSonic monitor üzletágának vezérigazgatója. „Az új digitális művészet és a generált művészet kategóriák bevezetésével arra törekszünk, hogy kiszélesítsük a kreatív kifejezésmódot, és még több lehetőséget biztosítunk a művészeknek, hogy megmutathassák tehetségüket.”

Fontos megjegyezni, hogy a SHOOTERS, a PANTONE®, a Tinyspace, a Calibrite, a Shoot The Frame és a The Design Kids nemcsak workshopokat és promóciós tevékenységeket tartanak a díjátadó alatt, hanem a zsűri megbecsült tagjai is lesznek. Ez a nemzetközileg elismert fotósokból, videósokból és digitális művészekből álló zsűri értékeli a pályázatokat, biztosítva a pártatlanságot és elismerve a művészi kifejezésmód kiválóságát. A pályaműveket a történetmesélés, az esztétika, a kreativitás, a díjátadó témájához való kapcsolódás és a kivitelezés alapján értékelik.

A ViewSonic öt pártfogót is felkért, hogy osszák meg narratívájukat a „Momentum”-ról. Andrea Astarita, a neves fotográfus úgy írja le a „Momentum”-ot, mint „egy olyan pillanat megfagyasztása, ahol a mozgás időben megörökítésre kerül, közvetítve a mozgásban lévő alany energiáját és dinamizmusát”. Fotói rávilágítanak arra, hogy a lendület mindig jelen van a környezetünkben.

Tim Burgess, az elismert természetfotós és videós a „Momentum”-ot az óceáni vizek hatalmas energiájával kapcsolja össze. „A nagy vándorlás” című videójában a púpos bálnák vándorlását örökíti meg, bemutatva hihetetlen lendületüket, ahogy nagy csapatokban szelik át a Csendes-óceánt, és hatalmas erőt demonstrálnak, amikor áttörik az óceán felszínét.

Fedezz fel több műalkotást és vizuális művészeti tippet az 5. ColorPro Awards pártfogóitól a https://www.viewsonic.com/colorpro/event/colorproawards2024/pro-tips oldalon!

Ha szeretnél többet megtudni az 5. ColorPro Awards-ról, kérjük, látogass el a https://www.viewsonic.com/colorpro/event/colorproawards2024/ oldalra.

[i] A verseny házigazdája és szponzora a tajvani székhelyű ViewSonic International Corp. A ViewSonic International Corp. a ViewSonic Corp. leányvállalata, amelynek székhelye Kaliforniában, az USA-ban található.

Previous post TÁMOGATÁS AZ OVERLAND TANDBERG RDX QUIKSTOR USB 3.0-HOZ
Next post PAGE VS GO COLOR 7: 7 HÜVELYKES, HORDOZHATÓ BOOX E-OLVASÓK ÚTKÖZBENI OLVASÁSHOZ