Gamerslife
Header AD Image

AIO új, teljesen moduláris mágneses ventilátoros kialakítással

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bemutatta a TOUGHLIQUID EX Pro sorozatú AIO-kat és a TOUGHFAN EX Pro sorozatú ventilátorokat. A SWAFAN EX megjelenését követően a játékrajongók megőrültek a mágneses erővel működő kialakításáért, most pedig a Thermaltake még magasabb szintre emelte ezt a kialakítást. A továbbfejlesztett MagForce 2.0 dizájnt alkalmazták a TOUGHLIQUID EX Pro sorozatú AIO-kon és a TOUGHFAN EX Pro sorozatú ventilátorokon, így az RGB nélküli ventilátorok rajongói is megtapasztalhatják a nagy statikus nyomású hűtési megoldást innovatív mágneses erejű csatlakozással.

TOUGHLIQUID 240/280/360/420 EX Pro ARGB Sync All-In-One folyadékhűtő
A TOUGHLIQUID EX Pro AIO-sorozat eltérő modellekkel rendelkezik, hogy igazodjon a különböző típusú rendszerekhez, beleértve a TOUGHLIQUID 240/360 EX Pro AIO-kat 120 mm-es ventilátorokkal és a TOUGHLIQUID 280/420 EX Pro AIO-kat 140 mm-es ventilátorokkal. A TOUGHLIQUID EX Pro ARGB Sync AIO-k új, indusztriális végtelen tükör kialakítást használnak a CPU-blokkon, és a legújabb TOUGHFAN EX12/EX14 Pro ventilátorokkal érkeznek a rendkívüli hűtési teljesítményért, hogy megfeleljenek a csúcskategóriás PC-rendszerek, például az Intel 14. generációs K-sorozat igényeinek. A TOUGHFAN EX Pro sorozatú ventilátorok a Thermaltake első RGB nélküli ventilátorai mágneses csatlakozással. A TOUGHFAN EX12 Pro 70,8 CFM-es légáramlást és 3,19 mm-H2O statikus nyomást biztosít 22,6 dBA-s zajszint mellett, míg a TOUGHFAN EX14 Pro 119,6 CFM-es légáramlást és 3,57 mm-H2O statikus nyomást nyújt 31,6 dBA-s zajszint mellett. Ráadásul a TOUGHLIQUID EX Pro AIO teljesen moduláris mágneses ventilátoros kialakítással rendelkezik. Az AIO-n található TOUGHFAN EX Prók külön-külön is használhatók a csomagban található három mágneses kábellel, növelve azok telepítési rugalmasságát.

TOUGHFAN EX12/14 Pro nagy statikus nyomású PC-ventilátor – Swappable Edition (3 ventilátoros csomag)
A TOUGHFAN EX Pro – Swappable Edition (3 ventilátoros csomag) külön kapható. Ez a sorozat további cserélhető ventilátorlapátokkal rendelkezik a különböző légáramlási irányokért, és két méretben (120 mm és 140 mm) érthető el. A TOUGHFAN EX Pro fejlett MagForce 2.0 kialakítással rendelkezik. A SWAFAN EX mágneses erejű kialakításával összehasonlítva az új ventilátor nagyobb Pogo pin érintkezőbetétekkel rendelkezik a mágneses csatlakozókon, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy a ventilátorokat csatlakozási problémák nélkül kapcsolják láncba egymáshoz. A kábelhasználat minimalizálásával kiváló kábelmenedzsmentet érhetsz el, és megkönnyítheted a telepítési folyamatot. A TOUGHFAN EX Pro – Swappable Edition (3 ventilátoros csomag) három előtelepített normál és három fordított ventilátorlapátot tartalmaz. Mostantól könnyedén hozhatsz létre különböző légáramlási irányokat ezen kétféle ventilátorlapát cseréjével, és mindig megmutathatod a ventilátor elülső részét. A TOUGHFAN EX Pro ráadásul a TOUGHFAN Pro sorozat kivételes hűtési teljesítményét örökli, valamint rezgéscsillapító gumipárnákat is használ a sarkok 80%-át lefedve, lehetővé téve, hogy a ventilátor nagy légáramlata és magas statikus nyomása hatékonyan hűtse a nagy teljesítményű alkatrészeket, miközben alacsonyan tartja a zajszintet.

A Thermaltake továbbfejlesztette a kedvelt mágneses csatlakozású dizájnt a MagForce 2.0-ra, és most először kiterjesztette azt az RGB nélküli, nagy teljesítményű AIO-folyadékhűtőkre és ventilátorokra. Mostantól a nem RGB-s termékek rajongói is versenyképes PC-ket építhetnek a TOUGHLIQUID 240/280/360/420 EX Pro AIO-val és a TOUGHFAN EX Pro – Swappable Editionnel, melyek moduláris mágneses ventilátoros kialakítással érkeznek.

A TOUGHLIQUID 240/280/360/420 EX Pro ARGB Sync All-In-One folyadékhűtő jellemzői
Páratlan hűtési teljesítmény a legújabb CPU-khoz

A TOUGHLIQUID EX Prót úgy tervezték, hogy megfeleljen az olyan erőforrás-igényes rendszerek követelményeinek, mint az Intel 14. generációs K-sorozat, és az AIO-rendszerektől elvárt teljesítményt nyújtsa. A TOUGHLIQUID EX Pro a legújabb TOUGHFAN EX Pro sorozatú ventilátorokat alkalmazza, hogy a következő szintre emelje a hűtési teljesítményt.

Megerősített csatlakozás MagForce 2.0-val
A SWAFAN EX mágneses erejű csatlakozódizájnjából továbbfejlesztett új MagForce 2.0 kétszer nagyobb Pogo pin érintkezésekkel rendelkezik a jobb hibatűrésért, így függetlenül attól, hogy a ventilátorokat egymáshoz vagy a kábelhez csatlakoztatod, hatékonyabban viheted véghez mindezt, még jobbá és gyorsabbá téve a telepítési folyamatot.

Erőteljes és csendes
A TOUGHFAN EX12 Pro 70,8 CFM-es légáramlást és 3,19 mm-H2O statikus nyomást biztosít 22,6 dBA-s zajszint mellett, míg a TOUGHFAN EX14 Pro 119,6 CFM-es légáramlást és 3,57 mm-H2O statikus nyomást nyújt 31,6 dBA-s zajszint mellett, kivételes hűtési teljesítményt nyújtva, miközben a rendszer a lehető legcsendesebb marad.

Optimalizált, fémmel megerősített motortest
Továbbfejlesztettük a TOUGHFAN EX Pro motortestjét is. Ennek eredményeként a ventilátor mostantól egy teljes acélból készült motortestet és egy új tervezésű réztokozást használ a csapágy körül. Ez a fejlesztés szabadjára engedi a ventilátor képességeit, páratlan működés közbeni stabilitást és tartósságot biztosítva.

Teljesen moduláris mágneses ventilátorok
Az új, teljesen moduláris mágneses ventilátorokkal a felhasználók választhatnak, hogy a TOUGHFAN EX Pro ventilátorokat mágnesesen összehúzzák és a TOUGHLIQUID EX Pro AIO részeként használják, vagy a csomagban található három mágneses kábel segítségével ház- vagy léghűtő ventilátorként használják őket.

Örökségre épül
Az RGB nélküli nagy teljesítményű ventilátorok használatával a TOUGHLIQUID EX Pro ARGB sorozat örökölte a TOUGHLIQUID sorozat dizájnkoncepcióját, hogy elegáns és menő megjelenést biztosítson, miközben egy végtelen tükörrel kiegészítve a CPU-blokk egyszerű RGB-világítását, titokzatos hangulat jön létre.

Megnövelt hűtési felület egy kompakt kialakításban
A TOUGHLIQUID EX Pro ARGB sorozat egy 27 mm vékony radiátorral és egy vastagított, 20 mm-es rézkamrával rendelkezik, továbbra is egyszerű telepítést biztosítva még jobb hűtési teljesítmény mellett.

Tartsd hűvösen rézzel!
A nagy teljesítményű rézlemez felgyorsítja a hőelvezetést. A kiváló minőségű és megbízható pumpa maximális vízkeringetést tesz lehetővé, folyamatosan hűtve a rézlemezt. Az alacsony párolgást biztosító cső hatékonyan csökkenti a hűtőfolyadék-veszteséget, így nincs szükség utántöltésre.

Szinkronizáld az alaplapi RGB-szoftverrel!
Arra tervezték, hogy szinkronizálni lehessen az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome szoftverekkel. Támogatja az 5 V-os ARGB-csatlakozóval rendelkező alaplapokat, lehetővé téve, hogy a fényeket közvetlenül a fent említett szoftverből vezéreld, bármilyen extra fénykezelő szoftver vagy vezérlők telepítése nélkül.

A TOUGHFAN EX12/14 Pro nagy statikus nyomású PC-ventilátor – Swappable Edition (3 ventilátoros csomag) jellemzői
Megerősített csatlakozás MagForce 2.0-val

A SWAFAN EX mágneses erejű csatlakozódizájnjából továbbfejlesztett új MagForce 2.0 a nagyobb hibatűrés érdekében a Pogo pin érintkezéseit kétszer nagyobbá tette, így függetlenül attól, hogy a ventilátorokat egymáshoz vagy a kábelhez csatlakoztatod, hatékonyabban csinálhatod meg őket, még jobbá és gyorsabbá téve a telepítési folyamatot.

Kiváló hűtési teljesítmény bármilyen körülmények között
A TOUGHFAN EX12/EX14 Pro két cserélhető ventilátorlapátot tartalmaz a normál és a fordított irányú légáramláshoz, ami minden hűtési célra tökéletes; akár a gépházba, egy toronyhűtőre vagy egy radiátorra vannak telepítve push/pull konfigurációban, a ventilátorok mindig előrefelé néznek.

A TOUGHFAN EX12 Pro standard ventilátorlapátjai 70,8 CFM-es légáramlást és 3,19 mm-H2O statikus nyomást képesek biztosítani 22,6 dBA-s zajszint mellett. A fordított ventilátorlapát 64,21 CFM-es légáramlást és 2,60 mm-H2O nyomást képes létrehozni, miközben a zajszintet 29,8 dBA-n tartja.

A TOUGHFAN EX14 Pro standard ventilátorlapátjai 119,6 CFM-es légáramlást és 3,57 mm-H2O statikus nyomást képesek biztosítani 31,6 dBA-s zajszint mellett. A fordított ventilátorlapát 102,93 CFM-es légáramlást és 2,95 mm-H2O nyomást képes létrehozni, miközben a zajszintet 34,1 dBA-n tartja.

Mondj búcsút a temérdek mennyiségű kábelnek!
Kapcsold össze ventilátoraidat a TOUGHFAN EX Pro MagForce 2.0 dizájnjával és felejtsd el rendezetlen kábeleket!

Cserélhető ventilátorlapátos kialakítás
A TOUGHFAN EX Pro sorozat hat cserélhető ventilátorlapátot tartalmaz a csomagban (3 standard lapátot előtelepítve és 3 fordított irányút). A lapátok cseréje lehetővé teszi a különböző légáramlási irányok kialakítását, és az, hogy nem kell látnod a ventilátorok hátsó elemeit, nagyobb PC-építési rugalmasságot és esztétikát biztosít.

Egyszerű karbantartás
Pattintsd ki és helyezd be – ennyire egyszerű! Ha akarod, akár vízzel is leöblítheted a ventilátorlapátokat, csak ügyelj arra, hogy alaposan szárítsd meg és szükség esetén kend be azokat a csomagban található csapágykenőanyaggal!

Rezgéscsillapított rögzítési rendszer
Az öntőformába injektált rezgéscsillapítós gumipárnák csökkentik a ventilátor rezgését, így a ventilátor magasabb fordulatszámon pöröghet, anélkül, hogy az negatívan hatna a zajszintre. A ventilátort úgy tervezték, hogy minden sarkot 80%-ban lefedjen, fenntartva a működés közbeni alacsony zajszintet.

Previous post ELHOZZUK NEKED A COMPUTEXET! AZ ASUSTOR A 2024-ES COMPUTEXEN
Next post A THERMALTAKE BEMUTATJA MAGÁVAL RAGADÓ ÉS ELEGÁNS FEHÉR VERSENYSZIMULÁTOR ÖKOSZISZTÉMÁJÁT